söndag 23 februari 2014

När ska man få bli vuxen egentligen?

Hej hej!
Ja vilken morgon det blev idag!
Ja jag missade skidorna nästan helt då jag fick hjälp in i duschen av Helena, ja bästa Helena!
När jag väl hamnade i fåtöljen var det bara två kilometer kvar av fem milen, men jag fick se vad våra svenska killar var duktiga. Det är inte klokt att dom åker så långt på så kort tid tycker jag. Superduktiga.
När jag fått hjälp med frukost och satt här och skulle mysa till tv:n så kom jag på! Kaninerna!
Ja jag hade glömt kaninerna?! Hur det nu gick till.
Jag ringde upp Helena och hon och Anneli kom tillbaka för att ge dom nytt vatten och ny mat och släppa ut dom, så nu får dom en fin dag idag ute. Det blåser mycket, men det bryr nog inte dom sig om alls :)

Gert brukar ju fixa kaninerna och jag behöver inte tänka på dom och annat som nu kan glömmas bort då han inte är hemma. Melina är hos Oscar så dom kunde inte gå ut till kaninerna.
Ja Gert och hans pojkar är ju i London och har det bra, dom var på fotboll igår och allt hade varit kanon. Bra platser, god jättemycket mat och ja dom hade en kanon dag med väldigt ont i fötterna då dom gått runt så mycket. Jätteroligt att dom fått och har roliga dagar.

Jag är van att vara själv ganska mycket, hela dagarna är jag ju själv då Gert är på jobbet och Melina är i skolan. Det är bara då hemtjänsten kommer och hjälper mig som jag inte är själv förstås.
Jag känner och har känt att det inte varit några problem alls och jag gillar att sköta mig själv så gott jag kan, eller iallfall att få göra det jag vill.
Det kommer ju att bli skillnad sen då Maria och Rebecca ska vara här, men det kommer att vara på mina villkor och vill jag sitta och skriva så kommer jag inte att få höra pust och stön över det. Nej det blir skillnad och jag längtar tills dess!

Nu dom här dagarna har det varit lite jobbigt med att kunna få vara själv, då det finns någon som inte vill låta mig vara själv.
Ja det är inte klokt att jag som faktiskt är över 40 år, ja jag fyller faktiskt 44 i höst haha, inte ska kunna få vara själv hemma!
Jag har ju hemtjänst och som alla andra dagar kommer klara mig bra.
Jag fick igår riva i ordentligt då jag känner att jag får nog. Jag skulle inte få sova själv hemma!?
Jag är vuxen och jag är faktiskt inte dum i huvudet bara för att jag är förlamad.
Ja det är inte klokt och det kommer nog aldrig gå över känns det som.
Sorgligt, irriterande och ja jag blir så förbannad.
Jag mår ju jättebra och klarar mig, och blir det så att jag behöver hjälp så ringer jag på larmet förstås så kommer någon och hjälper mig! Enkelt och lätt som en plätt.
Jag har svårt att veta hur jag ska kunna få bli vuxen och framför allt få slippa höra allt negativt jag och vi gör. Jag gillar inte alls då det bara tänks negativt usch, det är skitdrygt.

Det finns negativa människor överallt, och jag står faktiskt inte ut med det.
Jag kan inte förstå varför det ska behövas tänkas så svart hela tiden. Att om någon gör något behöva ta fram det ev negativa som skulle kunna bli istället för att vara glad och tänka på alla dom roliga bitar av det någon berättar.
Jag förstår ju att man kan hamna i negativt tänk på grund av massa saker, men jag tänker verkligen inte hamna där. Jag tänker varken vara negativ eller bitter utan jag vill och jag tänker fortsätta vara jag och jag kan lova att jag faktiskt inte är negativ alls.

Jag vill och jag kan och jag är glad och stolt över mina älskade barn som är dom starkaste tjejerna!
Ja Marielle är på intervju på ett jobb och intervjun är i Stockholm men jobbet är i grekland.
Såå spännande och jag hoppas och tror på henne!
Visst skulle det kännas som väldigt långt bort att ha henne där, men herregud vilken möjlighet och tänk så roligt och härligt hon skulle få det !

Ja det blev lite kort skrivet idag då jag känner att jag har det rörigt i huvudet just idag, och att jag faktiskt känner mig lite irriterad över att jag låter det negativa jag fått höra nu igår tar på mig.
Det ska inte ens få komma in under ytan egentligen, men ja jag är arg på mig själv att det blir så. Träning träning är nog det som gäller.

Det blir mer skrivet nästa gång och det finns massa saker jag skulle vilja ta upp.

Imorgon ska Naa komma och massera mig på eftermiddagen och gissa om jag längtar??
Härligt verkligen ska det bli!!

Kram kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar