tisdag 11 mars 2014

Idag blir det en dag i solen!

Ett minne blott nu!!
Hej i vårsolen!
Ja här skiner solen och klockan är just nu då jag börjar att skriva halv tio.
Jag spelar lite Linus Svenning medan jag skriver och livet känns fantastiskt!
Det kommer att bli en härlig dag idag som för mig kommer att tillbringas ute.

Jag ska inte göra något särskilt förutom att åka och fixa några nya nycklar, och sen ska jag möta upp Gert för att vi ska handla lite mat.
Ja det var länge sen jag kunde följa och handla på affären, det har ju varit så mycket snö så det har inte gått att köra med min rullstol alls. Men nu!!

Marielle före vintern i solen :)

Ja det går inte med ord att beskriva hur härligt det känns då våren och sommaren snart kommer att vara här, riktigt superhärligt för mig att veta att jag kan få vara ute varenda dag från och med nu.
Ja nu kan det ju fortfarande komma en massa snö förstås, men om det skulle göra det så skulle den ju smälta bort fort som bara den. Haha :)
Verkligen viktigt för mig att få luft och nu sol till och med då den faktiskt lyst med sin frånvaro hela vintern.

Melina och Oscar :)
Jag har haft en härlig helg och gårdagen var en superbra dag också och jag har tagit lite kort som jag tänkt lägga in idag i mitt inlägg, men kameran och sladden ligger på vardagsrumsbordet och jag når inte dit!
Haha typiskt att jag inte tänkte på det innan hemtjänsten skulle åka härifrån. Men men det får bli ett längre och bättre inlägg imorgon då istället.

Innan jag slutar skriva idag så måste jag bara berätta en rolig sak som hände igår kväll, haha gud så jag skrattade.
Jag skulle ringa upp Maria och helt plötsligt medan jag satt och väntade på att signalerna skulle gå fram så började hennes röst och hon att prata i min lilla maskin bakom gardinen haha :)

Här kom Marias röst ifrån :)
Ja ni kan inte förstå vad tokigt och knepigt, och jag fattar fortfarande ingenting egentligen!
Jag hade ju bluetooth på min mobil för att jag lyssnat på musik, men inte hade jag väl trott att hon och jag kunde prata med varann i den maskinen som jag ska lyssna på musik i??
Ja vi fick oss goda skratt och vi behövde nog förstås det, men ja jag tycker det är konstigt! Jag sitter här och nu och skrattar åt gårdagskvällen bara genom att jag skriver om det haha :)

Jag hoppas att alla kan få vara ute i solen lite idag och passa på att blunda och njut! Det ska jag!!

Kram kram till er alla!

Jag skriver mer och längre då jag har bilder och allt tills imorgon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar