fredag 29 november 2013

Julmusik och advent städning :)


Hej hej!

Jag hade igår morse en riktigt lyxmorgon då Piyawan var här och hjälpte mig att duscha, klippa och fila naglar och fixa bort lite strån i ansiktet.
Och idag var det Julianne som gjorde att jag fick ännu en lyxmorgon :)
Jag har inte pratat med henne så mycket förut, men idag hann vi det och det var inte klokt så klok hon är! Att vara sig själv och få finnas och göra det hjärtat säger! Ja precis så är det ju!
Jätte härligt med människor som är och tror på samma saker som en själv, även om det mest bara är självklara saker som egentligen bara kräver lite sunt förnuft. Jätte härlig människa verkligen.
Jag är så glad över dom som finns och som hjälper mig så det finns inga ord för det!
Jag hann inte skriva igår men skriver lite nu istället.


Igår var jag med Gert till Falun då han skulle få träffa en doktor. Vi åkte färdtjänst dit så jag kunde följa också.

Han fick träffa en han inte träffat förut och var jätteglad för honom, och han fick två väldigt onda sprutor i axeln.
Usch och fy säger jag som är verkligen livrädd för sprutor.
Jag tycker så synd om honom att han ska behöva stå inte bara ut med smärtan som han har i vanliga fall utan dessutom värk efter sprutor.
Han hade fortfarande på kvällen ont, men hoppas förstås det är bättre nu redan, men han är på jobbet så jag vet inte hur han känner det nu.
Det är inte lätt för en doktor att sätta sprutan precis rätt, så vi hoppas på att det vart bra.



Efter att vi varit vid sjukhuset gick vi till stan för att byta skorna som gått sönder, och så "minglade" vi runt lite i olika affärer.

En kopp kaffe blev det också :)
Några julklappar blev det och det var en mysig och rolig dag vi hade tycker jag.

Så här glad är jag :)
Vi var in på en affär för att köpa lite nyttigt att äta på vägen hem, då tjejen i affären lurade på Gert arracsbitar utan socker. Hon sa att dom var jättegoda,  och hon lurades då verkligen inte!
Mums verkligen och direkt jag smakat for jag tillbaka och köpte flera stycken att ha då man blir sugen. Det fanns både arracsbitar och chokladbitar.

Supergod!!

Har inte hunnit smaka choklad  varianten med cocos, men den är säkert lika god :)

Maria och Piyawan var hit en sväng då vi kom hem för att hjälpa mig lite, och dom fick smaka dom med, men det var ingen "hit" tyckte dom? Melina tyckte inte heller om?
Jag fattar då ingenting för jag gillade verkligen dom:)
Det är dadlar och andra grejer i istället för allt som brukar vara i och även fast jag vet vad som är i så gillar jag dom!
Vi har ju inte ätit godis på länge nu så kanske beror det på det, plus att jag vet dom är nyttigare än dom vanliga haha.

Idag är Maria ledig och ska komma hit och hjälpa mig med lite advent pynt så det blir mysigt.
Jag har köpt nya gardiner till köket och det kommer att bli jättefint med dom även om det inte är julgardiner alls.
Riktiga Nina gardiner och så precis på pricken jag, så det blir jätteroligt att få upp dom.

Jag har köpt en julskiva som jag gör varje år, men varje år har jag inte lyckats så bra, så nu hoppas jag att Sanna låter lika bra som vanligt :)
Mysigt med julmusik tycker jag och det hör liksom till.
Det enda jag skulle velat kunna göra själv nu är att gå runt och plocka och torka som vanligt, men men det får bli Maria som fixar det och jag måste vänja mig med att jag faktiskt inte kan allt som jag kunnat förut.
Livet är och kan bli helt annorlunda mot vad det varit, och jag kommer förstås att vänja mig vid det och har gjort det riktigt bra hittills, men förra julen kunde jag gå några steg så det känns lite sorgligt att inte kunna det nu.
Men vad är väl egentligen ett par ben? Rätt mycket förstås egentligen, men jag lever och mår jättebra, det är ju viktigare än alla ben i världen haha:)
Man får försöka se det positiva i allt, det blir ju så himla mycket lättare då.

Jag hoppas alla får en fin dag idag.


Kram kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar