lördag 6 december 2014

Jag behöver en uppfinnare!

Härligt med ljus!
Hej hej på er!
Jag måste faktiskt få drömma mig bort eller rättare sagt drömma mig tillbaka i livet.
Jag brukar gå in på min blogg via facebook men idag ville inte datorn som jag ville, så jag sökte på mitt namn för att komma in och då hittade jag det här!:


Solen steker på alla bilar som står uppradade längs båda sidor om vägen och på bryggan är det trångt; alla vill ta sig ett välförtjänt dopp en kväll som denna.
I strandkiosken, som öppnades i fjol, står Nina Thidé Gustavsson och ler. Under hela förra året klarade hon sig från incidenter, men lagom till årets säsongspremiär var det någon som stal de flesta möblerna som stod utanför kiosken.
I lördagens tidning berättade hon om stölden, något som berörde ett par så pass att de ringde Nina Thidé Gustavsson och sa att hon skulle få deras begagnade trädgårdsmöbler.
Kioskägaren behövde inte ens hämta möblerna själv, för bara några timmar senare var paret där med släpvagnen. Så nu står det två rejäla bord och åtta stolar i trä utanför kiosken.
- Jag är jätteglad att jag har fått nya möbler, säger Nina Thidé Gustavsson samtidigt som hon lämnar över växel till en av badgästerna.
Intill henne sitter en mängd postitlappar som skvallrar om att de flesta glassorterna redan tagit slut. Men det är inte bara kunderna som passar på att sitta och njuta vid stranden, möblerna används även flitigt när kiosken är stängd.
- Jag är jätteglad och tacksam för jag vill ju att alla ungdomar ska kunna sitta här på kvällarna. Bara de har någonstans att vara så är det ju bra, säger Nina Thidé Gustavsson, som är otroligt tacksam över att det äldre paret hjälpte henne.
- Jag vill tacka dem så hemskt mycket.
- Ja, gud vilka snälla människor det finns. Man blir rörd, säger en man som är på väg till kiosken för att köpa något att svalka sig med i värmen.


Helt klart världens bästa Jenny!!
 


 
Marielle med Tyke och Stina <3
"Fille" Filip <3
Molly och Polly <3




Elsa blev lite trött <3
Alice och Rebecca kollar på datorn <3


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar