tisdag 4 februari 2014

Ibland bara står det ett namn på!

Det stod Nina på den här tex som jag ropat in på tradera :)

Hej och god förmiddag!

Ja hos mig är det en god förmiddag, och jag har duschat och fått frukost och ja, jag mår bra!

Gert kom hem igår från sjukhuset men måste ta det försiktigt nu så det inte blir något tok med magen. Han har varit upp och ätit frukost, men gått och lagt sig med sin ljudbok en stund.
Känner jag honom rätt, vilket jag ju tycker jag gör, så somnar han nog om en stund haha:)

Skönt för honom är det att han bara kan vara lite nu och låta magen läka ordentligt.
Hemtjänsten fick imorse gå ut och släppa ut kaninerna så dom slapp vara instängda hela dagen, man måste böja sig då man ska byta vatten och ge dom mat så går ju inte det för Gert just nu, han får vänta med det några veckor.

Ja nu medans han ligger och lyssnar på sin bok så kan ju jag passa på att skriva lite, det går  verkligen inte att skriva om någon sitter bredvid mig eller håller på runtomkring mig.
Jag kan inte bara skriva som jag brukar då, utan jag blir att känna mig ego som sitter med mitt liksom. Jag har funderat faktiskt på just det och kommit fram till att det ju är mitt, inte alls någon annans fel utan det är mitt.
Men nu är det ju faktiskt så, att jag måste få vara lite ego och få göra det jag tycker är roligt och som ger mig så mycket.
Så är det faktiskt, att jag får så mycket tillbaka då jag skriver, mest positiva kommentarer eller meddelanden på min sida, men ett och annat lite mindre positivt också förstås.
Alla kan ju inte gilla det jag skriver eller tycker, så är det ju bara och inget konstigt alls med det.


Jag antar att det är många som känner igen det jag tänker skriva om idag och det är att det står namn på grejer!
Ja tex om jag ser en tröja i en affär, så kan det liksom stå Melina eller Marielle på den tröjan och då måste jag bara köpa den! Jag har sån tur eller kanske är det skicklighet haha att dom gillar det jag köper och använder det direkt, inte alla som lyckas med det haha!
Jag kan ju passa på att berätta också att det inte alltid varit så alls, när dom var små har dom fått välja själva jämt för det jag köpte dög inte alls då :)

Det behöver förstås inte alls vara kläder, utan det kan vara på ett loppis och man bara ser att den där vill hon ha och skulle passa hos henne.
I somras var det så ofta och en gång då jag och Maria var på loppis fick vi lov att ringa Susanne för vi hade hittat ett bord som det stod hennes namn på och det kostade nästan ingenting.
Vi till och med köpte det oavsett, för om hon inte velat ha det så hade någon av oss fått tagit det. Jättefint var det.
Nu hade vi haft rätt och Susanne ville ha det, hon har det som utebord och det är säkert superfint hos henne och Libby.


Ja när Maria skulle åka med hennes syster till Norge så hade dom varit in på ett loppis och där stod det en kaffeburk som det stod Nina på?!
Jag har inte sett den än, men jag kan tänka mig och förstå att den kommer passa perfekt.
Dom köpte den till mig, bara sådär. Maria känner ju mig ganska bra vid det här laget och så vet hon ju hur det ser ut här och vad jag gillar så det var nog enkelt!
Maria har lika smak som mig nästan, förutom tulpantyget jag visade igår då haha, men jag har aldrig varit in till henne då det ju är trappor, så jag har bara sett lite kort och hon har jättefint.
Lite svårare har jag då att hitta Maria saker, men det ska nog lösa sig med tiden haha :)

Ja ni som har haft samma känsla som jag och många fler har haft, ni förstår ju vad jag skriver om, men det finns förstås människor som tycker att jag svamlar på nu, men då är det ju så.
Man kan ju inte vara lika, alla måste vi ju få vara som vi är.

Det är faktiskt lika då jag går in i en affär och ser en gardin eller en kudde eller en duk kanske, att jag bara vet att den kommer att passa här eller där haha, jag verkligen älskar att få inreda och med både gammalt och nytt även om jag ju mest gillar gammalt. Det finns liksom en själ i gamla saker och dom har använts hos någon annan och kan fortsätta komma till användning hemma här hos oss.
En mix av alla sorters inredningar gillar jag, men inte för mycket blandning, för då blir det bara att kännas rörigt.

Igår hade jag en ganska jobbig eftermiddag med många paket och lappar som skulle skrivas med adresser och packas och så. Jag har verkligen lärt mig en läxa.!
Jag fick hjälp att skjutsa alla paketen till Konsum för att skickas iväg och det var jättesnällt då ju inte Gert kan fixa det nu på några dagar.




















Inte lätt att hitta precis lagom kartonger till alla olika grejer, men det blev skapligt till slut hoppas jag, ja ni se ju sakerna ovan, några saker som jag skickade iväg att det krävs små men inte allt för små paket då det måste packas väl så det inte går sönder. Jag har lite att lära mig än om man säger så.

Jag är lite noga också då det gäller att skriva adresser och så, och med mina dåliga händer lyckades jag ändå få till nio adress lappar med fin text, eller inte som före innan jag blev sjuk, men med ganska fin text då om man jämför vilket jag ju gör.
För mig har det alltid varit viktigt att skriva fint och lägga ner lite extra även om jag knappt behövt det faktiskt. Det har bara funnits med sedan jag var ung, att jag vill skriva fint.

Alla paketen kom iväg tack och lov och nu har jag verkligen lärt mig att bara ha högst tre på gång samtidigt, det blir för rörigt annars.
Jag vill ju också veta vem jag skriver mail till, och som nu några dagar då jag haft nio olika jag skrivit med och som ropat in olika saker av mig, så var det rörigt. Super rörigt! Mest rörigt i mitt huvud då.

Jag fick göra en lista med alla namn, adresser och vad dom köpt så jag skulle ha lite koll. Ja man lär så länge man lever.

Nej nu ska jag rätta lite och sen vila ögonen en liten stund innan hemtjänsten kommer och ska sätta mig i rullstolen.
Tror faktiskt att jag ska rulla ut på altanen som Maria skottade så bra, och nu med töväder så är ju snön alldeles borta.
Jag behöver nog få lite luft faktiskt så det ska jag göra.

Bestämmer mig nu medan jag skriver haha.


Jag hoppas alla får en fin dag idag, fast solen inte är framme ett enda dugg :(

Kram kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar