lördag 12 april 2014

Spindelvakt?


Hej på er!
Ja nu var det flera dagar sedan jag skrev igen, min tid räcker inte till och då jag känner att jag behöver sitta helt ifred och skriva så har det inte den tiden funnits riktigt, men snart så.
Den här veckan som kommer har Melina påsklov och då kan hända att det inte blir så mycket skrivande heller.
Jag vet att hon inte tycker jag är tråkig som sitter och skriver, men om hon är här vid mig vill jag ju inte vara helt inne i mitt liksom. Nej då vill jag ju kunna prata och vara en mamma.
Så vi får se, jag kanske gör lite uppehåll, men jag kommer tillbaka!.
Det är och har känts lite jobbigt faktiskt att inte ha den tiden som det tar att skriva, det tar ju minst två timmar varje gång, så ni förstår ju att det inte alltid finns tid haha, men det blir ändring på det.
Jag känner att det är viktigt för mig att kunna få skriva och jag har ju massa idéer och tankar hela tiden faktiskt om vad och hur jag ska skriva, men sen då jag väl sätter mig så tar fingrarna över!.
Jättehäftigt egentligen för det är ju mitt huvud som styr och fingrarna lyder!
Ja helt otroligt faktiskt, att någonting fungerar haha, det är det ju faktiskt inte så mycket som gör.

Gert är iväg och hämtar hem Melina från Oscar och när han kommer hem ska han och jag fixa till så det blir som jag tänkt nere vid postlådan. Som det är idag så har vi en sån hög lång postlåda som man kan låsa. Jag gillar den inte, mest för att det är svårt för mig att hämta posten, men ja jag gillar den inte.
Jag ska ge den till en tjej som vill ha den och så ska vi ha en vanlig låda istället som jag köpte i höstas tror jag. En helt vanlig grön plastlåda ska jag ha och jag tror faktiskt att alla brevbärare gillar såna bäst. Dom gillar såna för att dom slipper lyfta på tunga lock tex för tänk så många gånger om dagen dom lyfter på lock!?
Det krävs stolpar, armeringsnät och brädor haha, ja lite annorlunda kommer det att bli, men fint tycker jag att det blir. Tur jag har en sån snäll och underbar man som nappar på mina idéer.
Bild kommer så småningom.

I förrgår morse då jag vaknade så hade jag fått främmande!!
Trots förmaningar och tillsägelser och drömmar om att dom inte får komma in här, ja trots det så satt han ovanför mig i taket! Ja nu kanske det var en hon, men usch säger jag!
Tur att jag upptäckte den innan Gert åkte till jobbet!
En spindelvakt säger Gert att jag skulle behöva och ja ni kan ju förstå att tankarna är igång!
Om jag varit frisk så hade jag ju bara kunnat springa därifrån, men jag ligger ju där, fast i min säng och kan inte hur jag än skulle vilja och behöva försvinna. Jag kan inte heller resa mig och döda den för att få lugn inuti mig, nej jag ligger där jag ligger jag!
Nej fy då, dom måste lära sig att inte komma dit jag är, hur svårt kan det vara?
Snacka om att jag blir begränsad av det här, jag måste ta tag i det på riktigt snart, för det är verkligen inte kul på något vis!
Dom riktigt små kan få vara, men blir dom för stora, ja i mina ögon för stora ja då måste dom dö. Hemskt vidrigt och jag förstår då inte hur jag ska kunna lära mig att gilla dom, eller gilla dom behöver jag inte göra, men att inte vara så rädd för dom skulle ju kännas så mycket enklare.
Livet skulle vara så mycket enklare än det är nu och har varit i typ trettio år tillbaka, eller kanske trettiofem år om jag tänker efter. Minns inte riktigt då jag blev rädd för dom.
Alldeles för många år är det helt klart iallfall.


Igår kväll var vi till Fagersta för att tända ljus för en kille Gert känt som dött.
Jättemånga hade samlats i Västanfors för att finnas för varann och för att hedra och tända ljus.
En fin stund. Han dog alldeles alldeles för tidigt, han skulle fylla 45 år.
Jag kände inte honom alls och visste inte vilken han var, men det var en fin stund ändå förstås.

Nej idag blev det ett lite hur som helst inlägg, men jag fick iallfall skriva lite.
Det blåser jättemycket ute hör jag så jag hoppas alla får en fin dag utan att blåsa bort.

Jag ska klä mig ordentligt för att kunna vara ute och titta och tycka då Gert ska fixa lite.

Kram kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar