torsdag 19 december 2013

Många Anders i mitt liv :)

Kan hända att någon blir glad av innehållet i dom här? :)


Hej hej!
Jag gör ett litet kort inlägg nu då jag vet att jag imorgon inte kommer hinna skriva något, då jag ju får massage :) Ja det går inte med ord att förklara hur glad jag är över den hjälpen.

Anders från Permobil är snart på ingång och jag tänkte att det väl är bäst jag skriver några rader nu så jag hinner med det jag vill liksom.

Ja tänk att han på kommunen heter Anders, hissAnders heter Anders, han som hjälpte mig med köket från Athena Nordic hette Anders och nu heter han från Permobil också Anders.
Lite skoj faktiskt men det blir ju så att jag döper alla med tex "kommunAnders", "hissAnders" osv..

Många Anders har jag i mitt liv, och jag är väldigt glad över dom alla.

Anders som kommer idag om en stund från Permobil har jag aldrig träffat förut så det ska bli skoj, och jag hoppas han snabbt och enkelt kan laga min rullstol så den inte varnar mer.
Det känns ju lite olustigt om jag höjer mig i rullstolen och jag går av liksom, ja alltså inte jag, men lyften som lyfter upp mig haha.
Får vara glad att det inte hänt, och skulle det vara något allvarligt så tar han väl rullstolen med sig snyft:( Jag vill verkligen inte behöva byta till min gamla igen!

Innan han kommer hit så måste Sandra och Lilian som jobbar idag komma och rätta till mina ben, ja dom har verkligen inte velat ligga rakt på något sätt, och min kropp har betett sig lite underligt. Jag har tagit kort, men dom är ju tagna av mig och mina ben är där nere så ni får tänka till då ni tittar :)





Jag är ganska säker på att massagen gjort sitt till, och jag kan få bli hur konstig i kroppen som helst, jag är glad om något händer över huvudtaget.
Tänk vad skönt det vore om jag själv kunde rätta till mina ben, men det går inte än, men man vet ju aldrig vad som händer :)
Kan hända det blir så att vi får binda fast mina ben till slut haha, men men nu kommer dom snart och hjälper mig så benen ligger rätt ett tag igen.
Ikväll skulle Oscar följa med Melina hem hit, och då kommer nog våran julgran på plats.
Det blir jätteskönt och fint och härligt att kunna lägga paketen under granen istället för som nu lite överallt.
Marielle har som tur var fått nästan alla sina, jag inväntar ett paket bara som jag fick beställa eftersom jag totalt glömt hon önskade sig det, men hon påminde mig som tur var. Glömsk mamma jag är haha :)

Tur jag tog ett kort då hon gillade den :)

Jag hoppas alla får en fin dag idag även om solen inte verkar vilja komma fram alls.

Kram kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar