onsdag 24 oktober 2012

Det här kommer att bli bra:)

Hej och god morgon!
Ja nu är det andra morgonen sedan jag kom hem från sjukhuset och om jag jämför med igår så känns den här dagen som en kalasdag.
Jag har svårt att ta mig fram dom få steg jag måste ta med rullatorn, men idag nu på morgonen in i duschen gick riktigt bra om jag jämför med igår;)
Melina tog av mig mina strumporna innan hon gick till tåget imorse,  och så tog jag mig in i duschen och efter att jag blåst håret och gjort mig lite klar så kom Gert hem och satte på mig dom igen.
Det känns som en jäkla procedur bara för ett par strumpor, men det är ju jätteviktigt att jag har dom på dygnet runt som doktorn sagt så jag inte får proppar i benen.
Extra stor risk för mig är det att få proppar eftersom jag ju inte rör mig knappt alls på en dag.

Idag ska jag ringa min granntant å sjukhuset Monica som låg i sängen bredvid mig, jag ska höra så hon kommit hem ordentligt och bara få höra att det är bra med henne.
Hon kommer nog att  bli glad och jag kommer att bli glad av att prata med henne jag med förstås för hon är en liten krutgumma:)

Idag ska jag inte göra så mycket och det gjorde jag inte igår heller förstås, jag har fullt sjå att ta mig in på toaletten då och då och det är så himla jobbigt att släpa mig in och upp över den lilla kanten vi har in på toaletten.
Jag kände igår kväll att jag var alldeles öm på hela ryggen och i nacken, så min överkropp får verkligen jobba nu då jag måste hänga på armarna varje litet steg jag ska ta. Men träningsvärk är ju bra värk så jag hoppas nu att jag får mycket muskler så allt blir lättare för varje dag.
Jag känner mig iallfall mycket piggare och bättre än igår så hur bra ska väl inte jag bli att må till slut? Säkert superbra blir det till slut och jag kommer säkert känna mig lika bra som innan operationen ganska snart.
När jag opererat mig förut alla gånger så har jag också blivit pigg ganska fort, men så här bra och fort har det aldrig gått och jag är så glad för det.

Igår kväll var det hockeymatch som jag velat följt med på, men jag insåg mina begränsningar och bestämde att jag fick bli hemma. Inte bra att sitta i rullstolen helt still i flera timmar nu tror jag så det var bättre att bli hemma.
Melina gjorde mat och vi käkade lite och hade en mysig kväll, och så pratade jag med Marielle i telefonen. Hon ska komma hem idag en sväng och packa ihop inför en helg i sälen.
Kick off i sälen kan väl inte alls bli fel för henne och hon kommer att få det superskoj är jag säker på.
Innan hon åkte till London så var hon på två arbets intervjuer och fick båda:), det ena jobbet var att åka till Lindvallen och sälen och jobba så hon ska nu imorgon åka dit över helgen för att träffa alla och göra roliga saker förstås.
Idag ska hon åka till borlänge för att kanske hitta en ny klänning att ha på sig en kväll där, då det skulle vara lite extra elegant så det blir nästan för henne som att gå på bal tror jag och det har hon inte gjort så det blir skoj för henne.
Sedan hon kom hem från London har jag inte sett knappt röken av henne haha men det är ju så det ska vara förstår jag, men lite ovant och tomt måste jag säga att jag tycker det är.
Men hur skoj är det att vara hemma vid mamma? Hur som helst så kommer hon ju hem en sväng idag så jag hinner prata lite med henne medan hon packar ihop sina grejer hon ska ha med sig över helgen.

Det blev ett litet kort inlägg idag men jag känner att då jag suttit en stund så blir benen alldeles stumma så jag behöver nog lägga upp dom i sängen nu en stund och så skriver jag lite mer imorgon.

Ha en jättebra dag alla!
Kram kram



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar