tisdag 21 januari 2014

En liten sväng till Borlänge blir det imorgon :)

Stina tar en tupplur :)

Hej hej!
Ja nu är det kväll och jag tänkte skriva några rader.
Gert är med killarna på hockeymatch så jag tror inte han kommer hem förrän inatt någon gång. Han ringde nu och sa att killarna varit kanon duktiga men det blev förlust, och han hade nu några timmar hem :) ja det är ju som vanligt så att jag faktiskt glömt vilka dom spelade mot och vart dom är!?
Typiskt mig som är ganska lite intresserad. Men som tur är så måste vi ju inte tycka om samma saker även om vi är tillsammans och älskar varann, tur haha, för då hade jag fått jobbigt, och inte tala om vad Gert fått jobbigt.
Han är ju ganska ointresserad av mina intressen som tex inredning, men för mig är det ju egentligen ganska bra för då får jag ju liksom bestämma jag:)!

Jag ska ringa natt personalen om någon timme så dom kommer och hjälper mig att lägga mig, och Melina har nyss varit ut och stängt in kaninerna, så vi är redo för natten!
Melina hade varit så gullig så hon hade köpt mat till oss på affären innan hon åkte hem idag så vi har ätit och hon slapp att laga mat och behövde bara värma i micron :) Kanon att det finns det att ta till!


Marielle har varit här nästan hela dagen med Johanna och Stina, och jag har varit hundvakt alldeles själv en stund haha, ja jag låg i sängen och trodde att hon skulle vilja ligga vid mig, men det ville hon inte.
Nej hon låg i vardagsrummet och väntade på att Marielle skulle komma hem igen.
Hon är verkligen en riktig myshund, och då Melina kom hem så var det Melina som dög att vila hos :)





Igår försökte jag hjälpa Marielle att klippa hennes hår, och jag brukar kunna det i vanliga fall förr då jag var frisk, men det gick lite mindre bra igår haha.
Johanna fick ta över saxarna idag och fixa håret och det blev riktigt bra.
Supertack Johanna att du kunde så himla bra! Och att du jämnade till det jag inte fixade så värst bra :)
Marielle kan verkligen konsten att ändra stil på ett kick, och hon ser så totalt olik sig ut nu då hon har kepa och såna kläder som passar med den stilen hon kör just idag.
Hon kan förvandla sig på nolltid och jag fattar inte hur hon gör, men roligt är det ju och hon är fin hur hon än fixat sig.

Tuff brud <3

Båda mina tjejer kan fixa sig och se ut som nya tjejer då dom kommer upp, och jag fattar ingenting.
Jag kan inte sminka mig alls jag, utan kör liksom "live"jag haha, alltså jag känner inte att jag passar med smink och det känns inte alls som jag, så jag låter bli.
Nu fungerar inte mina händer och armar heller så det är förstås en anledning att jag inte ens har på mascara någon gång som jag ju iallfall hade och använde förut då jag var frisk.
Nej jag får se ut som jag gör, och det är ju iallfall skoj att jag får nya frisyrer varenda dag haha, det beror ju helt på vem som kommer och hjälper mig på morgonen.

Imorgon ska jag åka till Borlänge på mammografi och kommer inte hinna att skriva något, så det känns bra att kunna skriva lite nu på kvällen istället.

Ja imorgon ska jag ta färdtjänsten och åka till Borlänge, känns sådär roligt, men superbra jag får göra det, skönt dom har koll så man inte får fler sjukdomar, och särskilt bra om man märker det i tid isåfall.
Det känns verkligen som att vem som helst kan få vad som helst, så man kan aldrig vara säker på någonting, men jag hoppas förstås att jag fått mitt nu så det räcker, men men man vet aldrig.

Jag hoppas att jag ska kunna åka rullstol till kupolen efteråt så jag iallfall får göra lite roligt då jag ändå är där, men jag måste förstås låta bli om det inte går att åka med min rullstol.
Det visar sig hur det kommer att gå, men hoppas får jag göra.

Jag har lite lust att köpa några bebis kläder, då min kära Sandra snart ska få en bebis, en kille vet dom, så det vore kul att åka runt och kolla lite om det finns något fint, och det finns det ju förstås. Jag vill nog köpa allting haha :), men något riktigt passande måste jag hitta på hoppas jag.
Jag behöver köpa en hårspray och lite annat också så jag har lite jag skulle behöva fixa då jag ändå är där.
Om jag skulle orka så kanske jag till och med tar en tur in på Ikea, men som sagt det beror på om det är körbart för mig så jag inte fastnar med min rullstol någonstans, det vore ju sådär kul!

På torsdag förmiddag ska min gamla kompis och granne Terese komma och hälsa på lite och det blir superskoj. Det var evigheter sen, så det blir mycket vi ska ta igen nu, mycket prat blir det! :)
Jag kommer då inte heller att skriva den dagen så det blir nog inte förrän på fredag kanske.
Det visar sig hur jag har tid förstås. men jag kommer snart tillbaka.

Jag hoppas alla får fina dagar och att allt är bra med er.

Kram kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar