tisdag 25 september 2012

Nu har jag redan blivit glad och positiv igen:)

Hej igen
Ja den här morgonen kände jag verkligen att det inte var skoj alls, jag var besviken på att ingen hört av sig om varför ingen kom igår och fixade min rullstol som jag ju sett så fram emot.
Jag var också orolig över att min planerade operation inte skulle bli av för att jag blivit dunderförkyld.
Nu har jag pratat med både rehab om  min rullstol och han kommer under dagen och fixar den, han hade varit sjuk:( Och sköterskan jag pratade med på den avdelningen jag ska läggas in i Falun ringde upp mig efter att ha pratat med min doktor som sa att det var okej. Jag ska förstås ta prover då jag kommer dit så det inte är nå tok men jag har ju inte feber och då verkade det okej:)
Av två besked blev det två positiva idag och gissa om jag är glad för det!!

Så nu är jag glad igen och känner att det kommer bli bra och framför allt att operationen blir av är ju viktigt nu då man ställt in sig på det. Så himla typiskt att bli sjuk precis lagom till det!

Jag har varit in och duschat och klippt naglarna korta vilket ju är viktigt då man ska operera sig och så passade jag på att ta bort lite hår under armarna och på benen nu innan. Jag kommer bli ganska slut efter operationen och inte kommer ha ork till något sånt på ett tag tror jag:)

Jag känner verkligen att jag längtar till på torsdags eftermiddag då jag vaknat och är klar och vet att allt gått bra, det kommer kännas underbart och då kan jag liksom börja leva igen.
Jag har ju varit så orolig över att höften ska hoppa ur som den ju gjort flera gånger,  så det ska bli superskönt att veta att den är lagad och att det inte alls är lika stor risk som det varit nu.
Nu finns ju risker med operationen också och har jag otur vill mina muskler inte alls hjälpa till att laga min höft. Om det skulle bli så,  så blir det så och inget jag kan göra åt det nu så här innan, utan jag får förstås som vanligt tänka bra tankar och försöka vara så positiv jag bara kan.

Jag kom just på att imorgon ska jag ju åka ganska tidigt hemifrån till Falun så jag inte kommer hinna göra något inlägg så jag skriver nog kanske en sväng ikväll också tror jag.
När jag nu kommer vara på sjukhus ett tag så blir det inga uppdateringar alls, men desto mer då jag kommer hem förstås haha och då kan det nog bli jobbigt att läsa är jag rädd:)
Jag kommer att ha fått mycket positivit med  mig från sjukhuset och känna mycket kärlek är jag säkert på, då det ju finns många fler än jag där och jag vill ju gärna göra alla glada och positiva så det blir nog mycket att dela med mig av då jag kommer hem igen.
Förra gången blev jag kompis med tre tanter som låg på min sal, men jag har bara kontakt med en av dom nu för en av dom andra har dött och den andra har jag inte hört av på länge så hon kanske inte heller lever. Man lär sig så himla mycket av andra människor och genom att vara snäll så får man så himla mycket tillbaka och jag verkligen älskar det.
Det jag mest gruvar mig för är förstås alla nålar som ska till och dränage som ska tas bort och lite sånt drygt, men det kommer att gå bra och jag har köpt på mig emla så jag klarar mig bra och det slipper göra så himla ont:) Dränaget går förstås inte att emla bort men alla stick kan ju göras lite lättare med min kräm:) Emla och jag är dom bästa kompisarna nu i några dagar tror jag haha:)

Jag skriver några rader ikväll också och jag känner att det nu i några dagar mest handlat om mig och min operation och rullstol och kanske kan jag få inspiration och skriva om något annat ikväll:)

Kram på er igen och jag kommer tillbaka.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar