fredag 31 januari 2014

Jag behöver lära mig hur mysigt det kan vara? :)


Hej hej!

Jag skrev lite igår kväll som jag börjar dagen med idag:

Ja nu är det torsdag kväll och jag sitter lite fastlåst i min fåtölj haha, inte nog med att jag känner mig inlåst av att inte ta mig ut som jag brukar, nu har rullstolen gett upp!.

Jag väntar på att Gert kommer hem så han kan kolla på den, mina hemtjänstare är ju inte tekniker och ska ju inte behöva kunna allt, så jag hoppas Gert kan!

Jag parkerade rullstolen och lyftes upp med lyften för att åka in på toaletten och sen efter det hade jag tänkt åka rullstol en stund till, men det gick inte?
Rullstolen var helt död!
Ja vi får se vad det var för fel då Gert kommer hem om någon timme.
Nu har jag ju en manuell rullstol och så har jag min gamla elrullstol jag kan ta till om det inte blir att fungera med min, men jag vill verkligen helst slippa den då jag ju sitter som ett lass skit i den!.Jag strejkar liksom haha :)
Jag kan tro att bara en sladd till batteriet som åkt ur eller något sånt, för den är full laddad och ska fungera. Jag vet då inte, men det ordnar sig till slut.

Melina kom nyss hem så jag ska höra lite hur det gått för henne idag då hon varit på innebandy turnering eller något i Säter med skolan.


Igår(alltså i onsdags) var ju Sandra hit med sin söta bebis i magen. Ja jag vet att han kommer bli supersöt och det blir jätteskoj att få var med lite under resans gång.
Jag kan ju beställa en "date" på stan med henne sen då det blir fint väder och bebisen kommit ut, eller så tar jag ju rullstolen och åker till Grängesberg!. Det låter kanske lite långt, men faktiskt går det jättebra, och om jag får min uterullstol kommer det dessutom att gå ganska fort! :)
Det gillas och det enda jag kanske behöver är ju lite ström tills jag ska åka hem så jag är laddad och klar liksom haha :)
Det blir roligt och det är ju en kanontid att få barn nu snart.
Jag har tippat på den 20 mars, men beräknat är 1 april så vi får se.

Vi käkade varsin bakelse och jag njöt så mycket jag bara kunde, och jag kunde!
Jättegott och det är verkligen så om man ska fuska, att man ska fuska med stil liksom!
Inte småfuska med några kakor eller så, nej jag fuskar med det godaste jag vet, och det är prinsessbakelser!.

En mysdag verkligen och det är så skönt med Sandra, hon är liksom hon!
Ja sig själv menar jag och det är roligt att prata och umgås med henne. Hon kanske kan tro annat då jag satt och gäspade som en tok haha, men du vet ju Sandra hur jag är väl?!

Min Maria har varit i Norge över helgen men är hemma nu igen, åh så jag längtar efter henne och vårat kommande liv tillsammans. Ja alltså då hon ska vara min assistent.
Men nu är hon inte frisk, och vi eller det är ju hon som måste kämpa förstå så sjukdomen ger upp och flyr bort från hennes kropp!
Med alla hemska mediciner hon får så borde dom verkligen strunta i att bo kvar i hennes kropp alla elaka dumma celler hoppas jag! Fort som tusan.

Ja nu kom Gert hem och han kollade rullstolen och hittade på en spak som var fel?
Ja jag fattar då ingenting jag, för dit når inte jag och ingen kan liksom ha kommit åt den.
Jaja det spelar ju ingen roll vad som var fel, huvudsaken den fungerar! Härligt och skönt! Kn hända någon spökar med mig lite? vad vet jag!

Idag är det fredag middag och Gert har tagit ledigt idag. Han ska sätta upp lite nät ovanför kaninerna då vi märkt att våran grannkatt hoppar in och skrämmer dom och jagar dom.
Jäkla katt!!, men men jag fattar ju att det inte går att säga till honom att han inte får, det fungerar ju liksom inte haha :)
Solen lyser i sin frånvaro som man brukar säga, men jag behöver luft!
Får se om jag tar mig ut lite idag, om inte blir det då iallfall imorgon!
Jag behöver verkligen solen också förstås, men jag nöjer mig gärna med luften.

Jag skulle ju kunna ta mig ut på våran infart typ varje dag säkert, men jag drar mig för det då det blir super blött då jag kommer in igen och det blir krångligt av och på med kläder.
Alla såna grejer som är krångliga nu blir ju inge krångliga alls sen då jag ska ha mina assistenter här som kan hjälpa mig av och på med kläder då jag vill, och så kan dom lägga ut en handduk så det slipper bli blöta pölar på parkett golvet här.
Ja det kommer att bli skillnad som natt och dag, och jag kanske får lite mer lust liksom!
Ja mer lust att göra saker och åka iväg på olika saker.
Jag kommer ju inte att behöva planera ihjäl mig liksom, jag behöver inte boka en tid med hemtjänsten då som ska komma och hjälpa mig, utan jag kan bara bestämma när som helst då jag har någon hemma med mig.
Det allra viktigaste är att jag vet vem som kommer! Som det varit nu ett tag har det inte  varit roliga morgnar alls, nej usch en hel dag kan bli nästan förstörd då jag känner hur all min energi försvinner direkt innan jag ens gått upp från sängen. ja gå upp gör jag ju inte, men jag hissas upp och sätts på duschstolen. Jag längtar verkligen tills det blir klart så jag vet!!
Kan nog bli både det ena och det andra med assistenter, och bara åka iväg någonstans och fika, ja det kommer att bli mysigt!
Jag kommer nog inte tro det är sant!
Jag kommer inte förstå att jag var orolig över att ha någon här med mig hela tiden.
Ja det får vänta lite till innan jag vet hur jag känner med det, men bra kommer det att bli iallfall och det känns superskönt!


Gert hyrde några filmer förra helgen då det ju är så dåligt på tv.
Fångarna på fortet liksom? Ja det är inget alls för mig.
I förrgår skulle vi se på en av filmerna, en svensk film som hette "Call girl" och herregud säger jag bara! Oj oj oj vad jag inte gillade den alls, och ändå härdade vi ut i över två timmar!?. Jag trodde aldrig den skulle ta slut, och jag tyckte den var rörig hela tiden.
Kanske borde jag se den en gång till för att fatta, men jag orkar verkligen inte det.
I helgen såg vi en film som hette "Olympic has fallen" och även om jag inte brukar gilla såna sorters filmer så var den helt okej tyckte jag.

När det blir för overkligt eller om dom skjuter hit och dit hela tiden och alla bara lever och lever så är det inget för mig alls. Ja alltså det är ju bra att alla lever men ja ni fattar :)

Jag är väl som många andra att jag gillar romantiska komedier och självklart såna filmer som är verklighetsbaserade, eller iallfall skulle kunna vara det.
Filmen i förrgår ska ju ha varit en sån film och med lysande kritik skrivet om sig, tur jag inte ska bedöma filmer, för då hade den inte fått många plus kan jag säga.
Nej jag har ju min smak, men det är ändå roligt att se på olika filmer för man vet ju aldrig.
Mysigt att se på film oavsett egentligen tycker jag.

Filmen till höger på bilden har Melina och Oscar hunnit se då Melina valde den på hemmakväll, men inte jag än, men hon sa att det ju mer var en ungdomsfilm haha, så jag kanske hoppar över den då!

Jag bad Gert göra lite te till mig, ja det låter ju mysigt att dricka lite te på kvällen sådär.
Film och gott te :)?
Men jag får inte till det mysiga alls, jag vet och fattar då inte hur alla gör?!

Skulle också behöva lära mig att känna hur gott och mysigt det kan vara att ta ett glas vin som alla skriver om på facebook tex, jag har då försökt och jag kan lika gärna ta lite dricka jag!

Jag tycker inte det är mysigt alls då jag har mitt glas framför mig.
Nej en mun och sen känner jag att nu räcker det och jag kan ta något godare och något annat haha :)

Jag är inte alls nykterist så, men man kan ju säga att jag har liknande symptom, om det skulle vart en sjukdom. Jag gillar mycket mer vanlig dricka jag.
Nykterist är förstås inte en sjukdom, utan mer en ja vad ska man kalla det? Superbra är det iallfall tycker jag!.
Sist när jag skulle ta min en liten flaska med rött vin, det blir ett glas av den lilla gulliga flaskan!, det var säkert månader sedan, då kunde jag inte sova på hela natten!
Kanske berodde det inte på vinet alls, men jag skyller på det jag.
Jag hade spastiska ryck i mina ben hela hela natten!.
Om det kunde varit det lilla vin jag drack, så kan jag lova att det inte var värt det, nej fy då!

Gert är som sagt ute och fixar dit nät så inte katten ska kunna hoppa in och så hoppas vi på att kaninerna får frid och fröjd liksom.
Dom är så busiga så dom blir så  jätteroliga och Gert har fullt upp haha, men vi tror nog att det är sundhetstecken och hoppas med det att dom trivs bra hos oss.

Jag hoppas alla får en fin dag idag.

Nu blir det ju helg igen och jag kommer nog kanske inte skriva då, men det visar sig hur jag blir ensam hemma, ja det hänger liksom på det.
Jag måste ha det alldeles lugnt då jag skriver så orden kommer av sig självt.

Kram kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar