tisdag 8 april 2014

Åh vad jag vill ha sommar!

Härlig sommar bild jag hittade :)

Hej hej!

Jag har haft en fin dag idag, men regnet vräker ner ute, så det fick bli en innedag idag.
Jag har varit så seg idag och inte orkat bli pigg liksom ,men så fort jag kom i min rullstol blev det skillnad.


Jag gick igenom alla lådor i skänken i vardagsrummet och jag kan lova att det behövdes, så det känns superskönt att fått ordning där i alla lådor och skåp.
Ja jag gillar ordning verkligen, men det har ju blivit lite si och så med det nu ett tag, men nu är jag på gång!
I Oliwers rum har det blivit som ett förvaringsrum just nu, men snart så är det också klart känner jag på mig.
Jag vill liksom ha var sak på sin plats, och gillar inte då det ligger saker lite var stans, så det ska bli skönt att få ordning på det.
Ja det där med vädret är i och för sig inget hinder alls för mig och jag kan åka ut ändå, det är bara snön som gör att jag blir inne, men nu borde snötiden vara förbi får jag hoppas.

Även om inte vädret gör mig så mycket så måste jag självklart erkänna att man tappar lite sugen då det bara vräker ner där ute.
Om solen skiner vill man ju ut och man får lust till så mycket. Ja nu pratar jag för mig själv bara och självklart tycker inte alls alla så.


När solen skiner får jag lust till allting, så det kan bli lite jobbigt att vara här vid mig då haha :)
Nej då så illa tror jag väl inte det blir, men jag blir pigg och glad och älskar solen.
Jag får så mycket idéer och massa energi av solen så det kan bli lite drygt ibland vet jag, för dom runtomkring mig då, absolut inte för mig haha :)


Jag vill gärna sitta still och sola mig också, så det behöver verkligen inte bara vara pyssel då det är soldagar, nej jag tror mer att jag kommer vilja njuta av värmen och solen bara.

Jag borde bo någonstans där det inte finns snö, men det är ju lättare sagt än gjort.
Jag trivs superbra i vårat hus och på fredag ska Anders på kommunen komma hit med byggare för att se vad som behövs och krävs för att sätta in en till dörr och byta ut den andra.
Det kommer bli bra förstås, men självklart hade det varit finare med bara en dörr.
Men går det inte så går det inte, jag måste ju kunna komma in med rullstolen, för i garaget vill jag då inte ha den och på vintern är det ändå för kallt för den där inne.

Nästräd :)
På sommaren vill jag inte heller ha den i garaget då det kan krypa in spindlar och bygga bo i hela min rullstol haha :) ja ni förstår ju? Hur skulle det gå då dom vill krypa fram då jag sitter där ? Jo en eller flera hjärtinfarkter kan jag lova att jag kan få då, och det känns sådär faktiskt!

Ja jag och mina ovänner, tänk att såna små ska vara så vidrigt läskiga och äckliga!
Jag har på allvar funderat på att sätta fast skyltar lite varstans så dom fattar att dom inte ska komma in och gör dom det är det på egen risk. Här mördas liksom!Men jag har förstått att dom inte kan läsa :)
Nej fy då, det är lätt att skämta om det, men då det gäller så lovar jag att jag inte skrattar, nej då snarare gråter jag av skräck och blir arg på dom, för jag vill ju inte egentligen döda något, men jag har inget val nu så enkelt är det.
Men med lite terapi så småningom så ska jag nog vara fixad tror jag, eller hoppas jag iallfall.

Jag älskar lupiner!!
Imorgon hoppas jag på en finare dag och gärna lite sol, inte regn iallfall.
Jag hoppas alla haft en fin dag trots vädret och att ni kanske tagit en inne i soffan dag med film på på tv:n, det har faktiskt varit en sån dag idag.

Kram kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar