lördag 12 juli 2014

Sol sol och ännu mer sol!


Hej hej!

Ja jag sitter här och ser på sommarkrysset och väntar på fotbollen som snart ska börja, haha ja ni som har lärt känna mig lite vet ju att det inte är riktigt så :)

Nja fotboll ska det ju bli, och sommarkryss är det men jag passar på att skriva lite medan Gert är ute och målar våran fina altan. Ja alltså räcket ska nu få bli i rätt färg. Beige säger jag men alla andra säger grå haha:)
Ja jag har valt en färg som man knappt kan färgbestämma men i andras ögon får den vara grå, för jag vet ju att den är mer beige än grå haha, men jag ska inte vara någon besser precis.

Det har ju varit i träfärg nu ett tag, ja furu färg och det gillas inte av mig.
Fy då vad jag faktiskt inte gillar det, det blir sån skillnad nu då det blir målat äntligen.
Det har ju regnat för fullt förut och då går ju inte att måla, virket måste ju vara helt torrt innan, annars gör man det ju i onödan.
Inte bra att måla in fukten för då kommer ju färgen att släppa och så kul tror jag inte Gert tycker det är att behöva göra om allt sen igen.

Fint blir det iallafall och jag längtar efter att få skruva upp lite och spika här och var så mina fina saker jag hittat på loppis kommer upp där dom ska vara, dom  kommer att passa precis här.



Väggen ska målas, men nu är den hel iallfall :)
Gert har varit hos min mamma i hennes stuga i ett par dagar och rivit en vägg på en "bo"för att bygga upp den igen så den blev rak och stadig, det blir kanonfint då det blir målat och klart där.
Jag har varit med jag med, men jag har åkt rullstol dit och hem och bara suttit och njutit i solen medan Gert har snickrat han :)

Mamma tänkte slänga, men jag ville förstås ha :)

Ja jag har haft underbara dagar sedan jag skrev sist och jag har förstås varit ute i solen så mycket jag kunnat.
Jag har tränat att åka med min nya rullstol som går så snabbt så, men den går bäst i terräng har jag märkt. På asfalten går den sådär, den liksom vobblar eller hur det heter, och jag behöver verkligen träna med den för att få till det.
Ja träning är det som gäller och jag har nog faktiskt iallafall tränat fem mil på bara några dagar och det är väl bra? Jag tycker iallafall att det är bra.
Jag måste ringa hjälpmedelcentralen för att få till min körhand och arm för att det ska bli bra, jag får liksom inget stöd och då blir det självklart lite vingligt och ibland faktiskt jättevingligt ibland.

Nu till något som jag vill skriva om som verkligen gjort mig så glad!
Jag fick en sån fin kommentar på mitt senaste inlägg!
Ja jag nästan grät då jag skulle läsa upp det för Gert då det var så fint och det berörde mig så otroligt starkt.
Jag är jätteglad för det ska du veta du som skrev och jag är så glad för att jag ska få finnas som ett bokmärke i din dator, stolt, ja det är jag det. Kram till dig!

Ja medan jag sitter här och skriver så målar Gert där ute och det går undan och det blir så fint så.
Lite mycket onyttig känner jag mig då jag sitter här och skriver och inte hjälper till, men så är livet nu för tiden.
Bara för mig att vänja mig och det kommer att gå till slut, men jag lovar att det tar tid haha!
Det är verkligen inte lätt att inte kunna göra allt det man kunde innan man blev sjuk, men för att orka så måste man träna på och försöka vänja sig vid att det faktiskt är så.
Ja livet är verkligen inte som det var innan, men trots att det är jobbigt ibland så är jag så glad och tacksam för mina rullstolar, för mina assistenter och för min älskade familj som finns och som gör livet lätt att leva.
Ja tacksamhet och tacksam det är jag verkligen!

Rebecca står i fika kön :)
Idag är det lördag och jag och Rebecca var på loppis en sväng.
Vi kom iväg lite sent, men då vi väl kom dit så gjorde jag några fynd och jag träffade mycket och många som gör mig glad och ja jag får energi och blir att må så bra.

En man jag träffade på konstaterade att jag var gift då han såg mina ringar haha, ja sa jag, jag är väldigt mycket gift och väldigt lyckligt gift också!
Det var ovanligt att vara lyckligt gift tyckte han haha, ja härligt att kunna bjuda lite på sig själv och skratta och få bara vara.
Jag fick en kram och det är ju inte varje dag man får det sådär på loppis. Ja han fick förstås en kram tillbaka så vi fick bli glada båda två:).

Ja vi träffade många Rebecca och jag, och en rolig stund var det, jag verkligen älskar känslan på loppis och auktioner, bland det bästa jag vet.

Jag fick komplimanger flera gånger då flera tyckte att jag var brun och fräsch, ja ni förstår att man suger åt sig lite och tackar vänligt förstås för att dom tycker det, och säger det.
Inte så konstigt att jag blir brun förstås, för då solen skiner är jag ju ute. Men nu har jag tur också som blir brun ganska jättefort.


Ja herregud vilka härliga dagar jag har och jag är lycklig.

Imorgon blir det en hemmadag med pyssel och om solen skiner blir det någon timme i solsängen tror jag allt.
Jag hoppas alla haft fina dagar och att ni får det fortsättningsvis förstås.

Jag skriver nog alldeles snart igen, imorgon är det ju en viktig fotbollsmatch så kan hända jag skriver lite då haha :) Gert kan kolla alldeles själv tror jag medan jag skriver.

Kram kram

1 kommentar: