tisdag 6 maj 2014

Åh vad vansinnigt arg jag kan bli!!


Hej hej!!
Ja som vanligt vet jag då inte hur jag ska börja då jag skriver så sällan nu för tiden, men det blir nog bra bara jag börjat hoppas jag.
Jag har haft hantverkare här i några dagar och det händer grejer!



Ja två nya dörrar har satts upp, men är inte klart än riktigt, så resultat kommer på bild senare.

I helgen som var så kom våran "Kurre" och hans son för att börja ute med lite panelbyte på vårat hus och snart altantak och räcke.
Det kommer bli jättebra då det blir klart är jag säker på och för Kurre är ingenting omöjligt, vilket ju är bra för mig då jag liksom har bilden i huvudet hur jag vill ha det där ute haha :)
Ja när jag och vi blir klara med det lovar jag att ta kort så ni får se hur fint det blivit.

Nu till gårdagen tror jag att jag ska börja med. Gert och jag skulle åka till min mammas stuga för att se vad Gert behöver för att fixa till det lilla taket som gett vika.


Vi ska försöka åka dit imorgon och Gert ska skruva dit det ordentligt så det inte ramlar ner mer.
När vi varit dit och kollat igår så tog vi en liten nostalgi tripp, ja det blev faktiskt det för mig.
Att åka igenom Gonäs och Blötberget var verkligen nostalgi och jag kunde inte låta bli att ta kort på tunneln ut mot Klenshyttan.




Ja tänk att bussen gick igenom där när jag var liten!! Jätteknepigt och omöjligt känns det nu, men det gick!


En sak jag måste ta upp idag känner jag är något som gör mig totalt vansinnig! Ja jag blir så frustrerad!

Psykvården är så vidrigt dålig!!
Jag blir så arg så arg och tycker att psykvården är så dålig och det verkar som vilka läkare som helst jobbar inom det området.
Inte klokt alls och när man behöver hjälp måste man få den, så himla enkelt och jag blir så arg då jag får märka att min Marielle inte får den hjälp som hon behöver.
Jag har varit med henne till läkare och hon har fått hjälp, men igår så ville hon gå själv och tänkte att det ju skulle gå bra efter som det gick bra sist då jag var med.

Hon fick en kvinnlig läkare som inte lyssnade alls och som bara sa till Marielle då hon undrade över en medicin och ville prova en ny medicin istället. Den hon äter blir hon så otroligt trött av märker hon.
Doktorn sa då att hon fick väl sluta med den då.
Så vet ju alla att man inte bara kan sluta med medicinen bara utan att trappa ner! Man kan bli så jätte dålig och det är farligt att sluta med medicinen bara då man i grunden mår skit!
Jag ringde till öppen vården idag dit Marielle var igår och vi fick en tid hos en annan doktor redan imorgon, och då följer jag!

Jag tycker det är så hemskt att ungdomar och även andra alldeles säkert också får ett sånt tokigt bemötande som Marielle fick igår, och jag blir så arg!

När man redan mår dåligt så ska man få hjälp och inte tvärtom bli stjälpt, nej fy då vad hemskt det kan vara. Inte klokt säger jag!
Man vill kanske inte ha med sin mamma till doktorn, men då har man iallfall ett vittne och man är två som lyssnar.
Man ska bli tagen på allvar utan sin mamma och det är hemskt och det känns verkligen inte som dom tar henne på allvar! Men jag tänker finnas och finnas och jag ger mig aldrig.

Det är inte klokt och snacka om frustration då det inte fungerar. Men jag ger mig inte och jag vet att det inte är hon jag pratade med idag i telefonen, inte hennes fel, men ingen ska få bete sig illa mot varken mig eller mina barn och behöver man hjälp så gör man det och man behöver inte träffa någon idiot doktor.
Nej gud vad jag önskar jag kunde förändra sjukvården och särskilt psykvården, jag skulle behöva chef, ja faktiskt så behöver jag det!!

Dom här fina spikarna är mina :)
Häromdagen fick jag ett meddelande på face book utav en vän, Gaspare heter han och han är italienare, han skickade en bild på mig som jag inte sett förut haha :)
Jag träffade honom 1985 i Hastings då jag var där på språkresa, det känns som hundra år sedan nu.
Han och hans vänner kom till Sverige något år efteråt och bodde hos mig i gonäs några dagar, det var sådär då eftersom jag var så ung och det var lite krångligt med maten och sängplatser och så haha.
Mina föräldrar var i Grebbestad i våran stuga då så jag fick sköta det mesta själv då inte min kompis och vän Jessica hjälpte mig. Ja det var tider det!
Ja han gjorde min kväll kan jag säga faktiskt för jag fick mig verkligen ett gott skratt.
Kolla strumporna, korta byxben och seglarskorna :) Herregud säger jag!!

Jag tror jag är runt sexton år här :)

Ja det är så mycket jag skulle behöva skriva om, men jag kommer att göra det en vacker dag, eller kanske en regnig haha :)

Kram kram och ha det så bra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar