torsdag 1 augusti 2013

Jag älskar morgnar :)

Hej och god morgon!

Jag börjar ju oftast skriva på morgonen, men det kan ta ganska lång tid innan jag är klar så det brukar nästan vara lunchtid då när jag lägger ut mitt inlägg haha :)

Det är så himla himla skönt att börja dagen med att duscha och klä mig och sen sätta mig här i min fåtölj och äta frukost, dricka kaffe och skriva!
Det har blivit en rutin och liksom min stund på dagen!

Skönt att sitta och skriva i lugn och ro då alla sover och det är alldeles tyst runtomkring.

Igår var jag ju och klippte mig och drog strån, aj aj vad jäkla ont det gör verkligen.
Gert tycker jag är tokig som utsätter mig för det då han ju tycker jag är fin precis som jag är.
Alla borde verkligen ha en Gert, ja alltså en man som är som Gert som tycker att man är fin och bäst hur man än ser ut. Gert är ju min han!
Han verkligen älskar och tycker om mig, ja just Mig precis som jag är och det är super härligt och bra förstås,  och jag önskar att alla kunde få ha det så som jag har det.

Jag har förr varit tillsammans med någon som velat ändra på mig, ändra på min klädsel, frisyr, sminkning mm, och som tur var förstod jag att det inte var bra alls.
Jag är jag och om man inte duger som man är så är den andra personen inte rätt!
Ganska enkelt egentligen men då man är mitt i det så känns det inte alls så enkelt.
Den personen som vill ändra på hur man ser ut har nog problem med sig själv egentligen,  och vill på det viset få en att känna sig dålig eller ful för att själv känna sig finare eller bättre.
Jag ska inte gå in på det mer än så här men jag har det ganska klart i mitt huvudet varför det blev som det blev då.
Jag är en stark person och har ju blivit det tack vare allt jag gått igenom,  och så är det ju för dom flesta som varit med om mycket jobbigt i livet.
Även om jättemycket varit och är jobbigt i mitt liv har jag lyckats vända det mesta till något positivt och jag skulle ju inte vara den Nina som jag är nu om jag inte gått igenom allt.
Jag vill vara den Nina jag är nu och skulle aldrig kunna bli den gamla Nina som fanns då, så jag är glad över allt jag kämpat mig igenom faktiskt.
Lite stolt faktiskt till och med, för det har minsann inte alls varit lätt.

Igår kväll ringde Marielle en sväng efter jobbet och jag satt som vanligt och gäspade :)
Jag har kommit på att jag alltid blir så gäspig då jag pratar i telefon så vi konstaterade att jag nog pratar för mycket så jag inte får något syre kvar och att det är därför jag gäspar :)

Ska nog kontrollera det där vid doktorn kanske och höra om våran teori kan stämma.
Det känns faktiskt som att jag är väldigt otrevlig då jag alltid börjar gäspa, men mina nära och kära vet ju att jag alltid blir så :)

Igår var Gert till min mammas stuga och röjde runt huset så all sly försvann, det blir ju mycket mindre mygg och andra djur om man slår bort sånt runtomkring. Och så blir det ljusare och öppnare då man får bort all sly och allt ogräs. Jag var inte med,  men jag förstår förstås att det blev mycket bättre och finare nu då det är borta.
När han kom hem käkade vi lite och så såg vi på tv.




Melina var in i duschen och låg i soffan med en filt och "turban" runt håret och var så fin, men hon ville inte vara med på kort.


Melina myser :)


Idag är det torsdag och ikväll är det Ernst på tv:n.  I torsdags skulle jag titta på det när jag låg på sjukhuset och när jag åkte till tv rummet och fått hjälp att sätta på tv:n så var det fotboll istället?! Det enda jag egentligen vill titta på, på hela veckan och så var det fotboll istället.
Jag tycker det är supertråkigt med fotboll så jag for in på mitt rum och fick hjälp att lägga mig igen istället:)

Idag ser det ut att bli lite fint väder, och det säger jag inte alls nej till, men faktiskt har det varit skönt med lite dåligt väder ett par dagar så det inte varit så himla varmt.
Det har känts lite extra jobbigt nu några dagar då det varit så varmt, så lite lagom varmt vore kanon för mig :)

Melina och Oscar skulle gå på promenad med Bella i koppel häromdagen:)





Gert ska åka med alla buskar till sopstation och sånt han grävt bort på våran baksida idag, och så ska han till jobbet en sväng, men först ska han vakna förstås.
Både han och Melina kan sova hur länge som helst känns det som haha och det kan ju jag egentligen också, men min kropp som ligger helt still i sängen orkar inte ligga hur länge som helst, så jag tycker det är bra jag får hjälp upp vid åtta på morgonen.

I natt då Gert var upp på toaletten så glömde han att jag behövde hjälp att vända mig, så han gick in och la sig i Simons rum och hörde inte då jag ropade.
Han var så trött så han tänkte inte på att jag behövde flyttas på.
Jag fick ringa på hans telefon så han kunde komma tillbaka och hjälpa mig haha.
Han brukar varje natt eller tidig morgon byta rum så att han får sova tills han vaknar så han slipper bli väckt då hemtjänsten kommer och hjälper mig,  och alltid innan han byter rum brukar han vända på mig.
Jag fick lite panik nästan kände jag då jag ju inte kan ligga exakt lika en hel natt haha :)
Tur han hade telefonen med sig iallfall så jag kunde ringa och få hjälp.

Nej nu ska jag sluta skriva för idag och jag hoppas som vanligt att alla får en fin dag idag.

Kram kram



2 kommentarer:

  1. Jag är så glad att du har en sån man som Gert, Nina. Det förtjänar du!

    Kram från Anette

    SvaraRadera
  2. Ja visst gör jag det, men det gör ju alla tycker jag!
    Alla borde ha en bra snäll fin man eller partner i sitt liv, och alla borde få vara så starka att dom vet att dom förtjänar en bra människa i sitt liv :) kram Anette!

    SvaraRadera