onsdag 14 maj 2014

Än en gång bjuder jag på ett skitinlägg :)

Lupiner <3

Hej hej och idag skriver jag igen!
Ja Gert är på hockeymöte i ishallen och Melina har Oscar här så då passar jag på lite.

Jag kände inte egentligen för att skriva idag, men direkt efter en rad så är jag på gång!
Helt otroligt vad ett tangentbord kan göra med mina fingrar haha :) Eller med huvudet kanske då det ju är därifrån alla ord kommer ifrån.
Ja hur orden än kommer så är jag glad för det, det är så himla bra för mig att få skriva av mig lite och jag får så mycket tillbaka känner jag. Härligt!

Pelargoner <3

Ja igår då jag skrev lovade jag något, och om jag lovar så håller jag, så var beredda nu!

I förrgår, alltså i måndags så ringde jag till dom snickarnas chef som varit här och bytt dörrarna åt mig i hallen.
Han lovade att skicka hit dom för att kolla läget, då det var en stor springa där det skulle komma både kyla in i vinter, och spindlar in nu, men det sa jag inget om.
Tröskeln svajade och ja dom var sådär duktiga om man frågar mig.

Vi visste inte vilken tid dom skulle komma så Maria gjorde som vanligt, gav mig ett microlax och satte mig på toaletten.
Medan jag satt där så kom snickarna haha, ja typiskt kan man ju tycka, men jag kunde då inte bajsa medan dom höll på att kolla och när dom tänkte dra i två skruv i tröskeln fick jag nog!
Ja hörrni om jag kunnat gå så lovar jag både ett och annat!
Jag ropade till dom från toa att här ska inga skruvar dras i!
Jag sa att dom fick ringa dit chefen för jag hade fått nog, och det gjorde dom.

Han kom på direkten och jag fick dra på en tröja, sätta en handduk runtomkring mig och en potta under ifall att.
Chefen kunde argumentera och inget var deras fel, och tröskeln som svajade gick att skruva fast om jag ville det? Nej tack.
Om dom fått gjort det hade luften kommit in under tröskeln och kallras på vintern för fullt så det var inget jag ville.
Dom hade gjort efter konstens alla regler och dom var "stupsäkra" enligt chefen haha.

Om dom som jag sa skulle lagt en träbit under och isolering så hade enligt chefen jag fått kall luften in iallfall, därför hade dom bara lagt isolering!
Ja alla människor som vet så är ju isolering rätt mjukt och en tröskel ska ju eller brukar då där jag åker och har gått förut vara stum?
Jaja det gick inte att komma någon vart alls med han, den ena snickaren blev så arg på mig så han gick ut, hm tänk att det finns dom som inte kan göra fel och dessutom inte kunna erkänna att dom gjort det!

Nu tillbaka till mitt skitproblem, medan chefen stod här och den yngre snickaren var kvar inne så fes jag, jag jag trodde iallfall det och tack gode gud för att Maria satt i pottan i duschstolen som jag satt i haha.
Alltså med andra ord så satt jag och bajsade medan dom var här och pratade i min hall haha.
Knepigt att inte känna som ju inte jag gör, och tur var så var dom typ på väg samtidigt haha, men allt kan hända tydligen och jag känner att jag kan bjuda på det!
Det kan kanske inte hända vem som helst, men pinsamma händelser händer och i det här fallet så var det verkligen skit det samma :) Haha, ja faktiskt så var det det då han inte kunde stå för att dom gjort fel.
Jag påtalade också att dom gjort så fult ovanför ena dörren utanför medan jag ändå var på gång liksom, och då sa chefen att det var den där jävla sladdens fel haha, ja om inte en snickare förstår att man kan fasa ur lite på baksidan av brädan för att få det snyggt så vet jag då inte.
Jag är inte snickare men sunt förnuft har jag iallfall.

Syns kanske inte så bra, men högst upp till höger!
Han erbjöd att om "sladdkillen" Jonas heter han kunde ta bort sin sladd så skulle dom komma och sätta upp en ny bräda och så skulle sladden få vara på utsidan. Tack men nej tack liksom, Gert får fixa en ny bräda och då vi ändå ska måla dom beige färg så får han fullt sjå att ta löss alla som dom spikat fast.

Om snickarna kunnat prata med mig så hade dom sluppit göra en massa saker faktiskt som ju ändå inte blev bra, dom hade sluppit alltihop om jag ska vara ärlig.
Men det kan ju kanske vara farligt för dom att prata med någon i rullstol, ja inte vet jag:)
Synd för det var typ då jag var i duschen allt hände och då lister sattes upp, då jag inget han säga eller titta på, det var liksom klart då jag kom ut. Men snabbt gick det iallfall :)
Usch vad irriterad jag är över det och att kommunen säkert får betala en rejäl slant för den ena dörren, och jag kommer säkert få en rejäl faktura på den andra,blä!!
Jag skriver inte firmans namn här för då kan dom ju säkert anmäla mig för förtal, och den här chefen och hans anställda är nog inte att leka med då chefen har jordens talfömåga och kan försvara sig vilket ju inte jag kan.
Nåja nog om det, och hit kommer dom då aldrig mer det är en sak som är säker.

Ännu fler lupiner <3

Idag har Maria fått vara ledig och Rebecca har varit här, vi har haft en jättebra dag och massor med röjning blev det.
Tänk då jag fått hjälp med alla ställen, ja då kommer det att kännas så himla himla skönt!
Man eller jag kanske jag ska skriva, jag blir att känna mig så lätt i själen liksom då jag får ordning och det blir bra, ja jag verkligen älskar det!

Taklökar <3

Som jag skrivit förut så är jag så tacksam för all hjälp jag får och jag är så glad att jag valt just dom jag valt.
Nu finns ju fler jag tycker om och Helena är en av dom, men då det blir sommar kommer hon att vara här lite och det kommer att bli skoj.
Härligt med härliga människor runtomkring mig verkligen!

Några stycken människor som jag förut verkligen trodde var mina vänner har fått lov att försvinna den senaste tiden, och faktiskt vet jag inte varför det blivit så egentligen.
Men jag har en känsla att det beror på mitt val av assistenter, att jag valde bort dom.
Ja så kan det vara, men det kan ju bero på annat också som jag inte vet.
Jag vet bara så här i efterhand att jag verkligen gjorde rätt val, för dom var inte mina riktiga vänner iallfall kom det ju fram nu, och såna vill jag då inte ha i vårat hus.
Nej ingen teater ska spelas här hos mig, nej det måste komma från hjärtat och alla dom mina vill jag ge all kärlek jag kan direkt från mitt hjärta!

Vi får se då jag tar mig tid att skriva nästa gång, men tills dess så hoppas jag att ni har det bra!

Kram kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar