tisdag 8 oktober 2013

Svårt att slå den lyckokänslan!

Hej hej!
Idag har jag haft en härlig morgon och förmiddag och jag mår så bra.
Ja som vanligt känner jag att jag mår bra.
Jag vet inte hur det går till, men jag känner en sån lyckokänsla och jag känner att jag faktiskt mår riktigt bra inuti mig och det är en härlig känsla.
Jag önskar att alla fick känna den någon gång och helst hela tiden förstås, men jag tror inte den är så himla vanlig faktiskt.
Jag har den här känslan lite då och då, inte hela tiden, men varje dag dyker den bara upp från ingenstans och finns där och det är underbart!
Från ingenstans tror jag väl egentligen inte att den kommer, jag tror mina döttrar och min man och alla snälla bästaste människor i mitt liv är dom som gör att den kommer fram när jag minst anar det.
Det är nästan som en euforisk helt ofattbar känsla!


Igår var vi till kupolen på lite shopping, jag och mina älskade tjejer.
Dom tycker att jag är superdryg som ska ta kort hela tiden, men ställde ändå snällt upp:)
Jag skulle köpa ett hårspray bara egentligen haha, men det blev väldigt mycket mer.
Många påsar blev det och jag tyckte att vi hade en mysig och rolig kväll.

Mina tjejer var supertrötta,  så egentligen hade vi kunnat välja en annan dag, men det blev som det blev.
Marielle hade jobbat natt och hade inte kunnat sova då hon kom hem ordentligt, och Melina hade varit på sin prao, och var så trött för hon hade ju jobbat! :)
Haha, ja vi hittade många fina saker iallfall och Marielle hittade fina byxor trots att hon var trött.






Haha ja många påsar blev det, med fina nya kläder. Jag hittade en superfin tröja till Gert som jag köpte, och vi får se om han kommer ihåg sen att tvätta den i ullprogrammet,  då det är ull i den.
Jättefin är den och den passar honom perfekt, men jag tycker förstås att han är fin i allting då han ju är den finaste personen för mig.

När jag vaknade imorse kändes det som att det var lördag haha jag är alldeles vimsig och vet inte ens vilken dag det är. Men det beror nog på att jag är hemma hela dagarna och blir lite dagvill :)

Innan jag fick hjälp upp och in i duschen så kom Tommy från hjälpmedelcentralen för att hämta min rullstol, för att kolla upp vad som går att göra med den. 
Jag känner verkligen att jag blev alldeles fast i fåtöljen idag då jag inte har den. 
Nu har jag ju min manuella rullstol som jag kan använda en stund kanske, men jag sitter inte bra alls i den, men jag sitter ju inte super bra i min stora rullstol heller förstås. 
Problemet med den här mindre rullstolen är att jag inte kan spänna fast mig, och om jag blir spastisk så kan jag fara ur.
Jag får se hur det blir och hur jag gör idag, men det blir nog en vilostund i sängen faktiskt så jag inte bara sitter i fåtöljen.

Jag hoppas på att få tillbaka min rullstol redan imorgon, men om det inte går får jag ju vänta förstås tills den kommer tillbaka.
Jag kan inte åka ut och åka med min andra rullstol då den är så "tippig", och jag kan lova att jag inte vill rasa baklänges någon mer gång.
Ja helst inte åt något håll förstås, men absolut inte fler gånger bakåt!!
Jag har fortfarande problem efter mitt fall som ju var länge sedan nu.
Jag känner mig yr då jag vrider huvudet åt det hållet jag gjorde illa mig och måste blunda så det inte känns så otäckt. Nej usch och fy.

Jag tänker på dom som blir misshandlade,  och inte tal om dom som misshandlar andra, dom har ju inte någon aning om hur man mår efter att ha fått ett slag i huvudet, och då tänker jag på alla som kanske fått tio smällar mot huvudet.
Jag förstår hur jäklar ont det gör även om jag bara slog mig på ett ställe.
Hemskt att en del människor måste slå och misshandla andra, dom har ingen aning om vilka konsekvenser och följder det kan bli av det,  och hur ont det gör efteråt. Så himla hemskt.

Jag gjorde samma misstag i morse som härom morgonen då jag glömde min dosa som jag kan öppna dörren med.
Det brukar inte komma någon till mig, men bara för att jag inte hade min dosa med mig, var det en kille som ringde på. Han håller på vid grannen och byter tak och ville kanske bara fråga något, men jag kunde inte öppna eftersom dosan låg kvar i sovrummet!
Typiskt och jag kan lova att man blir arg på sig själv då man sitter här och inte kan ta sig någonstans och även om jag ropar att det bara är att gå in så hörs det inte ut!
Inte bra så nu får det bli skärpning Nina!!

Jag är så himla nöjd med min bräda och spikarna och kopparna jag köpte på loppis så jag måste bara bjuda på några bilder.


Jag vet att kopparna inte alls matchar kaklet jag har i köket, men även om dom egentligen inte alls passar så älskar jag den kombinationen.
Jag börjar helt enkelt få lite ny annan smak än jag haft förut.


Så himla fint tycker jag, men ni som läser får förstås tycka precis tvärtom om ni vill.
Det är det som är så härligt med inredning, att man faktiskt får inreda precis så som man själv tycker blir fint.
Det kan tyckas att jag skryter när jag säger att det blev så fint, men jag tycker verkligen det och jag menar inte alls att skryta.
Jag vet att många tycker det verkar helrubbat att skruva upp en bräda bara sådär, och dessutom spika dit gamla rostiga spikar,  haha men just det är det jag gillar. Udda lite konstiga egna grejer.


Min fina vän Maria undrade om jag ville läsa lite inredningstidningar som hon hade, och självklart vill jag det!
All inspiration man kan få är bra inspiration och idéerna kan frodas haha.
Kan hända att Gert helst skulle vilja att jag inte bläddrar i dom tidningarna :)

Nu ska jag ha en superlugn och skön dag här hemma och inne då jag inte kan åka ut.
Vilken tur att det ser lite mulet ut ute så jag slipper känna ångest över att det är superfint ute och jag måste vara inne jag.

Kram kram till er alla och jag hoppas ni får en fin härlig dag idag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar