onsdag 26 februari 2014

Påsen gick sönder och jag kissade på mig!!


Hej och god kväll på er!

Jag började skriva imorse men hann inte bli klar så därför blir det lite rättning av mig nu istället.

Ja idag var det en fin start på dagen och jag hade frissan på schemat.
Åh så jag älskar att gå till frissan, nu hade jag ju visserligen kort hår redan men då man har kort hår måste man ju klippa sig lite oftare för att behålla frisyren har jag hört haha, men det är också en lyx för mig som jag älskar.
Efter frissan så fick jag lov att dra på mig min mössa så jag tänker inte visa någon bild då jag inte såg riktigt klok ut efter att jag tagit av mig mössan haha! Som en igelkott:)
Jag tar ett gammalt kort istället, men ungefär så blev det idag med :)



Igår var jag ute i solen! Ja det var så himla härligt och det var precis det jag behövde.
Jag mötte Melina och Oscar vid dollar store och så minglade vi runt där inne och handlade lite vi behövde. Deo, våtservetter, godis mm. Ganska roligt att gå runt där då det var länge sen nu.
Jag köpte trosor till mig själv utan sömmar också som jag ska prova och se hur dom blir efter att man tvättat dom, är dom bra så köper jag fler har jag tänkt. Skönt eller förresten så känner jag ju inte det, alltså om dom är sköna eller inte, men jag vet att förut då jag hade känsel så tyckte jag att det var bra med trosor utan sömmar.
Kanon tror jag att det blir, och kan hända jag köper fulla lådan med likadana, så jag har liksom.
Man vet ju aldrig haha som igår tex.

Efter dollar store gick vi och köpte varsin korv på ok, ja vi var tvungna att få lite lunch och då fick det duga.
Det fanns inte en korv i baguette utan två, alltså en dubbel i baguette haha, det betydde att vi åt lite mer än vanligt, iallfall jag haha.

Då vi käkat klart och suttit i solen så gick vi till Konsum, där skulle vi handla lite bröd och smör då det var slut här hemma.
Jag följde dom dit och sen då dom gick hemåt så gick jag till Maria där jag fick en god kopp kaffe i solen. Ja Maria bor ju högt upp och dit är det trappor som jag hur jag än skulle vilja inte kan komma uppför, men det är tur man kan vara utanför och i solen var det ju underbart!
Hon följde mig hit sen en sväng och då jag kom hem upptäckte jag att min kateter påse var trasig då jag upptäckte kiss droppar!
Fy då, jag var alldeles blöt av kiss på hela sidan uppåt och under armen.
Mitt linne som jag hade under min tröja hade sugit åt sig kisset och då det var varmt har jag inte varken märkt eller känt det då jag inte har känsel. Usch säger jag, och det var bara att klä av mig och kasta in mig i duschen haha, igen.
Ja det kändes bäst att få tvätta av sig ordentligt då det varit kiss på sidan och lite på ryggen och upp under armen. Ja Maria fick lov att hjälpa mig och Melina hade köpt en skrubb som stod på hyllan som jag lånade. Jag ville liksom skrubba av in i skinnet så jag inte skulle lukta kiss mer.
Fy vad illa det luktar, hemskt illa!!
Ja nu är det är inte alla som kan kissa uppåt så som jag kan haha, men jag brukar ha påsen på magen då jag är ute och åker så pipen man har då man tömmer satt väl så till så att det rann ut på sidan?!.

När jag duschat klart och vi bytt påse så läckte den med!

Nej fy då vilka dåliga påsar jag fått, inte roligt att inte kunna lite på dom! Det har bara hänt en gång förut, jag har märkt att en läckt, men då har jag inte blivit så blöt som idag.
Ja Maria var ledig men som tur är så är hon en av mina bästa vänner så hon hjälpte mig.
Ja till slut fick vi ta en helt annan påse som jag hade kvar sen förut och den litar jag på nu, och jag ska ringa om att få andra för det kändes inte kul alls.
Alla kläder i tvätten fick det bli, och min rullstol fick en rengöring och dynorna slängda i tvätten, så nu ska det inte lukta kiss av mig mer.
Usch jag hade inte kiss på kläderna länge, men jag kan lova att det luktade illa!
Fy jag luktade verkligen vidrigt! Jag överdriver inte!!

Melina höll på att färga håret och skulle in i duschen före innan jag kunde få åka in och tvätta av mig kiss lukten så jag kan lova att dom minuterna hon var där inne var långa! Skitlånga haha :)

Ja nog om det nu, det är ju dåtid nu, men många skratt fick vi under tiden då jag och vi kom på att påsen läckt. Nej fy då, jag hoppas jag slipper det någon mer gång, jag vill aldrig känna kisslukten mer, nej fy då!

Jag skrev ju om att jag köpt nya trosor och då jag berättade för Gert då han kom hem skrattade han och frågade om jag köpt vita trosor? Haha om ni visste hur många trosor jag har och haft som varit vita! Ja just det, varit!!
Det där med tvätten vet jag inte, han kör liksom in allt möjligt ibland och tror att jag ska bli nöjd haha :)
Nej jag köpte verkligen inga vita, men jag höll i såna först faktiskt men det är ju helt meningslöst då dom blir grå efter en tvätt eller två, nej det fick bli svarta och blå, dom kan då inte bli att se solkiga och gamla ut lika fort här hemma som dom vita blir att göra :)

Nu var det ju en ny dag idag med nya möjligheter och jag har har haft en fin dag, en superfin dag.
Solen har inte skinit alls, men dagen har varit kanon iallfall, man kan ju ha solsken inuti sig liksom. Sparade kanske lite sol ifrån igår så det räckte för flera dagar, ja faktiskt kan det ju vara så.
Jag mår så bra och jag känner att jag är full av energi och ork och vilja.


Jag var igår jätte stel och hade typ träningsvärk efter en lång härlig massage från Naa. Hon var så gullig så hon köpt mig jättefina rosor också, och så masserade hon mig i två och en halv timme.
Det var egentligen hon som skulle fått en present av mig då hon faktiskt varit till Thailand och gift sig.
Ja ni kan ju tänka er hur mörbultad jag kände mig igår haha.
Jag är väl inte supermjuk idag heller, men det är så bra värk så det gör inget alls.

Jag är så glad över all hjälp jag kan få och jag tror på allvar att jag kan bli bättre av massagen.
Jag tror inte att jag kan bli helt frisk, men jag är övertygad om att det kommer att hjälpa mig.
Naa är så duktig och jag är så glad att hon vill komma hit och hjälpa mig, Maria får lära sig lite extra av henne sen så kan hon också göra lite som hon lärt sig sen, men Maria är jätteduktig hon med förstås.

Ja efter den duvningen så var gårdagen lite seg, men bara i kroppen, ja jag var lite trött om man säger så.

Jag tycker det är såå skönt då det inte är snö ute, ja jag älskar när snön försvinner.
Egentligen gillar jag snön och vintern jättemycket, men nu då jag inte kan åka ute med min rullstol då det är snö, så känns det inte kul alls med snö och vinter.
Jag är glad att vi har haft en sån bra vinter i år, men det är nog inte slut på snön än, även om jag känner att det nog är vår i luften.
Jag känner och hör, hör fåglarna kvittrar och då hoppas jag verkligen att det snart är vår på riktigt.
Det är liksom vår och sommarfåglar som kommer fram och kvittrar nu har jag bestämt att det är haha.

Nu till något helt annat och det är all stress som finns i samhället och som smittar av sig på människor.
Jag såg tex en kokbok man skulle få, en annons där det står att dom första hur många det nu var, skulle få en gratis kokbok.
Hur många skyndar sig inte då? Bara för att få en kokbok!
Ja förut hade jag kanske gjort det jag med, jag vet inte, men fy då vilken jävla annons! Ja nu svär jag! Det är verkligen inte vanligt att jag gör det kan jag lova. Nej jag blir så arg över såna annonser där det är först till kvarn eller liknande! Folk blir så eller får så mycket ha begär att dom skyndar iväg.
Man ska inte skynda sig eller stressa om man frågar mig.
Nej det är inte bra alls att stressa och även om man tror att man inte gör det så är det oftast lite stress därinne, inuti kroppen
Jag är ganska övertygad om att min sjukdom dykt upp och satt klorna i min kropp på grund av att jag stressat.
Jag hade fyra jobb samtidigt ett tag och jag hade min älskade kiosk som jag bara älskade.
Jag älskade alla mina jobb också och jag tyckte verkligen om att vara på alla ställen.
Efter att jag haft alla mina jobb så fick jag vara bara på granngården på slutet och det var absolut det roligaste jobb jag haft.
Ja jag hade ju en positiv stress men jag är säker på att det gjorde sitt till!
Jag är alldeles säker på att jag framöver ganska snart kommer att gå in mer på stress, skriva om stress kan ta flera dagar, men jag blev så arg över det jag läste så jag var tvungen att skriva om det nu direkt liksom. Hade inte tid att vänta, vänta på att fördjupa mig i ämnet stress.

Idag har det hänt massor, så jag skriver lite mer om det imorgon istället haha, det blir för rörigt annars är jag rädd.

Kram kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar