tisdag 25 september 2012

Jag tar en veckas paus från bloggandet nu:)


Hej på er.
Den här dagen och gårdagen blev inte alls som jag tänkt, jag känner mig superförkyld och det känns inte bra alls inför operationen på torsdag.
Jag har varit uppe nästan hela dagen men känner nu att jag är så slut så jag inte orkar skriva något riktigt inlägg alls som jag hade tänkt förut idag:)
Jag kommer att skriva desto mer när jag kommer hem från sjukhuset och det vore ju jätteskoj om ni vill läsa då istället.
Ha det så jättebra alla och så skriver jag när jag kommit hem och känner mig lite piggare och friskare än jag gör nu, haha hur frisk man nu känner sig efter en höftledsoperation?
Det kan ju jag säga jag som gjort det förut flera gånger förstås,  och man är allt annat än pigg och frisk kan jag lova:)
Förhoppningsvis kommer mitt liv bli lite lättare efter operationen och det vore ju superbra så jag ska kämpa på och se till att jag blir frisk och pigg så fort det bara går.

Kram på er alla

5 kommentarer:

  1. Hoppas förkylningen ger sig ngt till operationen, du får ta det lugnt idag och försöka få bacillerna att flytta till ngn annan ist. Lycka till och hoppas att du inte mår alltför dåligt efter uppvaknandet. Väntar tålmodigt på en uppdatering sen när du kommit hem och ork finns. //Majsan

    SvaraRadera
  2. Tack gulliga du, jag och min doktor bestämde att vi skulle skjuta upp operationen och han trodde att jag skulle kunna få en tid nästa vecka istället :)
    Jag har nog världens bästa doktor nu igen jag känner jag, och det känns super att veta och att jag nu kan vara hemma och vila så mycket jag bara kan, vilket jag ju i och för sig gör hela tiden.
    Hade förstås hoppats på att förkylningen inte skulle bli så illa, men oftast då jag blir förkyld så blir jag helt däckad och så känner jag mig nu.
    Hade inte varit bra att kroppen skulle fått kämpa på med en operation också när den ju kämpar med den elaka förkylningen just nu.
    Roligt att du vill läsa det jag skriver:) Kram

    SvaraRadera
  3. Skrev en kommentar, men den försvann, få se om det kommer två nu ist. Vad förnuftigt att ställa in operationen även om man varit inställd på den och bara vill göra den, men är man förkyld så är man. Å din kropp behöver nog inga baciller att kämpa mot efter uppvaknandet. Skönt med en förstående doktor. Vila nu så ska nog bacillerna snart vara på väg till någon annan. Själv har jag ett gäng som bor i halsen och lederna. Kram på dig.

    SvaraRadera
  4. Haha så tokigt det kan bli då man sitter och skriver och det bara försvinner:) Ja jag har känt i dag att jag var förnuftig som ställde in för jag har verkligen legat hela dagen idag och bara sovit med ont i halsen huvudet och öronen och så super snorig. Tack snälla för ditt meddelande och jag blir jätte glad då någon skriver en kommentar till mig ibland<3 Kram

    SvaraRadera
  5. Majsan: Jag glömde ju skriva att du ska krya på dig du med med förstås och dina baciller, och inte alls bra låter det att du har ont i lederna. Kram kram igen

    SvaraRadera