torsdag 20 december 2012

Nästan inga julkort blir skickade i år :(

Hej igen!
Jag skulle skriva igår hade jag tänkt, men tiden räckte inte alls till så det blev inte av.
Jag var på fotvård på morgonen och senare på eftermiddagen var vi till Hedemora och gjorde upp mitt bilköp.
Att gå på fotvård med min kropp var inte det lättaste, men det gick bra till slut och mina fötter fick sig en duvning :) Dom behövde verkligen det nu och det var skönt att det gick bra trots allt krångel som blev.
I Hedemora skulle jag försöka sätta mig i min nya bil och så skulle vi bestämma lite vart vissa saker skulle placeras och det var verkligen inte lätt att ta mig in i bilen och inte ut heller haha :)
Jag har bara suttit på passagerarsidan nu ett längre tag så det blev lite ovant och krångligt med mina dumma ben som får spasmer och bara står rakt ut från kroppen stenhårda.
Jag hoppas verkligen att jag kan få en medicin mot just mina spasmer så jag kan böja dom lite enklare och ha lättare att ställa mig upp;)
Jag har blivit så dålig i min högra hand så det är inte alls lätt att skriva och det är till och med svårt att skriva på tangentbordet här känner jag och många felstavningar blir det.
Jag är en julkorts skrivande tjej jag och i år har jag fått skriva bara några få kort för handen vill absolut inte skriva och jag som brukar vilja göra fina bokstäver med fina pennor får helt enkelt vänja om mig lite. Eller kanske inte så lite egentligen utan jag måste få in i mitt huvud att det inte gör något att jag inte kan skriva fint mer :( Lättare sagt än gjort men det är ett måste!
Jag kan ju inte rå för att min hand gett upp utan får ta det som det är bara.
Idag har jag varit med Gert till Falun för hans behandlingar igen, jag fick prova att stoppa ner mina händer i ett bad av parafin, det lutar nog till att vi köper ett eget sånt att ha hemma men en enklare variant än dom har vid sjukhuset då. Jätteskönt för händerna och det skulle man vilja göra varje dag, men om vi köper ett eget så kan vi ju göra det varje dag:)

När jag satt och väntade idag då Gert hade gymnastik så ringde min arbestterapeut, äntligen kan jag säga. Hon hade beställt en rullstol! Härligt men synd jag ska behöva strida för mig själv och bli ledsen och arg förstås. Det är ju självklart att jag ska ha två så en kan vara ute och bli blöt och den andra vara ren inne, inte alls så svårt att förstå tycker jag.

När vi kom hem från Falun åkte vi med Melina till doktorn nu igen, hon hostar jättemycket och det låter otäckt och hon hostar tills hon kräks. Var lite orolig hon har luginflammation men det hade hon inte, Hon ska ta sin astmamedicin så får vi hoppas det ger sig lite så hon kan få sova ordentligt, och jag med som vaknar vid varje hostning :)

Sitter nu på en handduk i vardagsrummet och ser till att rullstolen torkar innan jag kan köra runt här hemma, jag vill ju inte att det ska bli pölar så golven blir förstörda och lortiga.
Det är slalom på tv så det går ingen nöd på mig alls:)
Idag har jag känt att allt blivit att kännas så mycket bättre och jag är så glad för att dom ska börja fixa min nya bil och så är jag glad för rullstolen som är beställd äntligen!

Jag hoppas alla får en skön kväll och en härlig julhelg, jag skriver nog imorgon igen en sväng men till dom som läser och vet att jag brukar skicka julkort säger jag God Jul redan nu eftersom det inte kommer att komma något kort i eran brevlåda ;( Ledsen för det egentligen men det får lov att vara så framöver nu och kanske för all framtid, det är ingen som vet hur min framtid ser ut så jag tar en dag i taget så gott det går.

Kram kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar