torsdag 29 november 2012

En stor upptäckt av en liten jag :)

Hej hej:)

I förrgår då jag pratade med min mamma i telefonen så sa hon att hon tänkte slänga en låda och undrade om jag mindes att min mormor hade en gammal trälåda med ett smyckesskrin inuti?
Jag mindes lådan men inte riktigt hur den såg ut, men sa att jag förstås ville ha den och att hon inte fick slänga den. Den är ju gammal och jag gillar gamla saker:)
Den var alldeles tom såg jag igår då jag fick den, men idag då jag skulle titta närmare på den och skulle damma av den lite så upptäckte jag något! Jag fanns i den!!




Jättekonstigt och jag pratade  med mamma och hörde om hon sett det lilla kortet på mig där inuti?
Men det hade hon inte gjort. Hon trodde nog att jag funnits inuti något smycke som min mormor haft förr medan hon levde:)
Lite märklig känsla och nästan kusligt att ingen av oss sett det lilla som låg på botten där så fint i lådan. Det låg upp och ned så jag trodde det var något skräp bara:) Men jag är ju inget skräp haha!

Lådan är inte fint målad alls, blank lite gulnande färg men jag tänker absolut ha den kvar och har kommit på flera olika användningsområden jag kan ha den till.
Jag tror jag börjar med att fylla den med stenar och sätta några ljus där inuti och ha locket öppet så blir det som en stor ljuslykta:)
Jätteroligt och jag ska tänka lite på min mormor varje gång jag tänder ett ljus.
Kanske ska jag själv få bo kvar i lådan också, alltså bilden på mig men det har jag inte bestämt än :)

Ett litet kort inlägg idag:) men det kan ju vara skoj för omväxlings skull.

Imorgon blir det nog desto längre har jag en känsla av.

Kram kram och sov så gott!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar