måndag 15 juli 2013

Skratt förlänger livet :)

Hej hej!
Jag sitter som vanligt här och njuter av min kaffekopp och har ätit två smörgåsar.
Livet känns superbra och jag är glad över så mycket, men inte över min dryga förkylning haha :)
Jag kommer nog att behöva köpa många askar med Läkerol har jag en känsla av, för bara i natt har jag sugit upp nästan ett helt paket :)


Jag är så rädd att jag ska börja hosta, det känns riktigt läskigt då jag inte orkar riktigt, så det är bra att ha något att suga på så jag inte blir torr i halsen.
Jag kollade igår och självklart är det socker i tabletterna :) men min granntant som är tandsköterska sa att det går bra och att jag inte får hål bara för några dagar haha :)

Marielle tycker det är så otäckt när jag får mina hostattacker så hon tänker inte vara hemma igen förrän jag är frisk, så nu måste jag kurera mig ordentligt!

Igår ringde Melina och det var så skönt att höra hennes röst och veta att allt är bra med henne på semestern. Hon sa att jag skulle kolla facebook och gilla hennes bilder och när jag gjorde det lite senare så förstod jag ju varför. Hon och Oscar firade ju ett år tillsammans igår, och jag glömde det då hon ringde och inte sa hon något heller, tokfian :)

Jättefina bilder på Melina och Oscar <3
Idag ser det ut att bli en fin dag och jag har promenad på schemat med hemtjänst tjejerna. 
Jag har ingen särskild stans jag vill gå, men vi tar nog en prommis och kanske köper en glass någonstans. Roligt blir det och många skratt brukar det bli, och det är verkligen så att ett skratt förlänger livet.
Så mycket som jag skrattat dom senaste månaderna här hemma har jag nog aldrig skrattat vad jag vet. Jag kommer nog bli hur gammal som helst så mycket som jag skrattar. Jag skrattar ibland så mycket så det inte ens kommer ut något ljud haha, ja det är helt underbart att få känna så som jag gör för allt det "braiga" i livet.
Jag känner att jag mår bra på riktigt och det är mycket ge och ta med alla mina bästa tjejer som kommer, och ibland förstås killar också.
Jag minns första gången en kille kom hit, Raymond, och jag tänkte att hur ska det här gå? 
Samtidigt som jag tänkte den tanken bestämde jag mig direkt för att lägga av att tänka så. 
Det är ju deras jobb och jag är glad jag kan få hjälp förstås, så efter den enda tanken har jag tyckt att det gått jättebra. 
Det finns flera killar i hemtjänsten som är jättebra, och jag har inte träffat en enda en som inte varit proffsig och duktig. Jag är glad jag kom över min förskräckelse direkt och jag tycker dom är jättegulliga och bra allihop.

Gräsmattan måste få lite vatten.

Idag är en ny vecka och Gert har semester på riktigt första dagen idag och jag hoppas jag blir frisk från min förkylning fort som tusan så han får en pigg fru här hemma :) eller iallfall så pigg det går.
Jag är så glad jag har Gert och att han tycker om och älskar mig oavsett,  och att han tycker jag är fin hur jag än ser ut. 
Det är verkligen kärlek för mig och jag älskar honom av hela mitt hjärta och tycker att han är den finaste för mig.
Om jag fixat till mig som tex då jag var till frissan och fick hjälp att dra strån på ögonbrynen så ser han ingen skillnad och han tycker nog jag är lite tokig haha. 
Han tycker jag är fin hela tiden oavsett och det är så det ska vara förstås. 
Jag behöver aldrig fixa mig för hans skull, utan jag gör det förstås för min egen skull bara då han ju inte märker någon skillnad :)

Mina fötter :)

Jag har det så himla himla bra. 
Jag har världens bästa och finaste barn och världens bästa man. 
Sen som extra bonus har jag världens bästa människor som är här och hjälper mig, man kan inte begära mer förutom att bli lite friskare då haha:) Men vem vet hur livet ser ut om ett år, det är nog kanske tur man inte vet det, för man kan ju bli både sjukare eller friskare tills dess.
Jag håller tummarna för att jag iallfall fortfarande mår bra med livet och är glad som jag är nu, för då blir ju allt så himla mycket enklare.

Kram kram och ha en härligt fin dag idag!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar