fredag 12 juli 2013

En härlig semester och sommar på nya altanen :)

Melina och Oscar börjar ladda för semester i Västervik.
Hej hej!
Igår innan snickaren Linus ens hunnit åka härifrån så intog Melina och Oscar våran nya altan i solen.
Det blev och blir så jättefint när allt blir klart och det kommer att vara så skönt för mig att kunna ta mig in och ut själv.
Linus Pettersson var en av snickarna :) Jätteduktig!
Linus väntade med att åka hemåt tills han såg att jag kunde ta mig in och ut själv, och det kunde jag! Han hade lagt små "ramper" i metall, som lister ungefär både utanför och innanför altandörren eftersom vi har en hög tröskel där och det gick galant för mig att köra även fast jag inte hade många centimeter till godo precis :)




Susanne fick som vanligt agera fotograf då hon är här och hjälper mig, det är ju lite roligt att kunna bjuda på lite kort här i min blogg så ni ser vad som händer här hemma hos oss och mig.

Melina hade lite fullt sjå att packa igår och tvätta lite kläder som hon ville ha med sig, då det ju är idag dom ska åka på semester.  Jag är så glad för hennes skull och dom kommer få härliga semester dagar oavsett väder är jag säker på.
Marielle får vara hemma och jobba hon, men hon trivs med sitt jobb och det blir ju bra att jag har henne hemma lite då och då iallfall.
Lite jobbigt faktiskt att dom blir stora och kan klara sig själva, men det är ju förstås superbra det, men ibland skulle man vilja stoppa tiden lite.




Igår hade jag promenad på mitt schema :) Hemtjänsten följer mig två gånger i veckan på promenad. Jag valde att gå till Dollarstore igår och då vi kom dit mötte vi två andra hemtjänstare.
Jätteskönt härligt väder var det så det var härligt att åka ut lite.
Nu är ju jag en riktig soldyrkare egentligen så det kommer inte alls gå någon nöd på mig utan jag kommer helt säkert bo på altanen hela sommaren då det är fint väder.


Lite gräs hoppas vi det ska komma upp som vi sått, och så räcke runtomkring och tak över halva ungefär ska det bli när vi är klara så småningom.
Men huvudsaken jag kan komma ut och att vi kan sitta ute och äta och fika sen så är jag super nöjd. Vi får fixa till det vartefter så det blir som vi vill ha det.

Gert jobbar sista dagen idag och ska ha semester i tre veckor, jätteskönt för honom och nu har han haft lite mycket på sitt jobb så han behöver verkligen bara få vara lite.
Nu är han ju den som vill göra något och inte bara sitta still, så det blir nog mycket pyssel här hemma ute tror jag om jag känner honom rätt. Jag får vara arbetsledare jag och tycka till bara.
Lite jobbigt faktiskt att inte kunna göra som man gjorde då man var frisk, jag vill ju kunna hjälpa till och göra saker tillsammans som vi alltid gjort jag och Gert.
Nu går ju inte det så allt ligger på honom och jag kan bara vara med och säga och tycka.
Inget att göra åt och för mig är det bara att inse och försöka acceptera att livet är så just nu.
Jag känner iallfall att alla mina "som många tyckte förut tokiga idéer" fortfarande dyker upp, och det är jag glad för,  för då är jag ju fortfarande samma jag liksom!

Det kommer alldeles säkert komma bilder på mina konstiga idéer och knepigheter jag hittar på, och då hoppas jag att någon törs tycka till och säga vad just du tycker haha :)
Nu ska vi först bara vara lite på semestern och när andan faller på så händer det nog lite grejer.

Susanne är som mig och har många roliga idéer :)
Susanne ska ha lite koll åt mig när det är någon auktion framöver som jag kan åka på, hon och jag gillar samma saker och det ska bli så roligt att åka på auktion.
Det var jättemånga år sedan jag var på någon och det är ju roligt att göra lite fynd :)
Vill man ha en liten grej i en låda så måste man ju ropa in hela lådan och då vet man ju aldrig vad man kan få haha :) Jätteroligt och jag ser verkligen fram emot det.
Nej nu ska jag sluta skriva för idag och dricka lite mer kaffe och bara vara.
Jag hoppas ni får en fin dag och passa på att njuta!
Jag tänker sitta på altanen och njuta av livet och fåglarna som kvittrar hela dagen jag.

Kram kram


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar