tisdag 25 september 2012

Besviken och lite ledsen

God morgon eller vad jag ska kalla den här morgonen:)

Igår var det en måndag jag verkligen sett fram emot, eftersom det skulle komma någon och fixa min rullstol. Den någon lyste med sin frånvaro:( Det som känns tråkigast är ju att ingen ringer och talar om att det måste bli en annan dag. Jag förstår inte att dom inte förstår att det är en viktig sak, att ringa och ge besked. Ovissheten är alltid värst och hade jag vetat att dom inte kunde så hade jag förstås blivit besviken ändå men då hade jag vetat om och vetat att dom inte glömt bort mig.

Jag har haft en jättejobbig natt i natt då jag varit snorig och inte kunnat svalt för jag har känt mig slemmig i halsen så jag oroar mig lite nu över att jag ju faktiskt ska operera mig på torsdag och vill vara frisk tills dess. Knappast troligt att jag ska hinna bli frisk så fort, eftersom jag nyss blev sjuk,  men jag önskar att det inte blir värrä nu för då vet jag då inte hur det ska bli.
Jag måste nog ringa till ortopeden i Falun när dom öppnar vid åtta för att berätta att jag känner mig väldigt osäker på hur det här ska bli för jag vill ju inte vara helt slut innan operationen,  för då vet jag ju inte hur slut jag blir efter sövning och operation som ju tar jättemycket på krafterna.
Jag behöver ju massor av krafter och ork så jag förstår då inte alls hur jag kunde bli sjuk precis nu.

Jag har hållit mig frisk ända sedan förra hösten utan förkylningar eller något alls.
Ja frisk har jag ju verkligen inte varit men jag menar frisk från vanliga sjukdomar:)
Vi har brukat skämta om det här hemma faktiskt, att jag tar dom mer rejäla sjukdomar jag och resten av familjen har fått alla förkylningar dom:)

Jag ska äta lite frukost med Melina nu och sen sätta mig ner och ringa runt, jag måste ju ringa rehab och säga till att ingen kom igår också,  så hon kan hjälpa mig att ringa dit för att kolla varför det blev så. Det är inte roligt och inte lätt alls att behöva ringa runt och man känner sig ofta tjatig och gnatig. Tråkigt verkligen för jag tycker verkligen inte att det ska vara så mycket begärt att slå en signal när det blir någon ändring.

Det blev ett jättekort inlägg nu för att vara jag:)) Men jag kommer tillbaka lite senare och skriver lite mer och har förhoppningsvis fått bra besked både från rullstolspersonen och ortopeden men det visar sig:)
Ha en jättebra förmiddag alla
Kram kram

4 kommentarer:

  1. Usch vad tråkigt att ingen kom! Och riktigt dåligt att de inte ens hörde av sig. :(
    Jag håller tummarna för att du håller dig frisk så att du kan få din operation på torsdag.
    Kram kram

    SvaraRadera
  2. Ja visst är det tråkigt att dom inte ens hör av sig. Jag hoppas också att det går att operera ändå fast jag är förkyld men det känns inte som en liten förkylning utan en ganska rejäl, så jag hoppas hoppas verkligen att det går ändå:) Kram kram och tack för du håller tummarna för mig <3

    SvaraRadera
  3. Nina, jag håller med dig. Varför ska det vara så svårt att kommunicera med varandra. Det ger ju så mycket till alla inblandade. Jag har "sådana problem" varje dag där man får gå in och reda ut eftersom många av våra användare "lever i blindo" och självklart blir de frustrerade då de inte vet när/hur/var eller framförallt varför. Ha en bra dag och krya på dig nu! Kram

    SvaraRadera
  4. Ja visst är det så Britt-marie:) Har nu fått besked iallfall så han kommer under dagen eller ev ikväll och fixar min rullstol och så blir det operation även om jag är förkyld:) Två bra besked av två möjliga och det är ju kanon det:) Hoppas du får en bra dag du med, jag känner att jag är på gång nu verkligen!! Kram

    SvaraRadera