tisdag 24 mars 2015

Du ser ju ut som en tant!

Hej hej!
Ja så här härligt har jag haft det hela dagen idag, lite röd blev jag allt, men gud så skönt!
Ja fåglarna kvittrade och solen sken, och jag ja jag njöt så mycket jag bara kunde.

Jag måste berätta att jag har lite extra dåliga händer och fingrar nu sedan någon vecka så jag känner att jag inte kan skriva riktigt som förut.
Det är inte det att inte orden kommer ut ifrån mitt huvud och ner i mina fingrar för att sedan skriva för fullt på tangentbordet.
Nej då det är precis som vanligt bara det att det blir fel ord hela tiden då fingrarna inte träffar rätt tangenter.
Nej det är något tok nu, så jag får skriva lite ibland och så måste jag ju korta ner mig lite så jag orkar.

Ja inte nog med att händer och fingrar inte fungerar så är jag helt slut också, ja jag tror inte att jag blivit frisk från min urinvägsinfektion än.

Jag var till doktorn igår efter att jag varit till frissan, ja jag kanske inte borde varit dit, men jag ville ju inte avboka så nära i tid så jag gick dit iallafall.



Jätteskönt var det förstås att vara där och vi hade lyften med så jag kunde för första gången sitta i den vanliga frisörstolen!

Jätteskönt att kunna göra det, det är ju inte superskönt att sitta kvar i rullstolen och så blir det massor av hår på den överallt.

Sanna är jätteduktig och jag ska ju spara till lite längre hår nu ett tag, ja en fräsch längd haha ni vet ni som läst vad jag skrivit förut.
Det kommer att dröja innan jag fått ut håret till den längden men det kommer jag att få så småningom.

 

Jag har ju haft håret uppåt så länge så nu då Sanna fixade till min spara frisyr så gjorde hon lite lugg haha, ja ni ser ju själva hur det blev.
Melina sa då hon såg mig: men mamma vad har du gjort? Du ser ju ut som en tant!
Haha ja tack för den liksom :)
Jag kan säga att det idag blev bakåt och uppåt då lite igen.
Elsa och Rebecca var det som hjälpte mig, och det var dom som var snälla och väntade på mig också.

Jag hade förberett mig med emla kräm nu igen men det gick inte! Nej det är väl sjutton också!
Jag har inga ådror och det gick inte att sticka mig i armen. haha jo då dom stack och testade förstås, men dom träffade inga ådror. Typiskt!
Dom fick ta i två fingrar istället men behöver dom ta lite andra prov, ja då får jag gå till lab.
Det här är ju inget nytt problem, nej jag har haft det så här i hela mitt liv och jag kan inte förstå varför bara?! :) men men som tur är så är det ju inte allt för ofta som jag behöver ta prover.

Doktorn skulle ringa mig då svaren kom på både blodproverna och urinodlingen som dom skickade iväg. Jag hoppas förstås att det är bra med mig, men jag känner att det är något fel, jag får ta en dag i taget och hålla tummarna för att det går över av sig självt.

Lilla Filip myser lite med mig :)
Nej nu ska måste jag sluta skriva för nu men hoppas på att jag kan skriva lite imorgon så jag kommer ikapp lite, jag har ju massor att skriva av mig om.
Jag hoppas att alla har det bra.
Kram kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar