tisdag 2 juli 2013

Min kropp bjuder på många skratt och roliga stunder :)





 Hej igen!
Jag har fler gånger skrivit vad som är livet och sommar för mig, och jag har nog glömt att skriva om alla kossor som ju verkligen är sommar för mig och jag gillar dom jättemycket :)
Jag tycker så mycket om kossor, dom är fina och så ser dom så himla himla snälla och gulliga ut, mina favoriter är bruna i vanliga fall men igår då jag var ute och gick med Bua och Nina så var ju dom här superfina och så "pratade" han med mig och oss lite:) Det var omöjligt för mig att ta mig ända fram med rullstolen så det blev ett zoomat kort.
Jättefin var han eller kanske hon haha jag har ingen aning :)
Ja för mig är sommar många saker men kossor ja jag säger bara kossor :)

Förra året på hösten var jag och Gert till Gotland och då hittade jag på så fina kossor alldeles i närheten där vi bodde.



Igår var jag och hemtjänsten på lite promenad och vi hade med lite fika och hittade ett fint ställe att sitta på.
Innan vi skulle gå hjälpte dom mig på toaletten och så skulle jag byta rullstol till min elrullstol. Jag pratade lite med Melina och Marielle medan tjejerna grejade lite med mig och jag som inte känner något på varken ben eller fötter hade ingen koll alls på vad som eventuellt hänt.
När jag skulle ställa mig på min turner för att byta stol så tittade jag ner som jag alltid gör för att se om fötterna är på plats, och jag fick en jättekonstig känsla! Jag såg mina ett par nya skor som Marielle valt ut till mig och dom var på ett par fötter, och det var tydligen mina fötter!?


Jag hade ingen aning om att dom satt på mig mina skor för jag kände inte det och så pratade jag ju med mina tjejer samtidigt :) Läskigt och roligt samtidigt förstås och jag blir som vanligt fascinerad över mina ben och fötter och förresten hela kroppen haha :)


Bua och Nina

Lite kaffe:)

Bua hittade blommor överallt.


På vägen hem skulle Bualee plocka blommor till mig och det blev fler och fler, haha hon tyckte att alla var fina så det blev en stor fin bukett.

Så här fint blev det i min gröna fina vas.

 När Gert kom hem från jobbet och lite andra grejer han fixat fick han se vad långt dom kommit här hemma, och vi var ute ett tag för att planera och tänka till lite för hur det ska bli då det blir klart och vad fint det kommer bli.



 Det känns så himla skönt att börja få ordning på iallafall framsidan, så att det mer kommer att kännas som vårat hus,  och sen när vi målat bort allt det svarta så kommer det bli riktigt fint.

Vi får ta lite i taget och nu då jag inte kan hjälpa till med sånt jag vanligtvis gjort förut så får jag vara arbetsledare bara, men en snäll och lugn sån haha :)

Gert har inte semester än på ett par veckor men sen blir det nog lite fix och grejande här hemma tror jag.

Idag på morgonen åkte jag för första gången i våran lånade bil, och det gick jättebra och en sån bil är verkligen ett måste för mig så jag kan ta mig i och ur och vi slipper krångla mer.
Det kommer bli härligt om och när vi kan byta ut våran till en sån så allt och hela livet kommer kännas enklare.
Imorse var Kristina och Eva och Johanna här och hjälpte mig och vi hade så himla skoj haha. Mycket ge och ta blir det och det är verkligen skoj, så är det med dom flesta av dom mina som kommer och hjälper mig och det är kanon!
Kristina sa något och jag sa att ja livet skulle ju vara så mycket enklare med ett par armar och händer som fungerade, och så ett par nya ben och fötter och ja varför inte byta ut hela kroppen? Haha vi skrattade och jag känner ju att min högsta önskan är förstås att bli lite bättre, men min kropp är ändå fantastisk på många sätt och många skratt och roliga stunder bjuder den faktiskt på.
Självklart skulle jag vilja bli frisk eller iallfall friskare men jag får vara glad och nöjd med mig som jag är och det är jag faktiskt.
Skönt att kunna ha lite roligt varje dag och det är då ingen idé att bli förvånad över något som händer med min kropp har jag lärt mig.



Marielle var ledig igår och hon var så snäll så hon hämtade Melina efter träningen och då passade jag på att ta några fina kort innan dom gick in :)

Jag hoppas alla haft och har en fin dag och här spricker nästan solen fram bakom molnen.

Kram kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar