söndag 26 oktober 2014

Finns inga ord för vad jag känner idag!


Hej eller jag kanske ska börja med att önska er en god natt då det faktiskt är mitt i natten jag skriver.

Ikväll/natt blir det inte många rader skrivna men jag kan bara inte låta bli att tala om och visa några bilder på min dag!

Jag har för första gången sedan vi köpte vårat hus varit ner i källaren!

En overklig underbar känsla som jag nog faktiskt inte förstått än.

Ja herregud så mycket känslor och vad många bilder jag har i huvudet nu. Det kändes liksom inte som att jag var hemma, men överallt var ju mina saker! :)

Det jag kände var prio ett för mig att göra var att fixa Melinas gamla rum så det är fint och ombonat och framför allt välkomnande.


Ett riktigt gästrum blir det då det blir klart och jag hoppas att Marielle och Daniel kommer att trivas där då dom kommer ibland. Och så Oliwer förstås som ju också ska bo där då han vill sova här, eller bara vara.

Ja det kändes inte som jag ville gå upp någon mer gång haha, men nu är jag uppe och ligger i sängen för att snart somna och drömma om nedervåningen.







Rebeccas man Johan kom ner hit och hjälpte Gert att få ner mig efter lite trixande så gick det!

Ja jag vet inte hur man ska kunna tacka, det finns inga ord.
Tänk att få sitta och fika och äta frukost i våran fina gillestuga!?

Johan och deras tjejer Alice och Elsa hade varit till affären och köpt bullar som Elsa kom springande med till oss så vi skulle få fika <3
Ja kärlek är rätt ord verkligen! Vilka underbara människor och jag får ha dom i mitt liv! :)
Tack snälla och jag kanske ska förklara att Elsa inte behövde springa så långt då dom bor på gatan ovanför bara som tur är. Tusen tack ialllafall för att ni är så snälla!


Ja för alla friska är det ju en självklarhet, men jag har bara sett nedervåningen på kort och jag lovar att det inte var samma sak!


En korg med grejer kom upp som jag såg i förråd vi har där nere som jag ju vill ha upp.

Ja euforisk, jag vet inte om det kan vara rätt ord, men jag tror faktiskt det.

Jag önskar och hoppas massor av saker framöver, men  idag är jag världens lyckligaste som faktiskt sett hela vårat hus nu och vi har inte köpt grisen i säcken nej minsann.

Jag är lycklig!!

Kram kram och hoppas alla ni också är det!

Kram kram

2 kommentarer:

  1. Kan inte uttrycka i ord om vad jag är glad för din skull. Det är helt underbart att du nu kan vara i hela erat hus :-)
    Kramar i massor fina Nina <3

    SvaraRadera
  2. Tusen tack för att du läser och blir glad för min skull. Ja du det finns inte några ord för hur härligt det kändes att få komma ner och se hur fint det var och kan bli där nere. Massor av kramar tillbaka till dig <3

    SvaraRadera