fredag 1 november 2013

Livet är verkligen inte lätt!


Hej hej!
Idag då jag vaknade och kom upp med hjälp så var det alldeles grått. 
Efter att jag blivit klar och satt mig i fåtöljen med min kopp kaffe så började det vräka ner regn! 
Usch vad jag faktiskt inte gillar det. Det blir så blött då haha, jag menar mest att det blir så mycket krångligare och drygare då det regnar om jag vill ta mig ut lite. 
Med regncapen så ser man inte så bra, iallfall inte då luvan är uppfälld. 
På tal om det:
Igår skulle jag till sjukgymnastiken och på vägen dit alldeles utanför min systers jobb och utanför Folketshus så tappade jag en av mina vantar och min banan! 
Det regnade och blåste för fullt just då och jag hade min luva uppdragen så jag såg ingenting mer än framåt:)
Jag ringde till min systers jobb, men hon var ledig så jag bad Susanne, hennes jobbarkompis om en stor tjänst. Att springa ut och hjälpa mig upp med det jag tappade, vilket hon förstås skulle göra. 
Innan Susanne kom ut så kom en kille och hjälpte mig, han hade varit i Folketshus och sett mitt dilemma, pinsamt faktiskt kändes det att kanske många sett mig sitta där och inte kunna ta upp det jag tappade. 
Om det varit ett par vantar vilka som helst hade det ju inte alls varit hela världen, men nu var det mina fina "loppisvantar" som jag köpte i somras som är superfina och dom vill jag ju inte vara utan.

Ja ni förstår väl?
Jag brukar inte tycka att något är pinsamt och jag bjuder på mig själv då det blir tok, men igår kändes det som att hela Folketshus satt och tittade på mig :) 
Men men, jag får bjuda på det och den killen blev en riktig hjälte,  jag är så glad att han sprang ut och hjälpte mig, och Susanne fick jag ropa till då hon var på väg ut så hon slapp gå ut i regnet. 

Efter att jag varit på sjukgymnastiken så kom Maria och Melina och mötte upp mig och så tog vi en sväng till loppiset i marnäs. 
Min Marielle kom dit lite senare med bil hon, och efter en stund så åkte hon och lillasyster iväg dom och jag och Maria blev kvar.

Jag hittade en vas för en femma haha, jättesöt och fin tyckte jag, och lite turkos färg hade den så den kommer att göra sig fint här i vardagsrummet.
Maria hittade några små prylar hon med. 
Vi bestämde oss för att äta lite efter loppiset, så det blev kiosken och god mat och därefter gick vi till stan. 
Det är mysigt att vara ute med Maria och ingenting är krångligt eller omöjligt för henne. 
Skön avslappnad stämning verkligen tycker jag. 
Jag vet dock inte om vi är bra för varann haha då det gäller att shoppa lös, för det blir ju alltid något handlat då vi är iväg :)
Nu handlar det ju förstås mest om loppis grejer så det är inte några dyra saker förstås, men ändå haha:)
Hon köpte fina kuddfodral på åhléns som kommer bli så fina så hemma hos henne, vi har samma smak i mycket och orange är en av färgerna vi gillar båda två.

Jag har fått ett mail idag från en vän som är sjuk som jag tänker extra mycket på nu, mailet var så fint så jag satt här och tårarna rann då jag läste det. Du vet att jag skriver om dig nu <3
Jag är så glad över alla som finns i mitt liv, och jag tänker extra då på mina älskade tjejer som bara är bäst. 
Jag är så ledsen och egentligen mest arg för vad dom fått lov att utstå, och att deras pappa låtsas som att dom inte finns! 
Han har gått miste om hela deras uppväxt och jag undrar hur han mår längst där inne? 
Som ett lass skit hoppas jag faktiskt. Det kan låta hårt och elakt av mig, men han har varit så dum och elak mot mina älskade tjejer, och han är faktiskt deras pappa fast han låtsas att det inte är så. 
Dom mår inte alltid bra förstås då dom ju har med sig mycket mycket skit i sina bagage sedan dom varit små, men till slut hoppas jag att dom får må så bra det bara går och dom vet att jag finns och finns för dom varenda sekund. Dom är mitt allt och det är så sant så!

Igår kom Gert hem med en grej till Bella där höet ska vara i. 
Våran lilla Bella är verkligen våran bebis här haha :) Han var ut och snickrade ihop den och så möblerade han om i hela lekstugan så hon ska ha mer plats att springa runt på då hon ju inte är så himla pigg på att vara ute.












En liten fin altan har Gert snickrat ihop också :)


Härligt och glad blir jag för hennes skull, att hon får ha det så bra där ute i våran fina lekstuga som min pappa byggt. Pappa är nog nöjd och glad över den är jag säker på :)

Ikväll eller mot kvällningen ska vi gå till kyrkogården och tända ett ljus, det är mamma som vill det. 
Jag tycker ju att man kan tända ljus alla dagar och vilken dag som helst, men det är säkert superfint på kyrkogården ikväll. Jag tänker ju på min pappa och min ena morfar och min mormor iallfall förstås men kan följa dit och samtidigt få lite luft och få njuta lite av alla ljus. 

Jag har precis fått främmande av min kära tant, och jag vet inte hur det går till men jag förstår henne så bra och vi hade en liten mysig kaffestund här, hon är så gullig så, och jag blir så glad av henne.

På förmiddagen regnade det och var grått, men nu ser det ut att ljusna och bli fint, härligt.

Jag hoppas alla får en fin dag idag.

Kram kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar