lördag 29 juni 2013

Livet är så fantastiskt och jag är så glad för allt :)

Hej hej!


Ja nu har jag inte skrivit på några dagar och det känns lite som kaos just nu. Jag har massor av saker jag vill skriva om och känner att om jag ska skriva om lite av allt så blir det världens rörigaste inlägg :)
Jag kan nog helt enkelt inte hoppa över att skriva någon eller några dagar ibland för då blir det alldeles för jobbigt för mig att veta hur jag ska få till det haha :)
Jag vet inte hur jag ska få till det idag men jag gör väl lite som vanligt, bara låter orden komma utan att tänka så mycket.
Så här fin stor bil har vi fått låna :)


Lätt att ta mig i och ur :)

Igår kväll var vi in till stan för att titta på Magnus Uggla.
Gert hade varit till Hedemora igår eftermiddag för att låna deras en stor bil som jag kan komma in i med min rullstol så vi hade kunnat åka den till stan, men jag tyckte Gert skulle få kunna ta en öl eller två så vi rullade dit. Han på cykel och jag i min rullstol.



Det blev en superlyckad kväll och väldigt många skratt blev det.
Det jobbigaste då man är ute så där är att det är så hög ljudnivå överallt så om man vill prata med någon så måste man skrika nästan, så jag är faktiskt lite skrovlig i halsen idag känner jag.

Fina Erika, Anita och så jag  :)

Många jag inte sett på länge var ute och det är många jag känner igen sedan förr förstås, men som jag glömt varför jag känner eller inte minns vad dom heter, haha så tokigt det kan bli med åren.

Det var jätteskoj verkligen och när Marielle slutat jobbet halv tio kom hon också en sväng och satt vid oss.
Marielle och Nadine


Melina var där med sin Oscar och åkte med hans föräldrar hem till dom sedan, jättegulliga är hans föräldrar och det känns tryggt och bra att dom finns för henne också.
På tal om Oscar så måste jag skriva lite om häromdagen då han skulle hjälpa Melina med hårborttagnings remsor Melina köpte för ett tag sedan.

Buali och Maria, två av mina bästa :)

Vi hade samma favorit allihop haha:)

Det här blev våran kompis och han eller hon poserade villigt när jag skulle ta kort :)

Jag hade varit på promenad med hemtjänsttjejerna och haft en jätterolig skön eftermiddag då Melina mötte på trappen och sa att dom använt remsorna och gjort ett ben, men det var ändå strån kvar och det hade gjort jätteont :) Jag förstod ju att hon skulle tycka det men självklart är det ju bra att få prova och se vad man tycker. Oscar hade gjort på ett ben och sen var det nog,  haha :)
Vilken kille måste jag säga som hjälper Melina med det och jag är så glad att dom finns för varann.

Efter remsorna på benet så skulle det färgas hår, ja jag tycker inte alls det vore dumt om Oscar blev frisör jag, han la verkligen ner sin energi i det och även om han tyckte det var jätte tråkigt haha så gjorde han hela hennes långa hår och det blev jättefint och bra. Vilken kille!!

Oscar gör sig redo :) 


Nu tillbaka till igår.
På dagen var killarna här utanför och fixade underlaget så det ska kunna börja byggas en ny altan nästa vecka. Dom grävde för fullt och fixade plintar, så nu är det snart bara det roligaste kvar, att se när det blir fint igen och jag ska kunna ta mig ut och in på altanen inifrån.
Det kommer bli jättebra är jag säker på och det ska bli härligt att kunna få vara ute och njuta och få känna mig lite fri att ta sig ut dit själv:)



Igår kväll då vi satt i ett öltält eller vad man kallar det,  så var det många som kom fram och pratade och hejade och det var skoj. Det kom även människor jag aldrig träffat eller sett för att prata lite. En av dom var en man som var en riktigt spännande person på något sätt, så jag undrade om jag fick ta ett kort på honom och lägga ut på min blogg,  och det fick jag .)

En riktig cool kille :)
Jag vet inte vad han heter, men han var riktigt mysig på något sätt och han pratade med mig som om han kände mig, han ville att jag skulle vara längst fram så jag såg något, men jag sa att jag nöjde mig att höra och se lite bara, men han tyckte absolut inte att jag skulle nöja mig med det haha :) Rolig var han så jag måste visa hur han såg ut.

När jag var ung så var jag på Magnus Uggla i Hunnebostrand och då såg jag honom jättebra, så för mig igår var det viktigaste bara att vara där.
Jag trodde jag skulle hamna tillbaka i tiden och tro att jag var där igen med min vän Patrick från Örebro, men jag fick inte någon sån riktig känsla synd nog. Det var för stimmigt och för mycket folk överallt så Hunnebostrand känslan får jag nog inte förrän jag skulle åka dit igen:)
Men när jag hör Magnus Ugglas låtar så tänker jag på Patrick och vad skoj vi hade då för massor av år sedan.
Jag hörde då "Ta mig till havet" låten för första gången så ni kan ju förstå att det var många år sedan, och det var på dansbanan efter eller före att uggla sjungit.
Många minnen verkligen och alla egentligen från Grebbestad och alla somrar man varit där, härliga härliga somrar.

Nu känner jag att det blir lite hoppigt när jag skriver så jag slutar för den här gången.

Jag hoppas alla får en fin härlig helg och just nu är solen framme här hos mig iallfall.

kram kram

2 kommentarer:

  1. Hej jag va åxå där synd att vi inte såg varandra det skulle vart kul att fått tagit en öl med dig. Ha det så bra vi hörs Kram kram Britt-Mari F

    SvaraRadera
  2. Hej ja det hade varit jätteskoj, men vi hade fått skrika till varann då :) Vi hörs av och jag ska ta mig i kragen och höra av mig så vi kan ses. Kram kram

    SvaraRadera