fredag 7 mars 2014

Det skulle finnas "snällpiller"!


En sån fin underbar trapp <3
Hej och god förmiddag!

Ja jag har haft en jättebra morgon och sitter nu i fåtöljen lite innan dom kommer och hjälper mig till rullstolen.

Haha ja man får faktiskt se ut hur som helst :)
Det regnar ute och det är ju tråkigt, men men, inget väder förutom snön ska få stoppa mig!
Nej jag ska allt ta mig ut idag, och med rätt kläder och regnkläder så blir det ju bra och jag får luft!
Jag ska lämna tillbaka några filmer som vi hyrt och sen bara åka lite för att få luft.
Jag kräver absolut inget mer än luft! Super viktigt för mig.


Ja det finns ju mycket som är viktigt för mig och jag och Christina pratade i morse om vad enkelt det ju faktiskt är och skulle vara att ändra på världen, ja att helt enkelt kunna rädda världen!

Det är så enkelt och det är dessutom gratis!
Ett leende, ett vänligt bemötande, ja det är allt som behövs!
Hur många kan ställa upp på det? Rätt många vill jag tro, men så finns det dom psykopatiska människor som inte kan och som inte vet hur man gör?!
Jag har inget bra ord för dom men onda kan vi ju kalla dom!
Tänk att det är såna som gör att det blir krig, det kan ju vem som helst som har sunt förnuft förstå att det beror på.
Jag har haft med såna att göra i många år, såna som inte har empati och som inte kan vara vänliga och som ska ha sin vilja till vilket pris som helst.
Det är faktiskt precis så det är, dom lyckas få med sig några stycken och så är kriget i full gång!
Ja fy så läskigt det är med såna människor.

Jag tror faktiskt att dom flesta av oss kan le och säga hej och vara vänliga mot andra utan att ha baktankar med det. Ja tänk om jag kunde få hela världen att fatta att det är så här det ligger till.
Jag vet inte varför en del blir så som dom blir, men jag önskar förstås att det finns något piller man kunde ta till och stoppa i dom så dom blir snälla, ja tänk så enkelt om det fanns snällpiller?!
Ja ni förstår ju att jag förstår på riktigt att jag inte kan rädda hela världen, men det är egentligen så himla enkelt att kunna göra det!
Jag och Christina var helt på samma bana och ja det räcker ju inte med oss två, vi behöver vara många miljoner människor tror jag för att vi ska ha en chans mot resten, men om alla förstod vad lite som krävs så är det ju löjligt och larvigt att inte kunna bjuda på det då det ändå är gratis.
Gratis i pengar är det, men inte alltid gratis känslomässigt och för att kunna vara en snäll omtänksam människa kan det ju kosta på med känslor.
Man kanske får jobba på det och då är det ju jobbigt, men gud så värt det det skulle vara!

Om alla började idag med att le då ni var ut på stan istället för som vanligt bara gå på i den stress som är. Att le mot andra och vara vänlig och försöka att stressa av.
Mycket beror alldeles säkert på stressen tror jag och då är det viktigt att släppa den. Men det är ju ett jobb det förstås, att kunna sluta stressa, det är inte gjort i en handvändning precis.
Men det går, jag kan lova att det går och det är viktigt!
Viktigt för att vi ska få må bra och för att kunna ge det där leendet mot någon utan att ens behöva anstränga sig, det sker liksom av sig självt då man mår bra där inuti.
Jag ler och jag ler, och det är inte ett dugg jobbigt för mig måste jag säga, jag behöver inte tänka på det ens, det bara blir så automatiskt.
Jag bryr mig om andra och jag tycker om andra människor och det är en obeskrivlig känsla att känna så mycket kärlek för andra människor.
Ja tänk om min vilja och önskan kunde gå igenom, ja då skulle verkligen världen se annorlunda ut och krig skulle inte existera!

Jag fick ett så fint och snällt mail igår från en person som vet exakt hur hemska en del människor kan vara och vi har varit utsatta för samma person, så vi vet!
Jag blev så glad, så glad och nu jäklar känns det! Man är starkare då man är fler förstås och jag har haft tur som haft vänner som trott på mig och funnits under den jobbiga tiden. Jag är så lyckligt lottad som haft vänner som funnits och trott på mig under alla hemska år!

Elenor har funnits under alla år och finns fortfarande, den bästa vännen man kan tänka sig! 
Synd jag inte kände den här personen redan då, men bättre sent eller aldrig heter det ju och det stämmer. Hur som helst så kan ett mail värma och ge energi och jag är tacksam och glad över det förstås.

Jag ska inte skriva så långt idag och antagligen blir det inget skrivande i helgen då det faktiskt ska bli en pysselhelg har jag tänkt. Jag måste få fixa och göra lite fint och jag har lite projekt jag ska försöka få till, med hjälp av Gert då förstås.













Polly och Molly
Polly och Molly






Melina och våran Bella som inte finns mer <3
Ja det grävs ju inte bara i mina drömmar




Dom här sötingarna var på besök inatt :)

Nu till något helt annat, jag hade en sån lustig dröm inatt, jag drömde att våran Polly kanin hade grävt sig ut och gjort gångar och då jag kom ut hade vi elva kaniner istället för två haha :)
Våra egna kaniner hade varit ut och letat rätt på kompisar i alla gårdar så alla kaniner fanns hos oss :) Härlig dröm faktiskt för ingen ville egentligen smita från oss, utan kom tillbaka med fler. Alla sorters kaniner var det haha, vilken rolig dröm.

Jag hoppas alla får en fin helg oavsett vädret. Dra på er regnkläder och ge er ut ändå!
Härlig luft är det då det regnar och andas uteluft behöver alla!

Kram kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar