måndag 30 december 2013

Tillökning i familjen :)

Fin julklapp vi fick av Ulf och Anneli, men lite snålt med pussar och kramar <3

Hej och god morgon!
Ja det är verkligen en god morgon måste jag säga!
Solen ser ut att komma fram ordentligt idag och här sitter jag med en kopp kaffe och njuter.
Vi har haft det lugnt och skönt här hemma hela helgen och jag är så lycklig över min och våran familj och mina finaste vänner i hela världen.

Det har hänt lite här hemma och våran ganska lilla familj har fått tillökning av två supersöta tjejer, ja dom är så söta så det är inte klokt.
Dom kommer att ha det jättebra hos oss och vi kommer ha det så bra med dom.
Melina och Oscar har varit ute hos dom mycket och gosat med dom och lärt känna dom lite.
Jätteskönt dom var två tjejer och syskon, och får sällskap av varann, och dom är så fina med varann verkligen.





Ja supersöta är dom och Melina fick bli en riktig kaninmamma nu med två små sötingar, eller små och små kan jag ju inte säga kanske för dom är ganska stora haha.
Våran Bella var också stor och hade fått lite för mycket mat tror jag minsann.
Oscar har bestämt att den svart/vita "Molly" är hans och den beige/vita "Polly" är Melinas haha, ja huvudsaken dom får mycket kärlek och mat och "space" :)
Dom här kaninerna har inte varit vana att få skutta runt, så nu är dom nog i himmelriket faktiskt och dom springer runt hela tiden.
Så himla roligt att kunna hjälpa till så dom får det bättre än dom haft det.
Nu är dom supersöta och snälla, så kärlek har dom fått och dom är ganska tama så dom har ju inte alls lidit på det viset, men kaniner behöver ju få skutta runt förstås.
Det kan hända det blir lite mycket kaninbilder nu haha, för det känns faktiskt som ja jag vet inte vad, men vi tycker om dom så mycket redan och det är nästan som att få bebisar haha :) Knepigt!

Igår kväll gick min kateter sönder på riktigt, den har varit på väg ett tag att gå sönder i " kopplingen" men då det varit helger nu så har jag avvaktat med att ringa om det.
Igår kväll blev jag blöt på sidan då jag lagt mig och såg då att den var helt sönder. Gert fick skynda fram med tejp, och jag fick ringa natt personalen som kom och hjälpte mig att byta om i sängen och tvätta av mig.


Jag vill ju verkligen inte ligga och ha kiss på mig haha, även om det inte var mycket.
Nej jag vill vara fräsch och ren.
Tidigt imorse ringde jag ett nummer jag haft kvar som tur var direkt dit jag fick hjälp att sätta in min kateter i somras och hon som svarade var så snäll och hjälpte mig att ringa till den som kunde hjälpa mig, och den personen ringde upp direkt.
Så nu blir det en tur till Falun idag för att byta ut den till en ny, och det känns gruvsamt fast jag ju vet det går bra förstås. Jag fick komma när jag ville och dom har lunch mellan tolv och ett så jag åker runt lunch så hinner jag dit i tid.
Supersnällt att dom hjälper mig så snabbt, men så här kan jag ju inte ha det iallfall haha, med tejp virad runt:) Lite lambo.

Jag hoppas alla får vara ute i det fina vädret idag som ser ut att komma och att ni förstås får en fin dag.

kram kram




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar