torsdag 12 december 2013

Alla kan inte gilla mig, och det är okej :)

Det här är fina Stina :)

Hej och god morgon!
Ja idag är en ny dag och nu är det morgon, men jag vet förstås inte när jag blir helt klar med det jag skriver, då jag ju ska rätta det jag skrivit också.
Igår skulle jag rätta och så kom min tant och behövde mig lite, så därför blev mitt morgoninlägg inte klart förrän det var kväll.
Men så kan det vara och bli, och man får ta en dag i taget helt enkelt.

Jag skrev lite igår som jag ska förtydliga lite.
Det var just det om att jag fått höra under årens lopp lite hur en del människor upplevt mig negativt, och så skrev jag att jag rannsakat mig själv och att jag inte tyckte jag var så alls som människor sagt som jag skrev att jag fått höra.
Nu är det ju så att dom som sagt hur jag varit, verkligen verkat tycka så om mig och det får dom göra förstås, men jag har inte alls samma uppfattning om mig själv som dom.
Jag ska självklart lyssna på vad andra säger om mig så jag kan ändra på saker som inte är bra, men vissa saker som jag inte håller med om alls kan och tänker jag inte ändra på.
Lite svårt att förklara känner jag, men det är ju så att man inte kan gilla alla och alla kan verkligen inte gilla mig och mina beteenden, så då får man låta det vara så och faktiskt inte lägga ner energi på det.

Jag skrev också att jag faktiskt gillade mig själv och den Nina jag är idag, och det kan ju tyckas eller låta som skryt, men det var verkligen inte menat så på något sätt. Det var mer så att det jag tycker, det är okej att göra det och att det faktiskt är skönt att ha kommit till den punkten och insikten att man duger bra som man är.
Som sagt, alla kan inte gilla alla, och jag kräver verkligen inte att alla ska gilla mig, men respektera mig tycker jag att jag förtjänar. Nog om det nu :)

Som jag skrev så fick jag besök av min tant som var ledsen och orolig, och bara genom att vara bara jag så blev hon lugn och kanske inte glad förstås då hon ju egentligen var ledsen, men mindre ledsen iallfall.
Svårt att veta hur man ska vara och säga egentligen, så jag är bara mig själv och är lugn och trygg tror jag att hon tycker, och det känns bäst att vara mig själv.

Jag for till affären en sväng, men det är då inte roligt att åka med min rullstol ute alls.
Det var soligt och jag kände att jag behövde ut och få luft och det var superskönt väder tyckte jag.
Jag åkte till affären och köpte några saker, och sen senare då Gert kom hem så hade han köpt flera lika saker som jag hade köpt haha :) så nu behöver vi inte snåla på osten alls, haha för nu har vi flera kilo hemma i kylen.

Marielle for till sälen igår och var hit och hämtade alla paket vi slagit in och gjort i ordning. Stina var med också och Marielles kompis Amanda.
Åh så Stina ändrat sig och hon är så duktig så, och även om hon är världens "gladaste skit" så är hon lugnare då hon kommer hit mot för några veckor sedan. Kanske för att hon varit här ganska många gånger och hälsat på nu eller så beror det på något annat.

Marielle ska ju vara i sälen hela säsongen och det kommer kännas lite konstigt och tomt, men tur det finns telefoner verkligen så vi kan prata iallfall nästan varje dag.

Melina var till Oscar igår då hans lillebror som ju inte alls är liten utan faktiskt 14 år tror jag , skäms på mig som inte kommer ihåg, men jag tror han är ett år yngre än Melina.
Vi hade gjort ett litet paket med godis, en peng och så tyckte Gert vi skulle stoppa i en apelsin haha, så det blev både en apelsin och en banan i paketet. Det blev lite nyttigheter samtidigt som det var onyttigheter också :)

På kvällen gick Melina och la sig och efter att jag ringt larmet och bett att natt personalen skulle hjälpa mig i säng så gick Gert och la sig i ett annat rum så han skulle få sova i tid och slippa vänta tills natten kom.
Tur var det verkligen, för dom kom inte förrän strax före tolv och då han ska upp jättetidigt så måste han ju somna innan det.
Hon som svarat på larmet hade glömt att ringa nattpersonalen så det var därför dom kom så sent haha, så kan det bli, men det gick ingen nöd på mig alls, men trött var jag!

Det blåser ute som bara den låter det som då jag sitter här inne. Skönt då faktiskt att vara inne i värmen.

Jag hoppas alla får en fin dag idag och att det fortfarande iallfall är förmiddag då jag lägger ut det här inlägget som blev väldigt mycket kortare än igår :)

Kram kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar