lördag 14 december 2013

Gud i skruven!





Dom bästa i mitt liv!

Hej och god kväll på er!
Ja idag har jag haft en bra dag, men det har inte blivit något alls gjort, mer än att jag sett på längdskidor på tv:n. Det är ju det bästa jag vet, eller iallfall bland det mysigaste och bästa jag vet, så det har verkligen inte gått någon nöd på mig.

Morgonen började bra och jag fick en Sandra frisyr idag :), och sen efter det försökte jag få henne och Emelie lite intresserade av skidorna på tv:n, men helt utan resultat.

Jag var ut igår i det fina vädret och fick massor av härlig luft, så jag levde på det idag kan vi ju säga. Nej då så är det verkligen inte alls, jag behöver ut varenda dag, men det kändes så himla grått idag så jag ville vara hemma och inne.

Gert skulle iväg vi sex för att äta god mat på Grand med sina arbetskompisar, och jag hoppas verkligen han har en underbart rolig kväll med massor av god mat och prat. 


Han var så fin i sin skjorta då han satte på sig den, men det hördes att en knapp for ner på golvet och ur skjortan på en gång han satte den på sig, så det var bara för han att klä av sig igen så jag fick försöka sy lite. 
Mina armar och händer är ju inte dom bästa och jag hade dessutom inte glasögonen på mig haha men det gick! Jättesvårt men det gick. Jag sydde fast många knappar för då jag kände på dom så satt dom ju lite halvlösa allihop haha. 
Nu kommer dom inte att lossna minsann, det är jag säker på.
Han var och är finast i världen förstås, och jag önskar att han har det skoj.



Häromdagen var Maria här, i torsdags för då var hon ledig från sitt jobb. 
Hon är bara världens snällaste tycker jag. 
Hon skulle hjälpa mig med mina dumma ben, men först åt vi lite lunch haha, varsin två lussebullar som Melina och Oscar bakat. Herregud så goda dom är alltså! Jag har ju slutat med godis och fika, men lussebullar har liksom dispens. Så dom får jag äta :)

Världens bästa Maria och världens godaste lussebullar :)

Maria använder och tar till alla knep hon kan, och många härliga hjärtliga skratt blir det.


Hon får ta till allt och här ligger och för att trycka ner mitt ens ben som inte vill ner :)

Ja nu till dagens eller rättare sagt kvällens rubrik :) Vi pratade här Melina, Oscar och jag, och jag sa :"gud i skruven" om något jag inte ens minns vad jag sa det om. Då skrattade Oscar och undrade vad jag sa typ, för han hade aldrig hört det uttrycket.
Jag har aldrig tänkt på vad jag sagt och inte vad det betyder mer än oj oj oj typ. 
Men då man lyssnar och tänker på vad man säger och sagt sedan man varit liten så börjar man ju undra haha? 
Jag vet då inte vad det kommer ifrån, men från mina föräldrar eller farmor och farfar kanske? Jag har faktiskt ingen aning, och roligt låter det verkligen då man lyssnar ordentligt.

Många grejer och ord man säger bara av gammal vana utan att man tänker på det, men skoj blev det iallfall.
Jag ska snart ringa natt personalen så dom kan hjälpa mig i säng, och det brukar ju kunna ta en stund ibland innan dom kommer. 
Lika bra att ringa i tid och sen ligger jag gärna och läser boken jag lånat av Melina som hon läst två gånger. 14 år till salu.


Jätte hemsk och vidrig bok, men superbra än så länge och det är inte klokt att det får gå till så! 
Att det finns såna människor som vill andra så illa. Fy då. 
Absolut värt att läsa och jag har halva boken kvar än så länge, men det kändes efter första sidan att det var en superbok. Tycker jag förstås och ni behöver ju inte alls hålla med mig om det.

Imorgon är det förhoppningsvis skidor på tv:n igen och det blir härligt, men jag ska försöka ge mig ut med halkiga hjul så jag får lite luft. 
Några timmar om dagen gör att jag mår så bra och min kropp och själ behöver det verkligen. 
Och hjärtat ska vi inte prata om, men det behöver luft!!

Jag hoppas alla får en fin söndag och att ni haft sköna dagar.

Kram kram













Inga kommentarer:

Skicka en kommentar