lördag 4 januari 2014

En härlig prat och promenad dag!

Elenor och Alve
Hej hej!

Igår hade jag en härlig dag som först började med lite skidor på tv:n och som sen övergick till en promenad, en riktig långpromenad med Elenor och Alve. Massor av luft fick vi!!

Elenor visste det var skidor och tyckte jag skulle få se på det och vi kunde ses en annan dag, men det var inge roliga skidor då dom flesta bästa inte var med alls så jag var inte ens intresserad att kolla, och förresten så är ju Elenor så mycket viktigare än skidor på tv förstås.
Det vet hon ju, men hon vet jag njuter av att sitta och titta på tävlingarna på tv:n så det var ju snällt att hon tänkte så förstås.

Hon och lilla söta Alve kom och det blev en riktig långprommis för dom medan jag inte behövde anstränga mig nämnvärt haha, det enda jag behöver göra som är jobbigt då jag är ute, är att  försöka häva mina spasmer som dyker upp när jag minst anar det, men det gick jättebra och vi hann prata massor.
Nu räckte inte promenadtiden till att prata klart egentligen vilket vi nog aldrig kommer att göra haha, att prata klart menar jag.
Nej vi kan gå in på vad som helst och så tycker vi och vrider och vänder lite på det.
Det är inte klokt att vi tycker lika om det mesta och om vi inte gör det så gör ju inte det något.

Vi har det så lika i våra liv också, eller haft kanske man ska skriva. Människor som sviker och inte finns som dom borde. Ja när någon av oss berättar något så fattar den andra direkt och vet hur den andra menar. Ja det är så härligt att ha och haft en sån vän så länge.
Vi skulle behöva åka bort en vecka bara hon och jag, och få äta gott, prata och prata ännu mer.
Det vore något det verkligen.

Både hon och jag är så fel och ändå så himla rätt.
Ja alltså så menar jag att en del tycker att vi gör fel och är fel, men ändå så vet vi ju inuti oss att det är vi som gör rätt då vi är oss själva och står upp för oss.

Ja jag fick höra av en kille jag var tillsammans med förut då han var arg på mig att det var jag och Elenor mot världen! (han tyckte så då).
Ja så blev det och så har det faktiskt varit sedan dess och fortsätter nog vara så.

Nu har jag ju fått andra vänner också och hon med förstås, men det är ändå vi förstås!
Härligt med såna vänner, som inte är svartsjuka på andra vänner och som man vet finns oavsett liksom. Härligt härligt.

Vi pratade igår om så mycket bra grejer jag hade behövt dela med mig av till er nu, men nu då jag sitter och skriver så är allt bara borta, men det dyker väl upp framöver så jag kan ta det då.

Igår då vi varit ute och gått och skulle gå in och duscha av Alve lite som såg ut som han ramlat ner i ett dyhål under magen haha, så var min tant här.
Då fick vi ändra planerna så Elenor åkte hem med sin skitiga hund och jag åkte in och pratade med min tant så hon kunde bli lugn efter att hon varit allt annat än lugn då hon stod på trappen och väntade då vi kom hem efter promenaden.

Elenor får komma hit en annan dag och då kan vi dricka hur mycket kaffe som helst och prata förstås.

Jag hoppas alla får en fin dag idag och jag får besök av bästa Maria lite senare så det blir ännu en superbra dag.

Tänk vilken tur jag har som har såna underbara människor runtomkring mig <3

kram kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar