tisdag 18 februari 2014

Jag bara måste var ute i solen då den skiner!

Hej och god morgon denna härliga morgon!

Jag pratade med Gert lite imorse innan han åkte till jobbet, och Melina var på ett sprudlande humör, så en härlig morgon är det verkligen.
Jag fick dessutom lite sovmorgon så ja den här dagen kommer att bli kanon!


Två härliga personer i mitt liv <3

















Jag var ute i solen flera timmar igår och gissa om jag njöt? Man bara måste vara ute då det är fint väder!! Jag älskar solen och är så glad att jag kunde åka ute lite nu då det var bara vägar nästan överallt, och jag andades och njöt!
Jag skulle verkligen behöva bo någon annan stans där det inte är en massa snö!
Iallfall skulle jag behöva bo någon annanstans varje vinter :)
Men men, en superskön utedag fick jag iallfall igår och det känns så härligt och fåglarna kvittrade!

Melina bakade bröd då hon kom hem efter skolan och det var och luktar supergott verkligen!
Härligt, vi får nog faktiskt börja baka bröd här på riktigt, mycket bättre så man vet vad man har där i mackan liksom och man kan ju prova och laborera hur mycket man vill. Igår blev det grahamsfrallor. Mums!
Jättebra om man kan baka lite såna och andra frallor som är nyttiga så man kan stoppa i frysen, så är det bara att ta fram då man vill ha. Nyttigare och billigare alldeles säkert och framför allt godare med hembakat!

Fina Maria <3

Igår blev det bestämt att Maria har en månads uppsägningstid från och med igår, så snart är det på riktigt och det blir så bra nu till våren att ha henne och Rebecca här.
Jag kommer förstås sakna många och Helena ska vi då inte tala om!! :) Ja man inte annat än vara glad i hennes sällskap, herregud så mycket energi man får av henne. Hon är lite "tokgalen" och en super härlig människa och tjej och jag är så himla glad att jag träffat henne och fått lära känna henne!!
Ja Helena du blir inte av med mig bara för att jag får assistenter, jag vill aldrig vara av med dig iallfall haha :)

Jättefin bild på fina Helena :)
Jag har inget kort på Rebecca, men det kommer :) Det beror förstås på om hon vill att jag knäpper kort, man får ju bestämma själv eller hur Marielle och Melina? Haha jag vill ju ha massor av kort på mina nära och kära, och då kan det bli lite drygt för alla med mig som har kameran i högsta hugg.

Idag då jag kom hem så hade Melina redan kommit hem så hon la ut en handduk så jag kunde stå på den en stund med rullstolen då jag kom in. Det blir ju så jättelortigt och blött om jag inte står still en stund och torkar först. Sen då jag torkat blir det "bara" lortigt! usch, det är faktiskt jätte tråkigt att jag ställer till så det blir lortigt, men jag måste ju få vara ute och andas också!


När jag stått en stund och ville åka iväg blev det trassel haha, ja det blev väldigt trassel så både Maria och Helena behövdes för att kunna dra loss den då dom kom haha :)
Ja det är tråkigt och jag gillar inte att jag lortar ner så mycket, men just nu då jag bara har en innestol så blir det ju så.
Nästa vinter blir det skillnad för då har jag en utestol som jag inte ska åka med inne, den är ganska svårstyrd så det blir raka vägen till parkeringen här inne i ett rum där den ska få stå då jag inte använder den.
Vi får se hur det kan bli, men jag tror och känner mig förväntansfull och den stolen kommer nog vara perfekt för mig att köra med ute.
Den går fortare!, ja faktiskt dubbelt så fort som den jag har nu och så klarar den av snö och grus och vart jag än ska åka på ett helt annat sätt då däcken är grövre, och dessutom fyra stycken!
Jag kommer bli helt nöjd är jag säker på. Och jag kommer att känna mig fri! friare!

Ja ni ser ju!!
Idag ska jag åka ut igen, jag ska först åka runt och andas, och sen ska jag till min doktor här i Ludvika. Jag vill så gärna åka till ett rehab och har pratat med honom om det förut, men jag har inte varit i bra skick enligt han!?
Jag hoppas jag slipper strida om ett läkarintyg jag behöver för att ansöka, men jag känner att jag är på krigsststigen redan så det ska nog ordna sig!
Det känns lite som att jag fått något "var rak och ärlighetspiller" haha, jag är alltid rakt och ärlig, men nu ännu mer liksom.
Jag vill inte bli överkörd och ingen ska ens tro att dom ska kunna försöka, så det kommer gå bra idag. Jag är i superskick och behöver få komma till ett rehab där dom är experter på min sjukdom och vet massa saker. Jag vill ju faktiskt kunna bli bättre, och bli mindre spastisk så nu ska här stridas om det behövs! Idag kan han inte prata bort mig som sist, nu är jag redo och beredd!
Jag ska sätta på mitt nackstöd på rullstolen och luta ikull mig och försöka slumra lite i solen innan jag åker iväg, men då utanför här hemma förstås haha. Melina sa att hon läst det skulle bli sämre väder efter idag, så nu gäller det att jag andas för flera dagar idag.
Jag njuter varje sekund ute i luften och solen, så idag blir en till riktig njutardag.

Jag hoppas verkligen att fler än jag får och kan njuta så mycket som jag gör!
Ha nu en bra fin dag idag.

Kram kram


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar