torsdag 13 mars 2014

Läggdax nu strax :)


Hej hej!
Ja nu skriver jag några rader igen och nu på kvällen.

Imorgon ska jag och Gert hämta den nya bilen i Hedemora och jag kommer inte ha tid att sitta och skriva, så jag får nog till några rader nu ikväll istället.

Gert är på hockey i Leksand och Melina kände sig helt slut efter en jobbig dag i skolan så hon har redan lagt sig så jag blev alldeles själv, och då passar jag på.

Jag ska snart ringa natt personalen som kommer och hjälper mig i säng för snart sista gången.
Det blir lite knepigt faktiskt och jag kommer att sakna många av dom, men vi försvinner ju inte bara för att jag ska sluta ta hjälp av dom.
På måndag ska jag äntligen få ha assistenter istället för hemtjänsten så det kommer att bli kanon.
Nu är det ju lika med hemtjänstarna, att jag kommer sakna dom också förstås, men det blir ju lika med dom att vi inte försvinner.
Jag är vän med många på facebook och dom vet att dom när som helst kan kika in på en fika :)
Jag ska försöka baka på mig ett lager så jag har något att bjuda på då ni kommer bara, Maria och Rebecca ska få hjälpa mig med det :)

Idag har jag verkligen haft en underbar dag ute i solen.
Sandra har varit förbi vid mig och hälsat på och fikat, och så fick hon några bebiskläder jag köpt som hennes och Mickes lilla bebis kan ha sen då den ploppar ut.
Den 1 april är det beräknat men jag tror den 20 mars, så vem vet?
Spännande, men det kommer att bli en supersöt liten kill bebis, det är jag säker på iallfall :)

Jag har varit ute hela dagen och suttit och solat mig lite, jag verkligen älskar solen och att sitta och lyssna på fåglarna som kvittrar.

Jag skulle möta Gert på stan idag då vi skulle till banken och göra klart det sista inför bilköpet imorgon.

Jag skulle åka i god tid, men då jag var på väg upptäckte jag att våra söta fina kaniner grävde för fullt. Dom grävde precis där Bella är begravd och det skulle ju inte vara skoj om dom grävt upp en död kanin, nej usch då.
Gert fick åka förbi hemma innan han for på hockey för att lägga någon extra stenplatta där dom grävde så det var lugnt för stunden.
Vi har dom absolut finaste kaninerna, men vi kommer i sommar att få ett helsike.
Vi måste verkligen ha koll på dom, stenkoll för annars kommer dom att gräva sig ut.
Det värsta med det är ju att dom kan bli överkörda om dom skuttar iväg, eller så kan dom bli uppätna om dom far iväg, så det blir koll som gäller.
Vi vill ju att dom ska få gräva förstås och jag kan lova att dom är duktiga, och det ser så himla roligt ut! Riktiga proffs är dom!
Ja vem vet, till slut kanske dom får ett helt altangolv haha, men vi vill ju inte det då vi ju förstår att dom måste få gräva.
Nej nu är det snart dax för att ringa natten för lite hjälp, och imorgon blir en sån kanondag då vi faktiskt kan få åka hem med våran egen nya bil!!
Härligt att slippa ta färdtjänsten hela tiden även om jag ju ibland kommer att behöva anlita dom.
Jag kommer att känna mig fri och det kommer att bli en härlig vår och sommar, ja faktiskt så kommer hela livet bli härligt!
Ha en härlig dag imorgon och sov så gott sen då du ska sova.

Jag är ingen nattuggla alls och Gert kommer hem mitt i natten tror jag så jag ska lägga mig i tid och hellre ligga och läsa lite tills jag somnar.

Kram kram till er alla!

2 kommentarer:

  1. Hoppas du sovit gott:) härligt o få hämta hem nya bilen, blir ju super bra för dig/er då:)

    SvaraRadera
  2. Hej och tack, jag sov så gott så :) Det kommer verkligen bli kanon för oss med bilen :)

    SvaraRadera