måndag 5 november 2012

Har haft en konstig dröm nu igen :)

Hej och god morgon!
I natt har jag sovit sådär och drömt massor, jag vet då inte vad jag får allt ifrån faktiskt men jag drömmer alltid massor och minns nästan alltid mina drömmar.
Inatt var jag på en färga och fick i uppdrag att städa en viss persons toalett som låg långt ner på båten, men innan jag tänkte fixa det skulle jag bara skriva överskrifter på några papper med fina bokstäver med en fin penna.
Hur jag än gjorde då jag skrev så blev det fel bokstäver, tex då jag skulle ha skrivit ett D så blev det ett X och så där. Gick inte att läsa och jag blev förtvivlad för jag visste ju vad jag skulle skriva, men det blev inte det på papperet.
Bokstäverna blev i fel ordning också så det var inte riktigt klokt.

Jag kan förstå lite vart det kommer ifrån faktiskt för då jag skriver här ibland så blandar jag också ihop bokstäverna men väldigt sällan, jag tror nog att det finns en rädsla inuti mig att jag faktiskt inte ska kunna skriva en vacker dag då min sjukdom kanske satt sig så tokigt så att inte signalerna går fram som dom gör nu.
Jag vet ju att det kan hända lite vad som helst då man har Ms så jag antar att det kan ligga något sånt bakom min dröm inatt iallfall.
Alla andra drömmar jag har har inte haft med något sånt här att göra så det är nog bäst jag skriver på som tusan nu ifall jag hade en sann dröm inatt :)

Här har varit en härlig lugn och skön helg.
Gert har gjort massor av saker här hemma som vi bestämt vi skulle göra klart innan vi flyttat,  så våran köpare ska ha det lite lättare och bara behöva flytta in :)
Han har målat klart väggarna i källaren och grejat med lite sånt och så har han dragit ut mattan i tjejernas rum för att kunna lägga trägolvet som vi ju skulle gjort för länge sen, men som nu ska bli av.
Det känns lite sorgligt att göra allt klart nu och så ska vi flytta sen, men men vi får ta nya tag på nästa ställe vart det nu blir.
Idag ska mäklaren ringa mig om det huset vi varit och tittat på två gånger, vi får se hur många mer än vi som är intresserade och hålla tummarna för att det vara är vi!

Jag gick upp imorse efter att Melina hjälpt mig att ta av mig mina strumpor,  och sen duschade jag för att lägga mig igen tills Gert kom hem från jobbet för att sätta på mig strumporna igen:)
Vilken procedur varje dag egentligen, men för min skull är det jättebra och snällt dom ställer upp och hjälper mig med strumporna,  så jag kan få känna mig lite pigg och fräsch efter min morgondusch varje dag.
Jag kan lova att det kommer bli skönt efter dom här sex veckorna att slippa stödstrumpor ända upp på låren, men nu är det ju viktigt att ha dom på dygnet runt så självklart har jag det.
När jag sedan ska sluta med dom här så ska jag ju ha andra stödstrumpor förstås men inte ända upp på låren utan till knäna bara.
Jag kan inte ta på dom själv heller förstås men då är det ju inte lika viktigt att jag har dom dygnet runt utan jag kan vara utan några timmar på dagen utan att det gör något.
Det kommer att bli jätteskönt att slippa och det kommer bli skönt att kunna få stå på båda mina vingliga ben istället för ett bara.
Det kommer kännas konstigt i början förstås men superskönt när jag vant mig, och då kan jag kanske stå en stund om jag håller i mig i något och orka det liksom. Nu orkar mitt ena ben inte alls lång stund utan jag måste sätta mig på något ganska direkt.
Två ben blir bättre än ett förstås och jag längtar verkligen tills jag kan få börja belasta mitt ben.
Jag ska på återbesök till min doktor efter sex veckor och då ska dom röntga för att se om det läkt som det ska inuti, och om det gjort det så är det bara att börja belasta lite smått och träna på det:)

Jag ska nu försöka göra ett litet ryck och ta mig från min bekväma säng med uppfällbart ryggstöd :) ja jag är lite mallig över det måste jag ju säga haha, in i köket för att göra mig lite frukost.
Har ju varit vaken många timmar nu och jag brukar äta direkt jag vaknar i vanliga fall så jag känner att jag är lite hungrig nu.

Igår köpte vi kinamat och det ska bli gott med lite rester till lunch idag och så himla superskönt att slippa laga mat.
Det är för mig så himla superjobbigt att göra mat då jag inte når någonting och måste sträcka mig vad jag än ska göra. Att ha armar och axlar uppåt hela tiden är inte alls bra känner jag ju, så är det något jag längtar efter så är det verkligen ett handikappsanpassat kök som är gjort till mig!
En av dom viktigaste sakerna där är ju att kunna sitta vid spisen och diskbänken rakt och slippa ha armarna uppåt, och att nå det jag behöver utan att med hjälp av tången försöka ta ner saker och nästan blunda och hålla för öronen ifall en kopp tex skulle halka ur greppet på tången och gå i tusen bitar:)
Än så länge har inget gått sönder,  men en vacker dag har jag nog inte sån tur kanske,

Ha nu en härlig dag alla, även om det är grått och tråkigt väder ute.
Jag tänder nog några ljus och har en mysdag med mig själv här jag <3

Kram kram


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar