söndag 24 augusti 2014

En liten olycka blev en Stor lycka!!

Dom här betyder verkligen allt för mig <3 Puss

Hej hej!
Ja nu tänker jag börja direkt att berätta hur den här kvällen blev!
Jag satt i godan ro i min fåtölj och kollade lite på tv:n och på datorn.
Gert var ute och städade åt kaninerna då Melina fick ett samtal. Polly har rymt!

Ja ni förstår ju, Melina skyndade sig ut och det tog inte lång stund faktiskt förrän hon fått fatt på henne och fångat henne tillbaka till sitt hus.
Ja Gerts fel var det då, han trodde haha ja han trodde att han kunde bara gå ut och in genom grinden och dom stannade kvar inne som dom brukar.
Ja vi får hoppas han lärde sig något ikväll, man vill ju inte att någon ska försvinna och kanske bli uppäten eller överkörd av en bil. Usch hemska tanke!

Molly slickar Polly och gör rent henne igen efter rymningen :)

Ja iallafall så skulle jag hjälpa Gert med en grej och behövde sitta i rullstolen under tiden, men då han lyfte upp mig i lyften så kände jag det! Jag hade kissat på mig!

Jag och Maria spolade min kateter imorse och nästan varje gång efter, samma dag så kan det bli att jag blir kissnödig. Det är väl små koagler där inuti urinblåsan som sätter stop och så blir jag kissnödig. För det mesta blir det ingen olycka men idag blev det!
Jag känner att jag blir kissnödig men vet inte om jag kissar på mig och då jag inte brukar göra det så trodde jag inte det nu heller, men jag kände att det blev kallt då jag hissades upp med lyften haha :)

Ja jag fick ringa Rebecca medan jag hängde i selen uppe i luften och hon bor på gatan ovanför så hon gjorde en akut utryckning.

Vi duschade av mig, och dynan i rullstolen hade blivit lite blöt, trots att jag trodde jag inte suttit ens, men det hade jag tydligen hunnit gjort i några sekunder, och jag som inget känner haha, ja så tokigt det kan bli.

Gert fick ta bort dynan och spola rent och överdraget fick åka ner i tvätten.
När jag duschat av mig klart så skulle jag ju klä mig lite igen för det var ju inte så sent att det var läggdax, och då kom jag på det!
Vi provar och ser om jag kan sitta i min manuella rullstol!
Har inte suttit i den på säkert över ett halvår faktiskt, och då dynan var blöt i min vanliga rullstol, så kändes det som att det kanske skulle fungera en stund tills jag skulle lägga mig iallafall.

Jag har tänkt många gånger att jag skulle testa men det har inte blivit av.
Men det gick!!
Ja det finns inga ord för hur glad jag är för det och jag kunde köra som vanligt och jag hade inte glömt något!
Underbart och inget kan slå den känslan, jo om jag skulle kunna gå eller så då det slår ju allt i mitt läge!
Ja jag förberedde Rebecca innan vi testade att det kunde bli lite gråt, ja oavsett om jag skulle kunna eller inte.
Men jag kunde! Inge gråt kom det heller, men vilken känsla!
Jag har nog inte fattat riktigt att det hänt än, så det kommer nog.

Rebecca fick ta kort även om jag bara har linne och trosor på mig och så selen då som jag har då jag lyfts upp, men jag bjuder på det!


Ja medan jag knåpat ihop det som jag skrivit ovan så har texten försvunnit flera gånger och jag har fått börja om, så nu orkar jag inte skriva mer för nu.
Jag hade tänkt skriva om vilken helg vi haft och loppis och sovmorgnar och lite sånt, men jag gör det i ett nytt inlägg, ja vem vet kanske redan imorgon.

Kram på er allihop!

2 kommentarer:

  1. Åh vad härligt att allt slutade så bra. Blir så glad för din skull :-)
    Många kramar till dig från mig < 3

    SvaraRadera
  2. Tack Tina ja du om någon kan ju förstå ungefär hur glad man kan bli!! Kramar från mig och njut av eran semester :)

    SvaraRadera