onsdag 20 augusti 2014

Jag skriver ett litet "komma ikapp" inlägg idag :)


Hej hej!

Ja idag har jag mycket jag vill skriva om och lite behöver jag skriva för att jag behöver komma ikapp. 
Det händer ju saker nästan varenda dag och känslor går och kommer, det kan ju då vara svårt att komma ihåg det man ska och vill skriva om.

Jag lovade att jag skulle visa bilder från våran härliga eftermiddag i Fagersta häromdagen, så här kommer det några. 
Ja det är Torsten med skägg, Ingemar med hatt, Eva med rödbrunt hår och Ulla med mörkt hår. Och så Gert då, min älskade man i randig t-shirt :)








Ja jag tror jag ska försöka skriva lite nu för stunden så jag kommer lite ikapp och sen fortsätta lite senare på nytt igen tror jag. Vi får se hur det blir. Det märks om en stund haha :)
Ja faktiskt så behöver jag skriva lite varje dag om jag ska kunna bli nöjd och få till det som jag vill.


Melina fick ansiktsmasker i present av Oscar då hon fyllde år och häromdagen skulle här testas haha :)
Aj aj lät det då det svarta skulle dras av, inget vidare alls, men roligt att prova förstås och det kanske är bra trots att dom gör ont.


Ja en härlig stund hade vi och då vi var klara där så åkte jag och Rebecca för att kolla lite på Gert som spelade fotboll i Blötberget.
En fin solig dag var det, men några droppar regn kom då på fotbollen, men inte något man blev blöt av.



Ja som vanligt gjorde vi lite småfynd, det är så roligt och mysigt på loppisar tycker vi alla.

Nu till att göra fynd, ja dom här fina grytlapparna fyndade jag på tradera och jag är så glad över dom, jättefina tycker jag!
Inte allas smak, självklart är det så, men min smak är det iallafall och som tur är så är det ju jag som ska ha dom:)



Nu i några dagar har jag och Rebecca fixat till lite nya gardiner och det har putsats fönster och röjts lite.
Jag hade köpt gardiner, beställt och fått hem dom och jag har haft i huvudet hur jag tänkt mig vilja ha dom.
Ja nu vet jag då inte hur jag tänkt, men fel blev det!

Fick lov att byta plats på dom här :)
Dom jag skulle ha i vardagsrummet fick bli i mitt sovrum och dom jag tänkt mig dit fick flytta in i vardagsrummet. Tur det gick att byta, och bra blir det.
En sak som då kan störa mig är att volangen som sitter på sovrumsgardinerna sitter en decimeter för långt ner, ja det kan tyckas lite, men i mina ögon så är det totalfel.

Jättefina då jag ligger ner, men då jag kommer upp så nja, inte riktigt riktigt, men nu får det ju vara så.
Kan inte sy om dom heller då dom isåfall blir för korta, det är längder, så Nina får minsann finna sig i att ha lite felgardiner haha.

Fina är dom, men lite fel av dom som sytt och bestämt, ja alltså den som designat har gjort lite fel, dom skulle frågat mig först haha :)

Nu är det ju hemma här som det blev fel, dom är säkert jättefina hos andra och Marielle har såna i köket och där passar dom alldeles säkert kanonbra.
Ja hon hade beställt exakt samma och lika färg som jag, eller jag som hon.
Snacka om samma smak ibland!
Ja det kan vara så lite fel på en del saker, men i mina ögon kan det bli helgalet.



Här i vardagsrummet så är hissgardinerna helt perfekta, jättefina, men längderna som är till har ett fel och det är att mönstret, ja det är veck i både hissgardinen och längderna liksom inte blir på samma ställe hur man än gör. Alltså ungefär en decimeter här med.
Jag vet att man inte ska gnälla, men lite fel blev det den här gången, men i det stora hela så blir det jättefint och jag är nöjd ändå!
Jag behövde bara komplettera med två längder till till vardagsrummet då jag ju planerat annorlunda från början haha.
Jag kan ju inte göra så mycket då jag sitter i rullstol, men stryka gardiner det kan jag iallafall hjälpa till med, och jag är så glad så att jag kan göra något!



Elsa ser på film <3
Rebecca har satts på prov nu i några dagar då hon inte knutit upp gardiner förut, men hon fixade ju det galant och jag är så nöjd så!

Idag har Maria varit här och jag hade en riktig slödag idag, men jag tar nya tag tills imorgon.

Det har regnat till och från hela dagen, men nu skiner solen och en repris på Ernst på tv:n kan inte göra mig annat än glad.
Inspiration, ja verkligen får jag det av Ernst!
Gert kommer inte hem förrän senare ikväll så jag hinner skriva lite på mitt nästa inlägg också, men först behöver händer och armar vila sig lite.

Kram kram till alla som läser det jag skriver.






2 kommentarer:

  1. Hej Nina jag har likadan slang som du har men har en fråga till dig om du med får kramper i underlivet och mycket kristaller? Då jag själv får byta slang väldigt ofta mvh Camilla

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Camilla! Jag får som du skriver mycket kramper, det känns som kramper men jag vet att det är min urinblåsa som är spastisk och som gör att det känns som en kramp. Jag är säker på att "kuffen" inuti urinblåsan är den som utlöser en kramp då den kommer åt urinblåsans vägg. Jag byter kateter varannan månad och har gjort ett tag, men ibland blir det oftare. Jag ska få botox i min urinblåsa och jag väntar på en kallelse, med botox kommer spastisiteten gå bort och då alla kramper med. Jag vet inte vad kristaller är som du skriver? Vänliga hälsningar från mig Nina

      Radera