söndag 19 oktober 2014

Jag ville bara skriva några rader!


Ett kort på mig medan jag fortfarande kunde gå lite :)
Hej på er mitt i natten!

Ja jag hade inte tänkt skriva något nu när jag lagt mig, men jag måste liksom, bara lite tänker jag:)

Ja som jag skrev igår så händer det grejer med min kropp och nu på kvällen då Gert skulle lägga mig så kände jag att -nej nu kan jag försöka sätta mig upp i sängen!
Ja med hjälp av mitt handtag som jag har, och med hjälp av mitt huvud (alltså tänket) så kunde jag iallafall svänga ut benen utanför sängkanten haha, ja jag blev ju så spastisk så benen stod rakt ut, och om jag inte hållit i handtaget så hade jag rasat baklänges, men vad gör väl det liksom?
Härligt fantastiskt underbart!

Ja jag var nära att börja gråta, jag kände det var på gång, jag blir så lycklig och jag är så fantastiskt glad över det lilla.
Nu är det här ingen liten förändring för mig, nej tvärtom, det är en sensation, ja verkligen.

Ett gammalt kort på Gert också <3

Gert har lagt sig och jag med, men jag är så på skrivhumör så jag måste få skriva av mig lite.
Jag kände mig lite låg då jag la mig, men efter att jag började skriva så försvann det.
Det är som medicin tror jag haha, ja det är befriande att få sitta ner och orden bara kommer helt utan att jag behöver tänka.
Jag fattar det inte men är glad som tusan för det! Kände att jag bara måste dela med mig!

Det kommer att bli ett kort inlägg vet jag redan nu då Melina och Oscar snart kommer hem och jag känner att jag ju egentligen är supertrött.

Vi har grejat lite här hemma idag och jag kom på en snille idé haha, nej då inte riktigt så, men en idé kom jag på, och innan jag tordes berätta den fick jag ta sats lite haha.

Nu har jag ju världens gulligaste man och som för det mesta håller med mig eller iallafall gör så som jag vill, och lika nu så nappade han på min idé.

Vi har inte satt upp någon lampa i vårat vardagsrum än, jo en över soffbordet, men ingen i andra delen av rummet.
Vi hade en plan förut att sätta upp våra lampor från vårat förra hus, men den planen gick i stöpet då jag varit på loppis och hittat en annan. Haha ja det resulterade i, ingen lampa.

Men nu har vi gått tillbaka till dom lamporna vi hade bestämt, och än är det mycket kvar att förbereda innan dom kan komma upp, men jag lovar att ta kort då dom väl hänger där.

Min idé är så tokig så jag undrar hur många fler kommit på samma sak, ingen tror jag och om det beror på att man tycker det blir fult eller helt enkelt inte tänker att det går, ja det vet jag inte, men nu blir det som min tokiga plan.

Ja jag har sån tur att jag har Gert som står ut med alla mina galna tokerier då det gäller inredning, han kan ibland tvivla lite och se undrande ut, men har aldrig sagt att något blivit fult eller så.
Kanske törs han inte det haha, jo då det törs han hoppas jag allt.
Ja efter lite funderande och planering som krävs för att få till det med lamporna som jag föreslagit så blev vi trötta både jag och Gert.
Vi såg lite på tv och sen orkade vi inte.


Nej imorgon är en ny dag och då ska jag om det fungerar gå till Rebecca och få komma in där för att se hur det ser ut. Ja det kommer bli kanon!
Jag är lite rädd för att Rebecca kommer att få så mycket idéer då jag kommit in där, men hon får sålla lite haha :)
Jag har en känsla att jag kommer att tro att jag är på jobbet, haha ja mitt jobb jag hade på golvfirman förut där jag sålde kakel och klinkers och ja faktiskt det mesta man kan behöva till ett hus då man renoverar.
Nu blir det lite så bara för att hon och Johan så småningom ska byta kök, så det är därför jag kanske sätter på mig min professionella sida haha, nej då jag ska sköta mig, men idéer kommer det absolut att komma!

Jag och Maria pratade idag om just det, hon bor på tredje våningen och varför ska det vara omöjligt för mig och oss att ta mig dit?
Nej det går! Ja det går men det krävs lite planering och det krävs några som orkar lyfta mig!
Usch det är inte roligt alls, men om inte så får jag ju aldrig se hur hon har det!

Vi måste börja tänka lite annorlunda har vi kommit på, vi får inte tänka på alla hinder utan alla möjligheter istället!
Så nu framöver får det faktiskt bli ändring!

Min fina pappa <3
Imorgon, ja eller faktiskt redan nu idag så skulle min pappa fyllt år.
Jag saknar verkligen min pappa, han och jag var rätt så lika på många sätt och jag önskar, ja jag önskar att han kunde få finnas igen förstås!
Ja han fyller år ändå, fast han inte finns här fysiskt, och jag ska tända ljus för honom och låta han finnas här lite.
Nu är jag rätt säker på att han finns här hos oss lite titt som tätt, ja det kan hända att Terry Evans får komma hit en vacker dag faktiskt för så mycket händer här nu för tiden.

Jag tror och känner på mig att det nog är min pappa, men man vet ju inte riktigt.
Spännande iallafall och jag vet att många inte håller med mig och det gör ingenting alls, strunta isåfall i att jag skrev lite om det.

Jag vet vad jag tror på iallafall och det är det viktigaste för mig.
Lika som det för dig får vara ditt som är det viktigaste.

Här hemma behöver man iallafall aldrig känna sig ensam, nej det låter och det smäller och ja någon ligger i min säng på dagarna, så jag är övertygad om att jag har lite sällskap.
Men så länge det inte känns otäckt så är det okej tycker jag.

Min första tur med min första rullstol, i Smedjebacken :)
Jag hoppas ni får sova gott alla för det ska jag göra alldeles snart.

Kram kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar