måndag 20 oktober 2014

Jag har haft en toppendag idag!

Älskar ljus <3
Hej hej!
Jag måste börja med att en vän, Martin skrev så roligt till mig, han skrev att han måste ladda mobilen så att batteriet räcker trots att jag bara ska "skriva några rader" haha, ja han har ju helt rätt, det blir oftast massor av rader!

Jag skulle kunna skriva massor av rader nu med känner jag då fingrarna faktiskt lyder mitt huvud, men huvudet tänker och gör precis som det vill faktiskt och fingrarna lyder!

Ja hur är det möjligt att fingrarna lyder, ja inte alla då men min vänstra hand fungerar som förut ungefär bara lite segare än då, men min högra hand kör pekfingervalsen haha.

Ja nu vet jag ju att många av mina läsare och väldigt många kör med den stilen, ja med pekfingrarna, men det kan inte jag egentligen, nej jag använder helst alla fingrar.
Men men, nu då det inte går får man ta till en variant som ändå fungerar och det gör det här.
Lycklig över det är jag för annars hade jag ju inte kunnat fortsätta att göra inlägg vilket faktiskt har blivit en grej som betyder mycket för mig!

Jag får inte många kommentarer, men jag ser ju att många läser mina inlägg, ja från flera länder till och med, och som jag skrivit förut så stämmer ju inte den statistiken egentligen då jag vet att en och samma läser mina inlägg många gånger och faktiskt säkert skriver ut dom.

Ja jag bjuder på det, men jag önskar förstås att den personen ägnade mer tid till sin familj än på mig liksom. Jag är inte så värst intresserad av det liksom
Ja som ni ser nu så har det redan blivit massor av rader så Martin jag hoppas du har laddaren i närheten, kram till dig!
Jag blev så glad av allt fint du skrev, jag fick massor av energi och ork ska du veta av dina ord.

Nu har jag ju faktiskt massor av den varan egentligen, men visst blir det extra roligt och känns skönt då man får feedback på det man skriver, och då är ju inte jag lika proffsig som Martin, nej han är ju en riktig skribent han, ja han skriver faktiskt i tidningen!

Lyktorna har kommit upp idag :)
Ja jag ska nog ta och vila lite för att orka upp imorgon, imorgon blir en rolig dag för då ska jag åka till granngården, ja mitt älskade bästa jobb faktiskt.
Det känns tungt då man är där, men samtidigt så underbart härligt, bara att få känna lukten kommer att bli underbart.

Jag ska köpa lite spån, hö och halm till våra kaniner och sen en vete säck, jo minsann nu ska här sys, jag behöver massor av vetepåsar så jag ska sätta Rebecca på det sen har jag tänkt.
Jag får alltid en längd gardin över och i vårat vardagsrum har jag satt upp linne gardiner och det blev en längd över så ja ni förstår ju hur bra det kommer att bli. Lätt att sy dessutom.

Men först ska vi sy dom nya köksgardinerna klart, ja snart är det faktiskt dax att sätta upp dom, och jag ska åka och köpa lite rundstav så jag kan få det rakt också. Bild kommer när jag är klar.

Imorgon ska vi åka och hämta och köpa kylen och frysen också, jag luras lite för jag ska inte åka med, det blir Gert.
Gissa hur roligt det kommer att bli att äntligen kunna veta vad vi har hemma :) lovely!!

Jag skrev ju igår om att Gert skulle fixa upp lamporna i vardagsrummet, och idag har han börjat förbereda på riktigt.
Han har varit upp på vinden för att förstärka så det finns något att skruva upp dom i och det kommer att bli kanon.
Till helgen räknar jag nog med att det ska vara klart, härligt skoj och fint kommer det bli
Men något vidare lyse, nej det kommer det inte att bli, vi har inget bra lyse någonstans i huset haha men mysigt har vi tycker jag iallafall!


Elsa hälsar oss välkomna :)
Jag har varit till Rebecca och hennes Johan och tjejerna idag och det gick!
Med hjälp av ramperna och min manuella rullstol så gick det.
Jag kan då inte fatta att jag faktiskt har haft bara den rullstolen förut, jag satt verkligen som ett lass skit och inget bälte fanns, men men det gick.
Ja vill man något väldigt gärna så går det.

Elsa och Rebecca visar oss runt :)

Vet inte vad Alice gör, men här är hon på bild <3

Jag hade fått bilder i huvudet då Rebecca berättat hur det ser ut hos dom och det stämde bra faktiskt förutom att jag trodde att deras hus var längre, ja det blev mindre i verkligheten liksom.

Dom ska ju göra om sitt kök och ja idéerna började inte direkt att komma, men då jag kom hem!
Jag tog lite kort så jag har då jag ska fantisera och jag önskar att mina händer var så bra som dom kunde skissa, men jag ska försöka faktiskt att ge mig på det.

Lite blockflöjt <3

Johan och Gert :)
Jättefint har dom och vi blev bjudna på så gott fika så, Alice hade fixat så fint med koppar och skedar och assietter så ja det var en riktig kunglig fika kan man säga.

Nej nu blev mitt inlägg  långt som tusan men men vad gör väl det förutom att jag måste rätta och fixa lite som ju kommer ta ända tills inatt, haha men jag får sova en annan gång!

I morse så kändes min kropp så mycket bättre än förut så jag bad Maria filma lite, jag tänkte bjuda på lite film nu, men det gick inte att få in dom här, men på min facebook sida finns dom om du vill titta.
Är du inte vän med mig så kan du göra en förfrågan förstås :) men kom ihåg att jag har  morgonfrilla och inte ens brytt mig om att klä mig haha, jag var på väg att duscha så det kändes lite onödigt. men håll till godo, jag bjuder på det!
Min kompis Anette gillade mina ben haha, ja hon är då rolig hon :)

Man lever ju bara en gång brukar jag tänka och varför då inte strunta i att allt kan vara pinsamt eller stötande.

Kram kram och sov så gott alla!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar