lördag 19 oktober 2013

Ännu en strålande dag :)

Så här fina var vi för några år sedan :)

Hej på er denna härliga lördags förmiddag!
Jag sitter här med min kopp kaffe och hör Gert ligga och snarka:) Skönt att han får sova tills han vaknar.
Solen skiner och det känns faktiskt lite som att man blivit bortskämd med den här fina hösten.
För mig gör det inget alls att det är kallt, för då är det ju bara att klä på sig mycket, men som en vanlig höst då det regnar hela tiden, det tycker jag är värrä.
Att åka runt i rullstol ute då det regnar går ju bra förstås då man har regnkläder på sig, men det blir blött och ruggigt och känns inge kul alls tycker jag.
Om det regnar blir det extra tråkigt för då blir det motigt att ge sig ut liksom, man drar sig för det, men när som idag solen skiner och lika igår, ja då vill man ju ut och få luft!
Nu pratar jag bara för mig själv och många kanske inte alls tycker som jag.



Igår var jag till Jysk och några fler affärer, men det var Jysk som var mitt mål.
Melina och Oscar följde mig dit och sen då vi handlat lite klart for dom hem i förväg då dom ju helst ville slippa Coop haha:)
Jag skulle köpa kycklingspett och wook som vi skulle ha till kvällen:)
En jättemysig dag verkligen och dom är så gulliga med varann.


Jag köpte sockor, super sköna och varma som jag sett sist jag var dit.
Jag köpte flera par för jag tänkte att Marielle kan ta med sig när hon ska till sälen, och så ville Melina ha ett par hon med.


Vi var in på Rusta också där jag köpte ett gäng med ljus, och så var vi in på Elgiganten så jag kunde köpa flera essenser till våran dricka maskin.
När jag köpte den för ett tag sen köpte jag en prov förpackning med många olika smaker och vi har testat lite, och jag och Melina har kommit fram till att vi gillar hallon smaken bäst, den är dessutom sockerfri så det passar ju superbra.


Jag köpte några till essenser som man bara ska droppa i några droppar också så det blir lite som "loka" tror jag haha, och jag hittade rabarbersmak och var bara tvungen att köpa en sån.
Gert gillar nog inte den, men det gör förhoppningsvis jag, men det är bara det att jag inte gillar loka typ så vi får se om jag kan vänja mig till slut kanske.
Jag gillar ju vattnet ur kranen som det är mycket bättre än bubbelvatten.
Men om det smakar dricka så tycker jag det är helt okej förstås för jag gillar ju kolsyran då.


När jag var där inne så köpte jag mig och oss en potatis skalare, en elektrisk.
Ja jag kan inte skala längre och Gert får så ont i sina händer, så jag tyckte det var en investering för oss. Det var någon på hemtjänsten men jag minns inte vem, som sa att det var jättebra, så vi kan ju prova. Allt som kan underlätta för oss är ju superbra, och jag gillar verkligen inte pulvermos!!
Nej om man ska göra riktig mat så vill jag ha potatis på riktigt och inte i pulver haha :)

Man ska kunna "slunga sallad" också haha men jag förstår då inte varför eller hur man gör det?
Jag ska läsa instruktionerna om det haha :)

Efter att jag varit klart i alla affärer så åkte jag in på Coop för att handla det sista innan jag skulle åka hemåt och jag köpte "lite" godis också.


Jag och Gert har ju slutat med godis och faktiskt har jag kunnat hålla mig. En liten test kan man kalla det haha och jag klarade den! Jag jäklades med mig själv kan man säga :)

Eftersom Gert skulle bort på kvällen och jag inte visste hur Melina skulle göra så skulle Mamma komma till mig och vi skulle käka lite hade vi bestämt.
Nu blev Melina hemma med mig och mamma kom innan Idol började och så kom Maria.

Fina Maria <3

Bästaste Maria måste jag som förut få säga. Jag tycker så mycket om henne och det är så skönt att bara kunna vara och inte behöva vara på något särskilt sätt med henne.
Vi hade en mysig kväll och Maria blev kvar efter att mamma åkt hem.

Maria och Melina <3
När Gert kommit hem och vi till slut satt och gäspade lite allihop haha,  så hjälpte hon mig att lägga mig och Gert skjutsade henne hem.
Hon ville gå men fick inte det för mig, jag blir så orolig att något ska hända så hon fick lyda mig bara haha.
Ja Maria är helt enkelt bäst och man har inte tråkigt med henne, och det är mycket ge och ta, och det är så enkelt allting.
Jag är så glad att jag träffat henne så det är inte klokt!

Idag ska jag och Gert ha en liten fixardag här inne när han vaknat till liv och blivit lite pigg.
Jag och vi ska förstås vara ute i solen också, men vintergrejerna behövs faktiskt tas fram och sommargrejerna får gå i ide lite grann.
Hela min garderob är full med kläder jag inte ens tittat på på hela sommaren, så det kan nog bli lite högar med ge bort och släng och lite så haha:)

Jag hoppas alla får en fin bra dag idag, för det ska verkligen jag ha!

Kram kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar