fredag 28 mars 2014

En solig härlig dag idag!

Hej hej!
Jag såg dom här roliga fina tunnorna på återbruka mera, en grupp på facebook, och jag kunde inte låta bli att spara bilden. Jag blir så glad av dom och dom är så himla fina!
Nu är det ju massor av fina grejer och saker man vill göra då man tittar på den sidan, så jag fick lov att se till att inte allt skulle synas på min sida , för jag blev alldeles stressad haha :)
Ja stressad på rätt sätt, men jag kände att jag fick för mycket idéer och jag har ju rätt så många redan som det är redan.
Ja idag har jag haft en bra dag, ja en superbra dag med Rececca och som andra dagar förut så går tiden så fort!? Jag fattar inte hur det går till riktigt, men det måste ju bero på att dagen varit jättebra.
Rebecca var så snäll så hon gjorde ren alla mina lådor jag ska ha, eller rättare sagt vi ska ha heter det ju, så nu är dom på tork så vi kan ta in dom och äntligen göra lite fint då dom är på plats.
 Bilder kommer då jag är klar :)
Det kommer att bli så fint så bara det blir klart.


Vi käkade lite sen lunch ute, svårt att hinna med det där med maten och ännu svårare då min kära tant kommer hit.
Ja jag tycker så mycket om henne och hon om mig, men det fungerar inte att jag inte ska kunna vara ute som jag vill.
Jag vill inte vara dum och säga åt henne att gå hem heller då hon ju vill vara vid mig, men jag måste lära mig det.
Jag känner ju att hela sommaren framöver annars kommer att vara förstörd om jag inte kan få vara ifred, det kommer inte att fungera.
Svårt som bara den då jag ju har en sån speciell kontakt med henne och förstår henne så bra, och roligt har vi ju. men min ork räcker inte till det och henne varje dag ibland många gånger om dagen, så jag hoppas dom kan få till någon lösning som är bra för henne.
Vart hon än hamnar så kommer jag aldrig sluta hälsa på, jag tänker göra det varenda vecka och jag kan ta med fika varenda gång så vi kan ha en mysstund.
Jag vill ju hennes bästa och hon och hennes man behöver få hjälp så dom kan och orkar bli gamla och få njuta lite dom åren som är kvar, vilka ju kan vara jättemånga.
Ja det är inte lätt, men jag hoppas och håller tummarna för att det blir bäst för dom.

Nu på kvällen är Gert ut med hockey killarna och Melina är hos Oscar och jag sitter här i fåtöljen och dricker alkoholfritt vin, nja jag ljuger lite för det står 0,5 procent faktiskt :)


Jag har nyss ätit lite av en bakelse jag fått och så har jag kaffe i termosen så herregud vad jag har att göra. Jag känner att jag inte hinner dricka kaffe ens och särskilt inte nu då jag börjat skriva.
Vilken blandning det kommer att bli i min mage haha, den har låtit hela dagen redan så bättre kommer det inte att bli.
Melina gjorde lite K special och mjölk innan, ja ni kan ju tänka er min mage haha :)

Marielle har jag pratat med idag och hon kommer hem efter morgondagens jobb, det blir skönt för henne att komma hem till Daniel och Stina lite, så dom kan mysa.





















Min Maria som skulle åka och operera sig då värdena var bättre, har opererat sig i "smyg", och åkt hem i "smyg" med! :)
Jag fattar då ingenting, men det verkar ha gått bra och skönt är det, sen om hon smygit sig dit och hem var ju det samma haha :)
Det viktigaste är ju att hon blir frisk nu känner jag.
Nu får hon vila upp sig så hon kan komma hit och pyssla lite har jag bestämt haha, men hon måste läka där inuti först.
Hon är en superstark gullig tjej som fått gå igenom ett helvete hittills och än är det inte klart, usch och fy, men det finns inget val annat än att orka!


Ja imorgon verkar det bli en lika fin dag som idag, jättemysigt att kunna vara ute utan att behöva klä sig som en eskimå :) Ja det känns som man bylsar på sig som en tok då man ska ut i vanliga fall.
Värmen passar verkligen mig och jag är så glad att det håller på att bli vår på riktigt och snart sommar.


Idag fyller min kära vän Elenor år och paket fick hon för länge sen då Gert for förbi med det.
Jag hoppas hon tyckte det var ett passande paket till henne för det tyckte ju jag :) Grattis till dig min bästa Elenor <3 Mån tro om det blev någon muffins eller kanske lite tårta :)

Några fina rosor till Elenor :)

Då Gert ju är ute på lite partaj så ska Rebecca vara så snäll och komma och hjälpa mig i säng sen, supersnällt för hon har ju redan varit här hela dagen och sen en gång och flyttat mig för att sen ikväll hjälpa mig igen. Tur hon bor nära så hon bara kan gå hit på en minut.
Jag är så himla glad över dom mina och känner att allt kommer att bli toppen, eller ännu mera toppen då vi fått jobba ihop oss lite allihop.

Jag ska nu sluta för ikväll och för i helgen tror jag, om det blir fint väder som Melina sagt att det ska bli så vill jag njuta ute så mycket det bara går förstås, förutom pysslet med lådorna.

Jag hoppas alla får en fin helg och så skriver jag igen nästa vecka.

Kramar från mig till dig! <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar