tisdag 13 maj 2014

Lite allt möjligt blev det idag :)


Så här fint gjorde Maria till mig idag <3 Jag älskar taklökar, och så lupiner förstås haha :)
 Hej hej

Ja hörrni jag ska försöka få ihop något idag, även om det blir lite si och så kanske.
Det händer ju grejer hela tiden och jag har så fullt upp så jag verkligen inte kan ta mig tiden att skriva just nu varje dag, som jag faktiskt planerar att göra framöver.
Maria var dålig förra veckan, men har känt sig skaplig över helgen och igår och idag.
Imorgon är det Rebeccas tur att jobba lite, eller otur haha, men det hoppas jag väl inte att någon av dom tycker.



Jag måste börja med att berätta lite om loppiset i Lördags som jag och Rebecca och hennes dotter Alice följde mig på. Jätteroligt som vanligt verkligen.
Där mötte jag Harry som jag blev att känna förra året och det var skoj att få skratta och träffa han lite.
Han är en gullig farbror och jag gillar han!

Vi blev att känna varann förra året då han kom körande på Högbergsgatan och tänkte köra om mig!
Ja ni förstår ju vilken frustration för mig!
Att bli omkörd på cykelvägen, nej det var då jag bestämde mig på riktigt, jag måste komma fortare fram!!
Haha nej då men faktiskt så har jag väntat på min rullstol och gör det än, och då ska Harry få sig en match :)
Han är så rolig och han ger mig positiv energi, och jag tror och hoppas han får det av mig han med.

Då jag träffade flera stycken att prata med så försvann ju tiden extra snabbt och kaffet som Rebecca köpt till mig var precis lagom drickbart då jag äntligen kunde fika med henne och Alice.
Roligt att vara på loppis verkligen och jag gjorde några riktiga fynd faktiskt!


Jag hittade en skinnjacka som var så fin, men Melina sa typ aldrig! Rebeccas Alice sa lika, men Marielle passade den bra och hon började använda den direkt. 65:- liksom och superfräsch.
Glad blev jag och fin blev hon!
























Härom veckan snickrade Marielle och Maria ihop en fin låda som jag ska plantera blommor i, det kommer bli jättefint då allt är klart, men än har jag lite planering i huvudet för att få till det!

Jag och Maria möblerade om i köks skåpen i söndags eftermiddag/kväll, och trots att jag tog bort saker där ur, så blev det alldeles fullt, haha ja nu har vi inte mycket skåp precis, men jag får nog lov att tänka till tror jag faktiskt!
Det är så himla skönt att få ordning i skåp och lådor och så att jag också kan nå, ja nu kan jag ändå inte nå allt, men dom viktiga sakerna som smörkniv och glas och sånt, ja bättre blev det absolut, men fullt!!




Stökigt blir det på gården medans vi håller på :)
Snickarna har varit här och herregud så fint jag tycker det blir!
Vilken skillnad med min färg mot det röda, eller svart som det var före liksom.
Nu är ju den röda inte alls min, men då det blir rätt röda på hela huset tillsammans med min färg så blir det kanon.
Nu kan jag inte göra mycket åt själva huset, alltså formen på huset, men är färgen rätt så jag får vara nöjd och det kommer jag att bli och vara.

Det är snart  dax för altan bygge, ja räcke och lite tak då, det kommer bli som i vårat förra hus i Smedjebacken, så Marie jag hoppas du förstår att vi vill göra lika, riktigt lika blir det inte, men nästan.
Marie är hon som bor i vårat gamla hus :)














När jag var med Maria och Rebecca på auktion häromveckan så köpte jag en fin kristallkrona.
Jaa den var jättefin på avstånd och egentligen på nära håll också, men lite väl guldig.
Den gick inte att sätta upp här hemma men Marielle ville ha den så det blev lite borttagning utav prismor och sen kommer den att få bli vit istället för guldig och så nya skärmar också förstås.
Total recover kan man säga det blir.



Förra helgen var jag och Maria på loppis och då hittade jag en mer lämplig passande lampa till oss här, och den kommer bli kanon, men en ny sladd och fix så den blir att hänga ner lite kommer göra susen!



Jag träffade Sandra och Micke där och lilla Linton och dom är så gulliga och fina!
Ja jag har sån tur att ha vänner och människor runtomkring mig som är så bra, ja faktiskt så är dom ju bäst!
Lycklig och glad är jag över det verkligen!

Igår var vi till Gustafs och där letade vi efter någonstans att stanna för att käka en macka och lite fika, men vi hittade bara kyrkan, haha så vi satt framför kyrkan på bänkarna där och fikade. Det gick ju jättebra det!


Idag har jag haft Marielle och Stina här lite och sen lite senare då Marielle hämtat Daniel från jobbet var dom här allihop en stund. Härligt och så kom Melina hem från skolan.

Marielle skulle göra i ordning lite dricka och då ville hon ta dom lite finare glasen haha, som jag köpt på loppis förut så det blev dricka i citronglasen.


Maria hade hjälpt henne att fixa till håret idag, så nu har vi en blond Marielle igen, jättefint, men i den där åldern verkar man vara lite ombytlig så vi får se hur länge hon trivs i ljust hår.
Båda mina tjejer passar i både rött och ljust, tur dom har för då går det ju iallfall att variera sig ibland.

Snart bär det av för henne och Daniel till Nora och jag är så glad för deras skull, dom kommer förhoppningsvis trivas och ha det jättebra där.

Gert han är nu och kollar på Ingemar i Fagersta då han spelar teater, jag kan inte följa då det är många trappor att ta sig uppför och jag kan inte ens ta mig ett steg upp.
Men men, han vet varför så det går nog bra.
Gert har iallfall med sig paket som han ska få för att han är så duktig, det tycker jag liksom att man ska få, ja så är det bara haha.

Jag ska rätta lite nu och nästa gång jag skriver kan hända jag berättar något som endera gör en att skratta, eller så blir man att må lite illa nu igen haha, ja jag kan liksom inte låta bli känner jag, men jag tar det nästa gång.

Kram kram på er alla!!






















































Inga kommentarer:

Skicka en kommentar