onsdag 31 juli 2013

Jag har sån himla tur!

Hej och god morgon!
Nu har jag sovit två nätter hemma efter att jag kommit hem från sjukhuset och det är jätteskönt att få vara hemma och sova i sin egen säng.
Så skönt att vara hemma med dom viktigaste i mitt liv och att kunna vara som vanligt med rutiner som jag och vi är vana med.

Marielle var hem en sväng igår och hon fick linnet jag köpte till henne,  och Melina fick ett likadant. Dålig fantasi av mig, men jag var rätt säker på att dom skulle vilja ha varsitt lika.

Marielle provade linnet :)
Melina hade varit till gymmet och tränat och höll på att göra en god fruktsallad till sig och var inte så villig att vara med på kort, men till slut blev det ett ändå:)



Vi hade en riktig skratt stund medan Marielle var kvar hemma och det finns inga ord i världen som kan beskriva hur mycket jag tycker om och älskar mina tjejer.
Dom betyder verkligen allt i hela världen och jag är så himla himla glad för att jag får vara deras mamma och att dom finns i mitt liv!

Jag brukar gå in på min blogg sida ibland och titta om någon har lämnat en kommentar eller för att kolla vad folk sökt på för att hitta min blogg,  och det är fantastiskt vad mycket roligt man får se.
Eftersom jag bjuder på alla tokigheter som är så har många hittat min blogg genom att söka på tex "kissa på mig".
Haha,  det har ju blivit mycket skrivande om sånt jag har haft bekymmer med och jag känner att såna tabu grejer är bra att skriva om för då kan det ju bli lite mindre tabu och konstigt.
Jag tänker att den som inte gillar det jag skriver, behöver läsa mer, för så är det ju faktiskt.

Anette en gammal jobbarkompis från SJ tiden kommenterar och skriver så snällt till mig så jag blir alldeles rörd, och igår gjorde hon det igen och jag blir så glad. Feedback är ju alltid bra oavsett om det är positivt eller negativt, men självklart är det roligast om det är positivt.

 
Det är inte klokt så många som läst mina sidor och jag tycker det är jätteroligt men helt ofattbart att det kan vara så.
Många från andra länder läser också och det är spännande och roligt att det går att se vilka som hittat på mig på datorn.
Jätteskoj och jag tycker det är så roligt att sitta här varje morgon och låta orden bara komma.

Bästa Susanne :)

Igår skrev Susanne att det är auktion på söndag och hon undrade om hon skulle komma och hämta mig? Jag har inte varit på auktion på massor av år så det vore så himla skoj att åka och självklart vill jag åka med Susanne dit!
Det kommer att bli super skoj och vad vi kommer skratta!!
Vi har samma smak när det gäller inredning och hon är så himla himla gullig och snäll :)

Tänk sån tur jag har som har världens bästa människor och vänner i mitt liv, som gör att mina dagar blir bra och roliga.
Jag är så oändligt tacksam för det,  och jag är så glad att det är så himla himla bra.

Idag ska jag klippa mig och dra strån på ögonbrynen igen, aj aj vad ont det kommer att göra att dra strån,  men gud så skönt att bli klippt och fixad!
Det är det skönaste jag vet att vara vid frissan, iallfall då det gäller själva klippningen och jag ska njuta som en tok.
Jag kanske ska säga till Sanna som klipper mig att vi tar det onda först haha, så jag kan bara njuta det sista jag gör :)

Jag hoppas alla får en fin dag idag, och vädret ser iallfall finare ut än igår.

Kram kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar