tisdag 3 december 2013

Åh vad jag älskar livet !!

Hej hej!
Ja nu har jag inte haft något internet till datorn på några dagar, och varför visste jag inte så jag ringde och kollade vad som var fel idag. Jag kan ingenting om datorn men hon jag ringde var duktig och hjälpte mig jättebra. Så nu äntligen fungerar det igen :)
Jag är van att kunna skriva i min blogg nästan varje dag, så det känns inge vidare att inte komma ut på internet alls nu. Jag har massor av saker jag vill skriva om, men jag får spara mina ideér i huvudet och skriva om allt det en annan dag J
Det här inlägget skrev jag på en skrivsida och kopierade nu så att jag iallfall fick skriva av mig lite imorse.








Det här är världens bästa Maria :)

I helgen som var hade vi det jättebra, och det började redan på fredagen då Maria var ledig från jobbet och kom till mig för att hjälpa mig att göra adventsfint.
Ja Maria är guld värd och vi hade en mysig dag med min nya julskiva som Sanna sjungit in. 
Jag har många julskivor som blivit under årens lopp då jag ju vill köpa en ny varje år, men dom visste jag inte var dom var, så det fick bli Sanna hela dagen J

Maria hjälpte mig massor och hon har sånt tålamod så det är inte klokt att hon står ut med mig.
När jag tex ville ha en grej någonstans så blev det : lite mer till höger, lite högre upp osv.. 
Ja jag kan nog vara lite jobbig haha, men det är viktigt för mig att det blir så som jag vill.

Vi höll på hela dagen och hon hjälpte mig att sätta upp gardiner i köket och sovrummet som jag köpt. Det blev jättefint tycker jag och jag är glad över att jag kunde stryka dom alldeles själv även om det ju tog en stund. 

Ser extremt sjuk ut tycker jag haha :) men jag ser ju tydligen ut så här just då!

Köksgardinerna är inga julgardiner alls, det ska få vara mina vintergardiner har jag tänkt för jag blir glad av dom och dom ger så mycket värme här inne då det är kyligt ute.

Om alla kunde få smaka på dom goda lussebullarn, mums!! Nu bakas det pepparkakshus!

På lördagen och söndagen så gjorde vi lite allt möjligt här hemma och fick mycket gjort. 
Melina och Oscar bakade lussebullar och fixade pepparkakshus och Gert fick mycket gjort både ute och inne.
Händig man jag har, och snäll förstås <3

Marielle har fixat klart hennes och Daniels sovrum och då dom har trappsteg till dom så har jag inte varit där, men har sett kort och det blir jättefint. Så roligt att se vad duktig hon är och händig verkligen!

Melina och Oscar har tapetserat nere hos henne och gjort fint dom med, tänk så duktiga och händiga dom är dom med!


I början av hösten började Melina och Oscar att måla om i gillestugan nere i källaren, men hade lite kvar som inte blivit klart. Gert fixade det i helgen så snart blir det fint och ordning där nere också, och det blir ju skönt och roligt för dom att kunna sitta där nere och se på tv:n om det är lite fint runtomkring.

Marcus Hellner är duktig han, men det finns väldigt många duktiga både killar och tjejer :)

Jag får inte glömma bort att skriva att jag ju hunnit se på skidtävlingar på tv:n också. 
Åh vad jag gillar det, det är så mysigt att se vad duktiga dom är allihop och sitta med en kopp kaffe och njuta. Extra mysigt är det då solen skiner in samtidigt som man ser skidor på tv:n. 
Ja en av sakerna på vintern som jag gillar bäst är verkligen skidor på tv:n.
Livet är så fantastiskt och jag är så glad över att jag lever och har det så bra som jag har det trots att jag är sjuk och egentligen kanske borde må sämre än jag gör. Men det går liksom inte, jag har världens finaste och bästa döttrar och så har jag Gert och så har jag mina älskade vänner som finns för mig och så jag har Elenor som jag vet finns för mig alltid,  men jag är rätt dålig på att ens skriva sms:( men du vet att jag finns här då och om du behöver mig!

Min allra bästaste Elenor <3

Ja som ni kan läsa mellan raderna och i raderna så har helgen varit kanonbra verkligen och nästa helg blir det loppis på lördagen i folketshus, det gillas och ska bli skoj. 
Jag hoppas bara att det inte blir allt för mycket snö till dess för då vet jag då inte hur jag ska ta mig fram med min rullstol.

Jag har fått tid till hjälpmedelcentralen i Borlänge, så nästa vecka ska jag dit och kolla uterullstol igen. Jag hoppas det löser sig bra, men den jag vill ha, den är större förstås än den jag har, så det behövs lite fixning utanför huset för att den överhuvudtaget ska kunna komma in i huset. 
Så det kommer att dröja innan jag kan använda den om jag får den.

Jag hoppas att alla haft en fin skön helg, lika som jag.


Kram kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar