tisdag 21 januari 2014

Tänk att så mycket kan vara härligt!!


Tog en cykeltur på morgonen!

Hej och god förmiddag!
Idag har jag fått haft en härlig morgon med Maria, ja jag kan inte tänka mig en bättre morgon!
Jo förstås om jag fick vara frisk och kunna fixa allt själv så vore ju det bättre, men en Maria morgon skulle jag vilja ha även om jag var frisk! Vilken tjej hon är alltså!
Hon är så himla himla stark och en sån härlig människa så jag kan inte förklara i ord hur bra hon är.

Hon ringde mig igår kväll och hon berättade för mig om en grej som hänt då hon åkte sjukbil hem från sjukhuset i Örebro häromdagen.
Hon berättade det mest för att jag skulle slippa ens bry mig om att jag fiser titt som tätt och tycker det är hemskt och ja fy då haha :)
Hon ville att jag skulle tänka på hennes historia varje gång jag tyckte det var pinsamt haha, och ja det kan nog bli så kanske!
Ja det hon berättade gjorde så att både hon och jag skrattade så vi höll på att storkna, och när jag skulle lägga mig var jag helt slut av allt skrattande haha, men så fort jag tänkte på hur hon förklarade så började jag skratta igen.
Inga detaljer tänkte jag skriva om här även om hon sagt att jag får skriva om det, och jag måste skriva om det, haha!
Hennes berättelse som ju egentligen är en pinsam grej fick mig och henne att skratta som tusan, och det är så underbart härligt att hon och jag är så lika på den punkten.
Vi skrattar åt eländet! Ja vad ska man göra liksom?
Sätta sig och tycka att allt är så hemskt och pinsamt och skämmas ihjäl?, ja så skulle man kunna göra, men vi väljer att bjuda på oss själva och det vi är med om.
Ja jag säger då det, och jag tycker förstås så synd om henne att hon var tvungen vara med om det pinsammaste i världen skulle jag tro, men nu vart det så och blir förhoppningsvis inte så igen :)

Hon fick berätta i sjuktransporten hem att hon bajsat på sig så alla skulle veta om det:), ja just då var det ju inte det roligaste hon varit med om, men efteråt då hon återberättar det hela så är det så roligt!
Tänk vad chaufförerna får vara med om, och medpassagerarna :)
Hon hade fått något piller mot förstoppning innan hon skulle åka hem, och då hon kräktes av sin hemska medicin hon får mot sin cancer så sattes magen igång, och hon hann inte bli klar innan hon skulle åka hem med bilen, och tur var att dom satt på henne någon slags blöja för annars vet jag då inte hur det skulle gått haha.
Ja nu sitter jag och skrattar för mig själv medan jag skriver. Det låter säkert elakt, men jag minns från igår kväll då hon berättade hela situationen hur vi skrattade, så det går inte att låta bli nu haha :)

Bästaste Maria <3

Ja skratt förlänger livet heter det ju, och vi kommer att bli gamla vi så som vi kan skratta.
En riktig vän verkligen och jag är så glad över henne.

Jag är så glad över många fina människor i mitt liv och jag har fått vänner som jag tycker så mycket så mycket om. Jag är så fruktansvärt otroligt tacksam och glad över alla dom.

Jag har haft lite svårt att ta in att många faktiskt tycker att jag är bra, att jag är glad och positiv och är bra helt enkelt.
Ja det har varit svårt faktiskt, då jag i nästan hela mitt liv fått känna att jag är rätt fel.
Att jag tänker fel, tycker fel, gör fel saker och tar fel beslut och ja att jag är fel helt enkelt.
Jag måste träna på att vara jag som faktiskt är rätt bra, och jag tycker ju själv att jag är en bra mamma och en bra fru och ja en bra Nina helt enkelt.
Ja helt enkelt är det ju inte, men om jag tränar på det lite mer så blir det nog enkelt till slut.
Hela livet är en träning faktiskt och man ska inte ta något för givet utan man måste hela tiden jobba förstås. Nu menar jag inte att man måste slita som en galning hela tiden, och inte alls egentligen.
Man behöver bara vara sig själv och veta vad som är viktigt i ens liv, så har man gjort jobbet liksom. Ja jag tror det är så enkelt faktiskt.

Jag vet verkligen vad och vilka som är viktiga i mitt liv och jag kan faktiskt inte förklara med ord hur mycket jag tycker om alla och är glad för att alla dom finns i mitt liv.
Jag är en person som man faktiskt kan tycka om och jag duger bra som jag är. Låter lite ego det där!
Ja faktiskt så är det så, men alla behöver absolut inte tycka om mig, det är inte alls så jag menar, men dom som passar ihop med mig, dom som är på samma nivå som mig eller jag som dom, ja vi tycker om varann. Just det är väldigt enkelt tycker jag!
Är man på olika nivåer så kan man tycka om varann förstås, men man kanske inte vill umgås och man känner kanske att man inte klickar riktigt.

Jag vill bara ha snälla människor i mitt liv, jag vill inte ha ytlighet alls utan jag vill kunna vara rak och ärlig, vilket dom jag är vän med också ska kunna vara mot mig, och det är jag säker på att dom kan och törs dom som är mina vänner på riktigt.

Min fina Maria <3

Ni vet ju alla som följer det jag skriver, att Maria ska vara här som min assistent, och idag sa hon en sak som jag känner att jag också tycker.
Efter vårat skratt igår kväll i telefonen så tänkte hon att hon ju var så glad över att kunna ha en vän att skratta med och få må bra ihop med, och tänk att hon ska få vara med sin vän varje dag sen då hon blir min assistent?
Exakt samma känner jag förstås, tänk att min vän ska få vara här varenda dag!
Nu är det ju inte bara glatt jämt förstås, utan vi får ju vara glada eller ledsna eller trötta och ja vi får vara precis som vi vill.
Så otroligt härligt är det och jag längtar tills det drar igång och vi får börja jobba ihop och pyssla och planera och allt det nu blir.
Ja härligt härligt, men ganska mycket planering kommer det bli, för vi är båda två såna att vi vill hjälpa andra, så vi har våra planer. Superspännande!

Marielle och Stina <3

Jag är så glad över många saker, och nu att Marielle är hemma några dagar är ju underbart, att få se henne lite. Jag är så glad över att mina tjejer är dom allra bästa syskon, som finns för varann alltid alltid!! Härligt verkligen!

Jag är så glad över Oscar och Melina som är världens gulligaste ungdomar och som gör saker man inte kanske kan förvänta sig av dom, som tex baka, laga mat och så förstås bara sitta här och mysa lite.

Melina och Oscar myser <3

Ja och så har jag ju Gert förstås som tillbringar ganska mycket tid med killarna i hockeyn, vilket är det roligaste eller bland det roligaste han vet.
Jag som hans fru vill ju självklart att han ska göra sånt han tycker är roligt och han ska verkligen inte behöva vara hemma med mig för att jag är sju hela tiden.
Nej jag vet att han och jag mår bra i grunden båda två och med varann, och vi vill att den andra ska göra det den vill, och jag är glad för hans skull, att han vill och brinner för det han gör. Härligt!
Ja det finns så mycket som är härligt!!
Att lita så fullt på varann som vi gör, ja det är härligt det med!

Gert måste efter sitt bygge flytta på tavlorna så dom sitter rätt, men han tycker det är oviktigt haha :) Men det gör inte jag!

Att Kaninerna har det så bra och att vi tycker så mycket om dom. Ja tänk att man kan bli att tycka om dom så direkt och så fort och på riktigt från hjärtat liksom.
Polly är lite smågalen och välter lampan i fönstret och tycker att hon ska få plats på fönsterbrädan?!. Hon är ganska jätte tjock så jag förstår inte riktigt hur hon lyckas hoppa och skutta som hon gör, men nyfikenheten tar väl över och hon är rätt smidig fast hon är stor.
Molly som är lite mindre verkar däremot inte alls vara så, utan hoppar inte knappt vad Gert märkt.

En sak som förstås är det allra viktigaste i mitt liv är ju mina älskade tjejer och jag är så glad att jag har
en sån himla himla bra relation med mina tjejer, och jag är säker på att vi har det extra bra då vi ju haft så många många jobbiga år.
Vi tre finns för varann och kan prata om allting, och som mamma är det verkligen underbart.
Hur många barn kan prata med sin mamma eller pappa om allt, ja faktiskt allt och här är det bara att gilla läget haha.
Jag hade absolut ingen sån relation med min mamma då jag var ung, och jag minns då jag fick mens första gången vad vidrigt pinsamt det var att be om att få låna en binda!
Ja nu är det förstås andra tider och jag bestämde redan då mina tjejer var små att det inte fick bli så för dom. Det skulle pratas om så dom visste vad som väntade så det inte blev som en chock som det blev för mig. Vi hade ju läst i skolan förstås, men det var inget vi pratade om hemma.
Här är det alkoholprat, p-piller prat och ja faktiskt prat om allting.
När det kommer till sexprat och lite sånt så vill jag helst inte vara med, då får dom två prata utan mig haha :), jag tycker att gränsen går där för mig lite, men om det blir något dom undrar så svarar jag givetvis, men jag måste erkänna att just den biten känns lite svår att prata om för mig.
Men träning är väl det enda jag behöver. Det är tur dom har varann och tur det finns en ungdomsmottagning dit dom kan vända sig.
Nu menar jag inte att jag inta kan prata om sex, men jag vill inte veta detaljer liksom, det känns inte som jag behöver det haha :)
Jag är stolt över att vi har det så bra och så glad att dom kan och vet att jag finns när dom behöver.
Härligt och det är så skönt att vi fått en sån relation.

Stina kollar vart Melina tog vägen då hon gick ut till kaninerna lite :)
Melina och Stina myser <3

Igår var vi lite Stina vakt jag och Melina, ja det blev ju Melina mest haha och Stina vek inte från hennes sida. Det blev en lugn kväll i soffan för Melina med Stina halvliggandes i hennes knä.
Marielle och Daniel var till kupolen en sväng och handlade lite fina kläder.


Sist jag skrev i mitt inlägg handlade det ju om fisar och alldeles efter så delade min fina vän Elenor det här och ja det blev en lång konversation om fisar på hennes sida. Jag tror och tycker att dom ju borde lukta som rentvättade kläder och luft liksom jag, men en del tyckte inte att luft luktade något!
Haha jag tycker luft luktar så otroligt friskt och gott så jag vill aldrig vara utan den lukten!
Så härlig lukt så inte klokt!
Delar med mig av hennes delning :)

Min fina vän Elenor <3

Nej nu måste jag rätta allt jag lyckats få ihop idag, och kan hända att jag sätter mig ikväll och skriver då Gert är på bortamatch med killarna och inte kommer hem förrän sent.  Vi får se.


Ha nu en bra dag idag.

Kram kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar