tisdag 1 oktober 2013

Drömde en härligt ljuvlig dröm inatt :)

Den här blomman var alldeles vit då jag fick den :)

Hej och god morgon!
Idag blir det en spännande dag som tusan, då jag och Gert ska åka till Hedemora för att prova flera olika bilar.
Jag ska få se hur dom kan fungera för mig att ta mig i och ur och se hur jag sitter där inne i bilen, för att kunna välja vilken bil och vilket märke som kan passa mig och oss.

Det ska bli spännande som bara den, och Roger är bara så urgullig och så bäst som hjälper mig och oss.
Jag är så glad då att jag valde just Roger och Hedemora anpassning.
Jag var till det andra stället också som hette Anpassarna och som också ligger i Hedemora, dom hade förstås säkert också varit bra och duktiga, men jag kände direkt jag träffade Roger att det var han jag ville få hjälp av.
Han sitter också i rullstol men av en annan anledning än jag så han vet liksom, han har erfarenhet och lite mer känsla för mig än någon som är frisk.
Faktiskt så är det och känns så, så jag är så glad över honom och alla som jobbar på det stället.
Dom är helt underbara faktiskt och vill hjälpa mig så det blir så bra som möjligt.

Imorse vaknade jag och hade drömt en ljuvlig dröm, jag kunde gå.
Inte så att jag var frisk alls men jag kunde ta några steg, och jag kunde resa mig själv och förflytta mig från rullstolen till någonstans själv!
En jätte härlig dröm och jag var tvungen att skriva upp den i min mobil så jag inte skulle glömma bort den efter ett tag, som det ju ofta kan bli.
Jag minns att jag var så lycklig och talade om för alla runt omkring mig att jag kunde gå några steg, men det var inte så många som brydde sig om det haha:)
Åh vad jag önskar att det kunde vara en sann dröm och att jag en vacker dag faktiskt skulle kunna förflytta mig alldeles själv och att jag iallfall skulle kunna resa mig och stå en stund.
Den önskan jag har nu är så som jag var för ett år sedan, då kunde jag resa mig och ta några steg, och jag kunde förflytta mig själv.
Hmm jag tror och hoppas att jag en vacker dag ska kunna det igen, och ingen vet ju hur framtiden ser ut, så det  finns ju faktiskt en chans att det kan bli så.
Det händer och sker ju under lite var dag, så varför skulle det inte kunna hända mig liksom?
Det var hur som helst en härlig dröm och jag ska tro lite extra på att det faktiskt kan hända så kanske det gör det till slut.


På det här kortet från förra sommaren då Marielle tog studenten så kunde jag göra precis allt det som jag kunde i drömmen, förflytta mig, stå om jag höll i mig i något och ta något steg!
Det syns inte på bilden men jag håller ganska hårt i Melina för att kunna stå där på bilden.
Jag ville inte ha en bild då jag satt i rullstolen så jag kämpade här för att kunna stå en stund.
Jag är glad för det, för det är nog sista korten på mig då jag kunde stå faktiskt.

Igår var en bra dag men det hände inte så mycket mer än att jag hade promenad på eftermiddagen.
Jag , Maria och Lilian var det som gick iväg en sväng. Jag ville gå till Dollar store, bara lite för att det kan vara kul,  och man kan ju hitta något man vill köpa.
Nu hittade jag inget jag ville ha, men lite godis köpte jag iallfall och lakrits till Gert som jag vet att han gillar.


Lite och lite godis vet jag väl inte haha:) men hemma hos oss tar det nog slut på ett kick:)
Jag köpte några kungen av Danmark, har inte ätit såna på många år och om man blir sugen på något kan det faktiskt vara bra att ta till.
Jag ska lägga i dom i en fin skål, så känns det lite extra lyxigt att ta en ibland haha:)

Jag har egentligen några saker som jag verkligen vill ta upp idag efter vårat besök på Dollar igår, men jag känner att jag får göra det imorgon då färdtjänsten ska hämta upp mig snart och köra mig till Gerts jobb i Smedjebacken.
Onödigt att han ska sluta ännu tidigare för att åka hem och hämta mig så jag bestämde att jag åker färdtjänst dit för att sen åka med han till Hedemora och en spännande fortsatt dag.

Jag skriver om allt jag tänkt jag velat skriva idag egentligen,  imorgon istället då jag har tid på mig.
Ha en bra dag alla!

kram kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar