torsdag 13 juni 2013

Nu är jag tillbaka :)

Hej igen!
Jag kände mig tvingad att göra ett uppehåll i mitt bloggskrivande förut då mina händer och armar inte alls fungerade eller orkade skriva.
Jag är fortfarande lika dålig i mina armar men har verkligen saknat att skriva och känner att det får ta lite extra tid då jag skriver eftersom jag bara kan använda två fingrar på vänster hand.

Här hos oss har det hänt massor, vi har flyttat och det har hänt så mycket så jag vet inte hur jag ska börja,  och jag tror jag får skriva lite varje gång istället så den som läser orkar läsa och för att jag ska orka skriva också förstås.
Vi trivs jättebra i vårat nya hus, men vi har haft hantverkare här mer eller mindre sedan i slutet av februari och det har varit lite jobbigt faktisk, men nu är det bättre och det mesta är klart.
Det jobbigaste har varit att vi var utan kök och badrum samtidigt, men det gick det med och nu är det superskönt att det är klart.
Nästa vecka ska det komma hit en firma som ska hjälpa oss att bygga om altanen så jag kan komma ut med min rullstol, som det är nu är det flera steg ner till altanen och det går ju inte.
Jag som är en riktig soldyrkare vill ju kunna sitta ute och bli lite brun, och så älskar jag alla fåglar som kvittrar så fint så det ska bli härligt att kunna komma ut.
Jag har för bara ett par dagar sedan börjat dricka kaffe igen också, och det bästa jag visste innan jag blev sjuk var ju en kopp kaffe på altanen så jag tror det kommer att bli så igen, men just nu är kaffet lite ogott :) så jag får träna lite haha!
Jag kan komma ut nu med men bara till våran infart och det är ju inte så mysigt att sitta där precis.
Framöver kommer jag att ta lite bilder så ni ser hur jag har det här hemma, men jag måste ta lite kort först.
Livet har inte varit lätt kan jag säga, och jag har varit väldigt ledsen och känt att det varit jobbigt, men med världens bästa och snällaste döttrar och man,  och så världens bästa hemtjänstare som hjälpt mig och peppat mig,  så känns livet mycket bättre och enklare nu även om jag ju förstås helst av allt vill vara frisk igen.
På tal om hemtjänsten här hemma hos mig, jag är så glad över att dom är så himla bäst helt enkelt, dom har blivit mina vänner och jag tycker så mycket om dom. Jag har verkligen haft tur som fått träffa dom och att dom är så gulliga och peppande och underbara.
Nu är det ju förstås inte så med alla som kommer,  men dom som är bäst är verkligen absolut bäst!!

Jag har fått en ny elrullstol som jag börjat träna med, och i förrgår åkte jag nästan i tre timmar med den och den fungerar bra.
Igår åkte jag själv för första gången, från sjukhuset och hem och även om det kändes lite konstigt att åka själv så kände jag mig stolt och glad över att jag tordes och jag fixade det!
Jag måste ha massor av jävlaranamma känner jag och så måste jag vara envis och modig, så det är bara att se till att vara det! :)
Jag känner nu att min hand behöver vila sig, men jag är glad att den faktiskt orkar skriva så här pass mycket som jag kunnat göra nu idag, så den ska minsann få göra det fortsättningsvis vare sig den vill eller inte och kan hända jag kan lära mig att skriva flytande som förut men nu med en hand istället.
Hoppas alla har en fin dag även om vädret inte är på topp!
Kram kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar