torsdag 27 september 2012

Operationen fick skjutas fram lite:(

Hej och godmorgon.
jag skriver några rader så ni vet att jag fick lov att ställa in min operation som ju just nu skulle vara i full gång tror jag.
Jag har ont i öronen, huvudet och är så himla snorig så det kändes för mycket för vad jag trodde min kropp skulle orka med.
Doktorn har förklarat att en höftledsoperation är ungefär som ett maraton om man jämför,  och ni kan ju förstå att det är superjobbigt för kroppen.
Hur många springer ett maraton genomförkylda? Ingen hoppas jag:))

Igår morse kände jag mig så dålig,  Gert fick ringa Falun för att fråga hur vi skulle göra, sköterskan pratade med doktorn och ringde upp och berättade att vi skulle ställa in,  och så kanske jag får en tid nästa vecka istället då jag blivit friskare:)
Det kändes så jobbigt igår då jag skulle bestämma mig,  så det var därför Gert fick ringa åt mig.
Jag blir så ledsen och tycker så synd om alla som planerat så bra och fixat åt mig, och så blir jag sjuk! Nu kan jag ju förstås inte rå för att jag blev det, men jag kände att det verkligen var så himla tråkigt och ville inte gråta i telefonen vilket jag vet att jag skulle gjort om det var jag som ringt:) Typiskt mig faktiskt, jag gråter om någon är dum i luren mot mig och så gråter jag för att någon är snäll också:) Haha måste jag säga för det är inte lätt alls det där med att ringa.

Igår låg jag hela dagen i sängen och försökte sova men med ont i huvudet så var det inte så lätt, men jag vilade iallfall. Jag får inte ta ipren nu innan operation så jag har bara tagit alvedon och dom tabletterna hjälper inte alls tycker jag. Men det stod i papperen att man inte skulle ta ipren så bäst jag låter bli.
Jag har haft ont i huvudet i natt också och nu då jag sitter upp lite känner jag att det är lite bättre faktiskt så jag får bli sittande en stund nu så jag får slippa huvudvärken.
Det är säkert bara förkylnings huvudvärk för hade det varit vanlig och jag inte tagit ipren hade jag fått migrän och det har jag inte fått nu som tur är.

Måste få berätta en lite rolig sak som hände nyss, synd att jag inte hade någon som filmade in det:)
Jag hade brett en smörgås i köket, en iskall tekaka direkt från frysen, den tinar ju fort och jag skulle inte äta den direkt. Smör och ost på den blev det och så la jag den på en stor mattallrik eftersom jag skulle ha den i knäet till vardagsrummet. (Våra mindre tallrikar står högt upp och jag orkade inte resa mig upp och hämta en sån).
Jag la tallriken som var lite kall i knäet och började åka och då började mina ben att få spasmer så dom hoppade,  och då höll min iskalla temacka att hoppa av min tallrik haha:)) Jag lyckades hålla i tallriken så den inte hoppade av på golvet. Jag satt här och skrattade för mig själv, vilken start på dagen!! Jag dricker en mugg varmt vatten också som ska vara bra för min dåliga mage, och jag vill helst slippa alla otäcka medel man ska dricka eller tabletter man ska ta så jag håller mig nu till varmt vatten i ganska stora mängder och aloevera och jag tycker faktiskt att det fungerar bra.
Absolut inte bra alls, men jag tycker iallfall att det fungerar lika bra som med det andra jag försökt med som jag ju dessutom får biverkningar av.
Med min variant så slipper jag biverkningar och jag känner mig lite nyttigare då jag inte tar medel för magen.
Nu ska jag äta upp min smörgås och dricka mitt vatten och gå och lägga mig igen och idag ska jag sätta på min yoga skiva och andas, andas och andas lite mer.
Jag måste ju bli frisk nu fort så att jag kan få göra min operation snart och jag är så glad och tacksam över att dom skulle hjälpa mig med en tid så fort det gick:)
Jag har så många bra människor runtomkring mig och är glad för varje snäll människa jag träffar i livet.
Tänk om alla människor kunde vara snälla, då skulle minsann livet och världen se helt annorlunda ut och tänk så enkelt allt skulle vara då.
Kram på er alla

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar